0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: процедурен въпрос
« Отговор #20 -: Юни 24, 2007, 17:01:52 pm »
Не е много по темата, но какво става в "Опити за забременяване". Малееееееее направо щях да припадна. Няма ли кой да ги изтрие тез неща. Ей, хора, удар ще получа.
Ти ако ги видиш в коша колко такива са- добре че Стефи се буди към 3 вечерта да хапва, та с бебето на ц...та търкам като ненормална, тогава са най-активни  :lol: :lol: :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: процедурен въпрос
« Отговор #21 -: Юни 24, 2007, 20:32:56 pm »
Май alia_alia няма предвид очевидния спам, който всички подминаваме. По-скоро повдига въпроса за недобросъвестни хора, които се "забавляват" пишейки по теми, от които си нямат идея. Както вече казах, от такива защита не виждам как се прави  :?.