0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бебеправене и секс
« Отговор #40 -: Май 13, 2005, 11:58:52 am »
Аз също имах емоционални проблеми,дори мислех да пердложа на мъжа си да си намери жена,която да му роди деца.........но той ме изпревари като ми каза , ще ме подкрепя и да не мисля само за това.Аз не работя,грижа се за себе си и за съпруга ми.От скоро ходя на "Пилатес" и съм много доволна(обуздавам емоциите си),помага ми ,развличам се и общувам с нови хора-а това определено много помага.
Бебеправене и секс
« Отговор #41 -: Май 13, 2005, 12:42:25 pm »
Цитат на: wassilena
:youwoman:


Хи хи Васи :lol:  :lol:
Благодаря ти, Бени!







*
Бебеправене и секс
« Отговор #42 -: Май 13, 2005, 15:46:34 pm »
Цитат на: iliyanas
Цитат на: wassilena
Цитат на: FreshBreeze
.Предполагам че след известно време е нормално нещата да не са такива, каквито са били. ...

Имаааа, има значение! Ние все пак сме от 5 години заедно.

   Aми ако едно време сте били диви и необуздани,за него е било предизвикателство да бъде с вас.А сега ако сте се кротнали и сте станали примерна домакиня, интереса започва лека полека започва да се губи.
  Затова колкото и да ни е трудно ,особено след 30те години,трябва да се поддържаме във форма , да не губим привлекателността си и поне веднъж седми4но да го изненадваме с нещо ново.Така той ще разбере,че не ви е опознал напълно за въпросните години брачен живот и всичко си идва на мястото...


Ние сме минали през всякякви етапи през тези години на опити за бебе. Смятам, че годините от когато сме заедно имат значение, а при нас не са малко. Но в сексуално отношение нещата се промениха основно след започване на бебеправенето. Вече го нямаше същия хъс както преди и може да се каже, че нещата се обърнаха и аз станах по-активната. Имало е време когато все по-рядко започвахме да го правим и се опитвах да обясня на любимия, че ние всъщност не може да разберем дали има проблем или просто не улучваме момента, защото не работим сериозно по въпроса. Всичко това действа доста на психиката на мъжа. Опитвала съм да внеса и романтика, но при всеки и най-лек намек или някаква изненада от моя страна, го навеждаше на мисълта че явно е наближила овулацията и сякаш започваше нарочно да се дърпа. Оставяла съм нещата и сами да се нареждат, но винаги ми е било в главата това, че изпускаме благоприятните дни, а това на моменти ме изнервяше. Опитвах се да говоря открито с него какво мисля по въпроса и че нито искам да го ръчкам нито да привим нещо на сила, но все пак ако искаме дете без секс в благоприятните дни няма да стане.
Не мисля че като съм вече на 30г съм загубила привлекателността си, а дори напротив. Но той вече е заформил стабилно коремче, което пък не го прави по-малко харесван от мен :) Но едно е любимият мъж да те обича и харесва, друго е да те желае всеки ден или през ден особено като знае че трябва да прави дете. А и други обстоятелства като работата и ежедневието си оказват влияние.
След като започнах миналата година стимулация с клостилбегит, той идваше повечето пъти с мен на фоликуметрия и знаеше кога трябва да действаме, беше обнадежден, че вече ще стане, но знам че този график не му действаше никак добре. А на моменти беше убийствен и за двамата. В последните няколко месеци правихме инсеминации и положението в това отношение се поуспокои. Смятам че когато бебето дойде всичко ще се нормализира отново.

