0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Беби

Въпрос до Мели
« -: Юли 17, 2005, 23:33:18 pm »
Тъй като сте медицинско лице и то много опитно искам да ви помоля за съвет. Предписаха ми Оргаметрил за 5 дни по 2 на ден, за да се стопи фоликуларната киста, която имам. Казах ми, че до 4-5 дни след последното хапче трябва да ми дойде, но вече стана цяла седмица и нищо. Искам да ви питам дали това е нормално. Имам леки предменструални болки, а и още на втория ден от както почнах да пия хапчетата усетих прорязваща болка и мисля, че кистата вече я няма още повече, че не усещам и вече тежест както преди. Но ме притеснява това закъснение. Нормално ли е? Да изчакам ли още няколко дни или да се посъветвам с лекаря ми?Благодаря ви предварително за вниманието
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Въпрос до Мели
« Отговор #1 -: Юли 20, 2005, 17:28:58 pm »
Нека уточня, че не съм гинеколог, а питането ти е в тази област. Един ултразвуков преглед би дал по - точен отговор на въпросите ти. И до 10 дни закъснение след оргаметрила не би ме притеснявало.  :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу