0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Maiski

Kolko struva vutrematochna inseminacia?
« -: Юни 16, 2005, 23:39:42 pm »
Momicheta,
imate li predstava kolko struva vutrematochnata inseminacia, neshto ne stava veche 2 godini i kusur i reshihme da probvame s tova....
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Kolko struva vutrematochna inseminacia?
« Отговор #1 -: Юни 17, 2005, 08:29:46 am »
Грубо около 500 лв, зависи от стимулацията.
Виж
ТУК и ТУК .
Имай предвид, че някои изследвания не са вкючени в цената.
Както и, че в процеса на стимулация може да настъпят промени.

И пиши на кирилица, моля те.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Kolko struva vutrematochna inseminacia?
« Отговор #2 -: Юни 17, 2005, 10:02:25 am »
Цитат на: Maiski
Momicheta,
imate li predstava kolko struva vutrematochnata inseminacia, neshto ne stava veche 2 godini i kusur i reshihme da probvame s tova....


самата процедура, ако е направена в истинска клиника по стерилитет, може да струва между 150 и 400 лева, но освен процедурата, има и допълнителни разходи по нея  - цена на лекарствата за стимулация, на прегледите с УЗ, на кръвните изследвания.

казваш, 2 години не става и вие решихте да опитате с инсеминация...
за тия 2 години какви изследвания сте направили? обикновено, решението дали да се прави инсеминация или нещо друго, се взема от лекаря, не от пациента - при това след преценка на конкретния случай.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Kolko struva vutrematochna inseminacia?
« Отговор #3 -: Юни 17, 2005, 16:31:20 pm »
*

    Майски

Kolko struva vutrematochna inseminacia?
« Отговор #4 -: Юни 19, 2005, 11:04:20 am »
Благодаря!
Всъщност, ако трябва да се точни, 2 години и половина. Минах през какви ли не лекари, които ми казваха, че "всичко е наред", направила съм почти всички необходими изследвания - проходимост на маточните тръби, овулация (базална температура, тестове, ултразвук)..спермограмата на съпруга ми е ок...и всеки път казват, "Ще стане следващия път"... :? направо ми омръзна и започвам да се отчайвам. От 10 месеца пия стимуланти, започнах от Дуфастон, преминах през Утрогестан, и сега пия втори месец Клостилбегит.
И тъй като вече не искам да чакам "дали ще стане и този път", попитах лекуващата ме лекарка дали не може да се помогне с вътрематочна инсеминация. Тя ме изпрати при д-р Божилов в Майчин дом, това е...още не съм отишла, мисля следващата седмица да ида. Прочетох доста неща тук във форумите, но явно и това не е никаква гаранция, че ще стане веднага - някои момичета са пробвали безрезултатно ече 4-5 пъти, направо незнам...но съм длъжна да опитам, нали  :)