0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
блокиране на съобщения
« -: Юли 29, 2005, 12:01:24 pm »
Как мога да блокирам съобщения, полу4ени от конкретно име. Иzобщо не искам да пристига нищо в пощата ми от тоzи потребител. Мога ли да го направя и как? Мерси предварително zа инфото
*

  Мели

 • Д-р Мариела Даскалова
 • *
 • 12161
 • Timeo Danaos et dona ferentes
блокиране на съобщения
« Отговор #1 -: Юли 29, 2005, 12:13:26 pm »
Изпрати ми ника на този, който те тормози, на бележка и ми кажи за какво става въпрос. Ще се опитам първо с добро. :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

  jam

 • Piu nessuno mi portera nel Sud.
 • *
 • 14924
блокиране на съобщения
« Отговор #2 -: Юли 29, 2005, 12:14:05 pm »
Кафенце, зависи как си получаваш и четеш пощата!
Повечето програми за електронна поща, а също така и повечето големи уеб-базирани пощи, разполагат с възможности за филтриране на входящите съобщения.
Кажи какво ползваш, ако познавам програмата - ще ти обясня подробно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
блокиране на съобщения
« Отговор #3 -: Юли 29, 2005, 12:27:59 pm »
Кафенце, ако имаш предвид този форум няма опция за филтритране от потребителя, но може да се филтрира от администратора даден потребител да не може да праща лични съобщения на никого. Напиши на Мели за какво става дума.
*
блокиране на съобщения
« Отговор #4 -: Август 01, 2005, 08:00:05 am »
Моми4ета, благодаря zа помощта. Става дума zа тоzи форум. От няколко дни мисля по въпроса каква е целта на теzи бележки. Хронологи4но събитията се раzвиват така. Не съм много активен писа4 и до сега съм полу4авала няколко бележки. Реших да помогна на Валя поне с инфо zа клиниките в 4ужбина, предлагащи донорски яицеклетки. Про4етох малко по 4уждите форуми. Деиствително клиниките в 4ужбина имат опит, цените са поносими и по_ добре би било да се направи в 4ужбина от колкото в България. И zапо4вам да полу4авам бележки от потребител, специално регистрирал се zа да ми пише, абсолютно нелоги4ни и последните даже агресивно_ нападателни. Това не може да ме притесни, нито откаже, исках само да и ударя шалтера. Но, кому пре4и таzи информация? Не вярвам някои от българските клиники да драска по форумите. Нито фанатик_ родолюбец, zа тях има друго интернет_ пространство. Нямам обяснение...
 :roll: