0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
След горене на раничка ...
« -: Април 18, 2007, 11:51:50 am »
Здравейте момичета  :)
Това е първата ми тема тук ;) Имам проблем и се надявам да ми помогнете. Преди да започнем опитете за бебче си направих контролни изследвания - цито, микро и хламидии.
Откриха ми голяма раничка 20 ст. ендосервицит и масово левкосити. Неуспошно се лекувах със Солкожин. Последва горене с ток. След воднистото течение от него ми се появи кървене, което продължава вече 5-ти ден и е доста обилно (но по-малко от М). Случвало ли Ви се е на Вас такова нещо след горене и как решихте проблема? Кога можем да започнем с опитите?
P.S. Имам час за лекар но за утре.
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: След горене на раничка ...
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 17:04:47 pm »
Ами пиши утре как е минал прегледа!Искаш да кажеш,че това кървене не е М.,така ли?
*
Re: След горене на раничка ...
« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 22:03:32 pm »
На мен преди година ми гориха раничка колкото 1 лв. Имах доста обилно течение - розово на цвят. Изрично доки ми каза "Секс след 1 месец минимум!!!" Ама ние след две седмици отидохме на море и...една вечер не се стърпяхме и пробвахме, но опита завърши зле - прокървих доста по време на самия акт. Забравих да че пиех Оспамокс. Успех
*

    vilimili

  • ****
  • 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
Re: След горене на раничка ...
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 23:01:07 pm »
Аз имах само течение без кървене.Успех
*
Re: След горене на раничка ...
« Отговор #4 -: Април 19, 2007, 10:53:54 am »
Здравейте от мен :)
Оказа се, че кърви раничката както и предположих. Аз карах колело през почивните дни и може и от това да е. Док каза, че като се отлепи "коричката" се получава такова кървене и може още да продължи да кърви. Там кръвносните съдове били "отворени надолу" и затова трудно зараствали или се затваряли едно от двете беше. Общо взето каза, че не е страшно. Туширя я с някакво лекарство, но пак си кърви  :( Ако не спре пак ще ходя в понеделник.
*
Re: След горене на раничка ...
« Отговор #5 -: Април 19, 2007, 15:41:20 pm »
Ами те лекарите не случайно казват, че поне за 1 месец се спират половите контакти. От нас се изисква само да спазим техните предписания. На мен ми е правена конизация и въпреки желанието, не се престраших месец, че дори и седмица след това да правим секс. И нямах никакви проблеми. За физическите упражнения също казват, да забравим за тях в този период. Успех!