0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

цервикална слуз. един въпрос
« -: Май 25, 2007, 11:47:20 am »
iskam da popitam ne6to momi4eta. imam cervikalna sluz dva dena. parviq den be6e mnogo malko. no na vtoriq den be6e mnogo i v neq ima6e ne6to kato krav. s priqtelq mi ne se pazim i po vrememe na ovilaciqta i sled neq sme pravili opiti za bebe. sega ve4e tri dena postoqnno omam ne6to kato kremoobrazno bqlo. kakvo ozna4eva tova. bikinite mi stavat kafqvi ot tazi te4nost. opasno li e

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 25, 2007, 12:04:56 pm от Lali »
Re: цервикална слуз. edin vapros
« Отговор #1 -: Май 25, 2007, 11:52:48 am »
като белтък на яйце ли е слузта?
2-3 дни преди овулация така се случва...понякога и с леко кърваво зацапване....след овулацията обикновено много бързо изчезва
* премахнато от модератор
Re: цервикална слуз. edin vapros
« Отговор #2 -: Май 25, 2007, 11:57:02 am »
da kato beltak be6e. po vreme na tazi sluz e vazmojno da sam v ovulaciq. blagodarq za otgovora : :D :D :D

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 25, 2007, 12:04:37 pm от Lali »
Re: цервикална слуз. един въпрос
« Отговор #3 -: Май 27, 2007, 13:02:25 pm »
Чувала съм че когато хванеш част от тази слуз между палеца и показалеца и когато тя е най разтеглива ..си в овулация-казвала ми го е една мед.сестра но доколко е вярно не мога да ти кажа
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #4 -: Май 27, 2007, 13:47:23 pm »
ами тога сам била в овулация. благодаря
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Май 28, 2007, 07:09:47 am »
Чувала съм че когато хванеш част от тази слуз между палеца и показалеца и когато тя е най разтеглива ..си в овулация-казвала ми го е една мед.сестра но доколко е вярно не мога да ти кажа
Да, вярно е, но ако няма проблем с О. :D
Много често обаче може да има такава ЦС и да няма О./напр. при СПКЯ е така/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум