0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Весела седмица на всички! Здрави бебета, усмихнати мами и по-малко проблеми!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Весела седмица на всички!!! Много здрави бебета и много прекрасни новини  :lol:

Цитат
Цитат на: rally_pat в април 20, 2007, 11:51:44
Цитат
Ани - за рокля - в началото на Пиротска откъм Халите има един двуетажен магазин. На горния етаж шият празнични рокли / бюстиета / поли - както си поръчаш, ти си избираш материалите. Аз там си ших за сватбата - бюстие + пола ми излезе към 200 левчета, ама аз бях много кипра с брокати и прочие   
- За кръчма - защо не видиш в Before & After - много е приятно, а после отдолу има и клуб, също много приятен. Сайт http://ba.club-cabaret.net/
Рали, за малкия ЦУМ ли става въпрос?
А вие бяхте ли в клуба на Before & After или само в горната част? И той ми е в списъка за обхождане...

Ани:

За дрешките - не става дума за малкия ЦУМ. Доста преди това, съвсем в началото, е базара, на два етажа - на долния разни обувки и кожени дрехи продават, а на втория са 3 или 4 магазинчета за официални облекла. Аз моето костюмче си го поръчах от първия щанд, който е веднага като се качиш по стълбите, и съм доволна от качеството, и то много (още го ползвам за по-официални събития)  :lol:

За Before & After - тържеството ни беше на обяд там, но отделно съм посещавала и клуба, и беше приятно... Може би малко топло... За ресторанта - предлагат сватбено меню, имаш избор между 10 менюта на цена между 25 и 40 лева. При нас даже не се наложи да си поръчваме отделно сватбена торта, защото бяхме малко хора и тортата, която беше за десерт я декорираха като сватбена.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Весела и здрава седмица на всички!
Гане - чакаме добри вести скоро и стискаме палци!

Моля, ако има мами от Варна, да ми дадат координати на някой добър педиатър!
Привет и от нас!
Бях дала предложиние вчера за среща на бебоци - какво ще кажете?
Матей - 1.04.2006 г
*
Уха!
Аз съм много за. Само ако еделничен ден - мога след 17(ще избягам по-рано от работа), а в Събота и неделя е ок
В очакване ....
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Цветенце, благодаря! Днес бях на лекар, малко съм уплашена. Имаме си пулс, всичко уж се развива добре, но съм се сдобила с полип. Явно от полипа също кървя. Казаха ми, че трябва да се следи и съответно като тръгна да раждам - да си уговоря с екипа да ми го махне. За сега нищо не може да се направи. Иначе има риск да загубя бременността.
За педиатър - имам много добра приятелка педиатър - работи в Тубдиспансера, но също така дава и консултации, а другата има кабинет и работи със Здравната каса, но е бременна и не знам до кога ще е на работа. Ако искаш - ще я попитам дали може да ви обърне внимание, че сега чете за специализация и не я знам кога е на работа.
П.С. Е, сега вече ви завидях ако спретнете бебешка среща :(
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Гане, всичко ще е наред, вярвам!
За педиатъра - няма нужда да работи със ЗК, аз просто искам да имам някакви
координати, ако се наложи за нещо, защото мисля да прекараме един месец при родителите ми във Вн.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Ти кога мислиш да си във Варна? Аз сега гледах за билети и мислим ако всичко е наред да си летим около 11 юни. Така че мога да ти оставя координати и евентуално да се видим да разхождаме бебетата :lol: А и ще съм питала за педиатър.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
За съжаление юни ще сме си вече обратно в Сф :( Иначе - с най -голямо удоволствие...
Ще бъда там целия месец май.
И после пак ще ходим, ама сигурно ще е към средата/края на юли.
Много ми е домъчняло за Варна, отдавна не съм ходила...
Аз може би ще съм във Варна по това време! Мисля през юни да ходя, но незнам кога!
Матей - 1.04.2006 г
*
Ех, Вени, жалко, че няма да се засечем. Щях да ти покажа как хубаво се кърмим.. :D
*
Лека седмичка на всички  :D!

Гане, новините са хубави, ниЩо че има и полип. Важното е, че бебо се раzвива нормално  :D! Щом са го открили, те Ще го следят и вярвам, че няма да е zаплаха zа успеШния край на бременността.

Аz само да си приzная, че ви zавиждам zа среЩите дето си ги органиzирате  :oops: :D.
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Здравейте и от нас,
добре сме, времето стана топло и сме все в двора.И си докарахме сополиво носле на Бобчо.Щото при нас все ветровито.

Антъни казва Мама много сладко, както и меме, което мисля е млекце.Боби е само на мамам, бабаб, и други, най-вече гии-гии. :lol:

Гане,спокойно, и аз бях много притеснена с моите миоми, но все мислех позитивно.Вярвам, че всичко ще е наред.

Ние заминаваме за България на 2 юли, ще бъде голям купон пътуването, притеснявам се доста, все пак 8 часа във въздуха не е шега работа.Но поне ще пътуваме с наши приятели, та ще има кой да дундурка бебенцата, ако им докривее.

Ами това е за сега.
Чакам Мари да разкрие тайната си по-скоро.