По този повод се сетих за един случай скоро.
Бяхме се събрали три двойки, като другите две двойки имат деца. Единият мъж се шегуваше, че ще си записва вече колко пъти жената му отказва и има главоболие, че той откакто спрял цигарите искал всеки ден. Тогава си припомних колко по-различно беше преди време при нас и колко много се е променило в това отношение.
Бебеправене и секс
« Отговор #43 -: Май 13, 2005, 16:44:22 pm »
Това все едно аз съм го писала и после графикът нямал значение....
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Бебеправене и секс
« Отговор #44 -: Май 13, 2005, 16:56:37 pm »
Семейна двойка в зоопарка:
Разхождат се и спират пред клетката с маймуните. Жената се приближава прекалено близко до решетките и маймуняка я сграбчва и издърпва вътре.
Жената пищи, а мъжът потрива доволно ръце: "А сега да те видя как ще му обясниш, че те боли главата?!??!"
Бебеправене и секс
« Отговор #45 -: Май 13, 2005, 17:09:22 pm »
ХЕХЕХЕЕЕ
Лали, вица е страхотен
 :balk_602:
*
към всички
« Отговор #46 -: Май 14, 2005, 10:45:54 am »
Здравейте момичета!!!
Всичко,което казвате ми е до болка познато!Но,дерзайте!Както се казва,"и на вашата улица ще изгрее слънце"!!!
След всички мъки ,идва и успехът!!!/Въпреки,че аз много се дразнех от подобни съвети!!!/
Сега когато съм щастлива,гледам по друг начин на тези проблеми!И при вас ще е така!!!Ще видите!Не се отказвайте!!!
Успехи ви желая от сърце!!!
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Бебеправене, график и играчки
« Отговор #47 -: Юли 15, 2005, 15:34:25 pm »
Момичета, чета и си мисля и аз как се чувствах :( Моето положение беше същото - все като правехме секс си мислех - Хайде, по дяволите, направи ми дете! И някок си ми изчезна желанието :cry:  Моя мъж е с мен от 5 години. Оженихме се къде на майтап, къде на сериозно за 6 месеца. От началото беше подложен на стрес, покрай това и мен тормозеше с необмислени изказвания на всеки цикъл. Каза му известен специалист, че няма никакъв шанс да има деца и всичко умря :? Ревах, молих се и след заплаха за развод за мой късмет се съгласи да ходи на лекар. Оказа се, че всичко е било временно състояние. Ама като почнеш по график - всичко умира :cry: Аз - изтормозена и уморена, той - искащ, ама и при него - блокаж. Решихме да разнообразим секса - купи ми специален подарък :oops: Получи се добре - спрях да мисля - Направи ми дете и минах на фаза: Нека ми е гот - и стана :D
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Бебеправене и секс
« Отговор #48 -: Август 27, 2005, 21:16:52 pm »
Добре,де...малко интимен въпрос ама ми е интересно горе-долу колко пъти в месеца го правите.Извинявайте,че така питам,но ние правим секс все по-рядко /например този месец само 4 пъти :( /Знам,че при някои става от един път - най-вече по филмите  :lol:, и на мен вече взе да не ми се прави и изобщо ...незнам.Споделете,ако искате разбира се :oops:  :roll:
*
Бебеправене и секс
« Отговор #49 -: Август 27, 2005, 22:05:45 pm »
Цитат на: Eli_
Добре,де...малко интимен въпрос ама ми е интересно горе-долу колко пъти в месеца го правите.Извинявайте,че така питам,но ние правим секс все по-рядко /например този месец само 4 пъти :( /Знам,че при някои става от един път - най-вече по филмите  :lol:, и на мен вече взе да не ми се прави и изобщо ...незнам.Споделете,ако искате разбира се :oops:  :roll:

Колко познато...лелеле ....  с една приятелка от тук се базикахме много скоро, че по-често се събличаме пред лекарите отколкото пред  мъжете ни. Явно всички реагираме по един начин на всичко това ...
*
Бебеправене и секс
« Отговор #50 -: Август 28, 2005, 11:46:06 am »
Цитат на: Eli_
Добре,де...малко интимен въпрос ама ми е интересно горе-долу колко пъти в месеца го правите.Извинявайте,че така питам,но ние правим секс все по-рядко /например този месец само 4 пъти :(

Eli, малко ме е срам да кажа, но за последните 4 месеца аз съм го правила....3 пъти...
3 от тези 4 месеца бях бременна и с денонощно гадене - тогава последната ти мисъл е за секс. Последва спонтанен аборт и много тъга и болка - пак последната ти мисъл е за секс (а и ме предупредиха да се въздържам до нормалната си менструация).
Вече не помня какво е това хубав секс!
Толкова много искам дете, че вече май гледам на секса само като начин да осъществя това!  :(
Навсякъде чета - отпуснете се, не мислете за това, просто се отпуснете и ще стане! Ама как става това? Не мога да се отпусна :(
Искам да ви помоля за помощ!!
« Отговор #51 -: Януари 10, 2006, 09:24:26 am »
С моя приятел имаме един проблем! Не съм сигурна, че е свързан точно с тази тема но друга по подходяща не видях!