на всички здраве и много усмивки


« Последна редакция: Април 23, 2007, 18:09:02 pm от ema2 »
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Здравейте и от нас с Монито. Аз днес разбрах за поредната двойка наши приятели и за тяхната мъка. Споделили пред майка ми, че се борят и те за детенце много време. Майка ми и казала за нас и ми звъннаха да споделим малко опит. :( А на мен сърцето ми се скъса. Това е третата двойка наши близки роднини и приятели със стерилитет :(
Боже то на всякъде това. Като напаст е :? Хора много болно ми стана, прекалено много ги обичам и като знам какво е направо :balk_146:
Ще и пратя адреса на сайта да почетат малко и ще поговорим. Дано мога да помогна :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Цветенце, аз мисля да си ида някъде около 11 юни и да откарам до август, та се надявам да успеем въпреки всичко да се видим.
Вени, също ще се радвам да се видим :lol:
Еми, Танче, надявам се наистина да не е проблем. Опитвам се да мисля позитивно. Общо взето доста ми е трудно, но се надявам всичко да е наред.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Гане, къде е полипа точно? казаха ли, че пречи? моя приятелка сега е бременна с второ, започнала е да расте някакъв огромен фиброид в матката, коремът й в 5-ти месец е като моя в 9-ти както беше, но са й казали, че нямало било страшно за бебето.

Вени, аз отдавна съм за тая среща, но не мога в делничен ден да стигна до никакъв парк. с градски транспорт просто не става. трябва да е уикенд, че да ни докара бащата.

аз предлагам да си нарочим една дата от почивните дни, ако няма да пътувате, или друг уикенд, но да я съгласуваме от по-рано, че всички да могат и да знаят.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Успешна нова седмица и от нас!

Гане, стискам палци всичко да е наред с бебчо и да нямате проблеми.

За срещата, и ние сме на линия когато кажете.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Джамка, нищо не ми обясниха. Гледам тука по документите рисувал нещо, ама не мога да разбера. Видя го при първоначалния преглед и по мое мнение е някъде в началото - може би около или в канала. Ама това са си мои предположения. На 30ти съм на преглед при моята лекарка и смятам да разпитам. И при двата прегледа сега бях толкова шашната, че не можех да си спомня и дума на английски, камо ли да разпитвам :( Каза ми да го наблюдаваме и да говоря после с екипа да ме оперират.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Здравейте момичета,
Много ми липсвате, но вече някяк времето кътна.С бебка сме все по разходки и аз така слънчасах единият ден, че едва оживях, но вече разумно се скатавам някъде на шарена сянка.С як тен сме и двете.
Новините около нас са няколко:1) Вече лазим стабилно и искаме много да се упражняваме.2) Седим си спокойно.3)Мятаме се насам, натам и си мърдаме играчките по цялото легло, борим се яко с 1 прасе играчка и е доста смешно. 4) Казваме баба от 3 дни вече, за мама още не го докарва, но се надявам и това да стане. 5) Ядеме вече какво ли не без глутен и разните там по-засукани неща и Слава Богу апетита ни се оправи, че вече съвсем бях излудяла. 6)Опитваме се да се изправим, което на мен ми е доста интересно на толкова малко месеци, ама като компанията по разходки е все от по-големи деца и гледам как бебката с интерес ги следи и иска да си играе и тича и тя с тях, та си мисля че това и е голям стимул.
А сега да питам как сте с кг-те?Аз уж свалих доста,ама пустия ми корем си седи и умирам от яд, чувствам се като желе направо.Опитвам всякакви диети, но нещо не ми се получава.
За предложението за среща съм много за, но дано сме още тук че ни предстои да си починем за малко при баба в МОнтана:)
И за да не изневеря на традицията с въпросите да питам сега няколко нещица:1) След като се сложи 3 пентаксим какво още има да се слага като ваксини? Четох някъде нещо преди време, но сега не мога да го намеря, а и нямам време, затова ще съм благодарна, ако ме светнете. 2) Линолата като се сложи във водата на бебето мие ли се и с нещо друго?Колко често може да се ползва? 3)Къде могат да се намерят хубави буйки, че за сега само по чорапки не става навън, а с терлици направо спарвам малката.4)Как точно става номера с контейнерчето за взимане на урина на момиченце?В сряда сме на ваксини и разните там изследвания , а не съм много наясно как да направя процедурата с вземане на пробата?
Гане, за полипа спокойно.Аз също прокървих в началото от полип и ходих в МА при Дяволов да ме гледа.Бях се шашнала сериозно какво става и че ще загубя бебето, но всичко трая кратичко и кървенето спря.Помня, че пих магнерот и разни там други простотии и почивах повечко, но като цяло страшно май от полип няма.При мен той по обяснение на докторите се бил получил от хепарина и както ми обясниха после при раждането и даже преди него сам изчезвал.Аз обаче малко немарливо подходих по въпроса с прегледа след секцио и още не съм ходила да видя какво е положението, но тези дни и това ще свърша./Надявам се да съм ти била поне малко полезна/.
Мацки и накрая да се похваля, че днес ставаме на цели 6 месеца.Черпя Ви виртуално.
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Силви, честити 6 месеца на малката сладурана.
Да е здрава и щастлива.

А за корема, почти ми е спаднал,само там над операцията малко е изпъкнало, не знам дали ще се оправи.И аз съм за бой, не съм била на гинеколог след раждането и не знам каква е хавата с мойта 12 см миома  :(
И какво ще го правя това чудо.
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last