Та на въпроса:
Помогнете ми, дайте ми съвет...приятелят ми много трудно изкарва повече от 5 минути! Свършва в този интервал! Това не ми е достатъчно! Рядко се случва да "удържи" повече - само той си знае как! Вярно имало е и случаи когато след като свърши му остава пак твърд и може да го правим пак, но е рядко!
Има ли някакакъв начин било то психологически или лечебен (билки) да се постигне "издържливост"?
Много ще съм ви благодарба ако помогнете :lol:
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Бебеправене и секс
« Отговор #52 -: Януари 10, 2006, 09:32:50 am »
Обърни се към сексолог.
Бебеправене и секс
« Отговор #53 -: Януари 10, 2006, 10:11:28 am »
Цитат на: Eli_
Добре,де...малко интимен въпрос ама ми е интересно горе-долу колко пъти в месеца го правите.Извинявайте,че така питам,но ние правим секс все по-рядко /например този месец само 4 пъти


Момичета, да ви кажа от личен опит.... С мъжът ми се бяхме по-отчуждили, или свикнали да сме един до друг и сексът беше започнал да ни куца....

Да, ама така стана, че мъжо трябваше да почне друга работа, и е дежурен през вечер.... Е, не че искам да се хваля, ама сега почти през вечер правим секс ..... И като се замисля, аз съм тази, която е виновна за пропуските  :oops:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Бебеправене и секс
« Отговор #54 -: Януари 11, 2006, 10:46:36 am »
Здравейте момичета.
Да споделя и аз.От толкова отдавна не бях засичала да имам цервикална слуз и толкова ясна овулация както вчера......но от няколко дни ми излезе някакъв цирей в лявата гърда.Болката се търпи,мажа някакви мехлеми,правя компреси обаче не минава.Хирурга иска направо да го кръцне,да не се мъча и да няма усложнения,но това ще е крайния вариант.Както и да е,та мисълта ми е,че съм в ову,а моят не смее да ме пипне-вика като ти мине тогава ще наваксаме- да ама тогава аз няма да съм в ову и не ми се наваксва нищо.Ако му кажа каква е целта знам че ще се отдръпне и ще ме обвини че само за това мисля и че се чувства използван.
Ох извинете излезе дълго ама повече ме боли под цирея,отколкото той
Бебеправене и секс
« Отговор #55 -: Януари 11, 2006, 10:58:44 am »
popi4 - защо не се опиташ да го изненадаш  :oops: ? И му кажи, че цирея вече не те боли.... Може и да се върже

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Бебеправене и секс
« Отговор #56 -: Януари 11, 2006, 11:08:27 am »
Цитат на: rally_pat
popi4 - защо не се опиташ да го изненадаш  :oops: ? И му кажи, че цирея вече не те боли.... Може и да се върже

Да бе да.  И представи си картинката, как той я стиска по цицата и ........
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Бебеправене и секс
« Отговор #57 -: Януари 11, 2006, 11:25:48 am »
Цитат
Да бе да. И представи си картинката, как той я стиска по цицата и ........


Уфффф, не бях помислила за това...... Аз специално на моят съм му забранила да се отнася към гърдите ми грубо, че са бая големи и хич не ми се иска да висват  :wink:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Бебеправене и секс
« Отговор #58 -: Януари 11, 2006, 11:46:06 am »
Абе и гледката не е привлекателна...Нощес се събудих и ми хрумнаха някои идеи,ама като го видях как спи сладко си ги избих от главата :oops:
Помогнете
« Отговор #59 -: Януари 15, 2006, 12:00:29 pm »
Какво да правя закъснява ми с 3 дена ,а попринцип цикъла ми е точен,винаги ми идва се дин ден по рано ,но в най лошия случай с един ден по късно,а сега с цели 3 дни,дали не съм бременна?
Р?скам бебе