0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, някой от вас посещавал ли е д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив. Знаете ли нещо за нея, имате ли лични впечетления или такива споделени с приятелки.
Ще съм ви благодарна ако имате информация по въпроса.
*
Re: Мнение за Д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив
« Отговор #1 -: Март 22, 2007, 09:52:35 am »
Здравей,

Аз съм ходила при Атмаджова и с нея започнах да търся причини за евентуален стерилитет.Почнах с тест за хламидия,спермограма на мъжа ми,изписа ми витамини и фолиева, назначи ми лечение за хламидия,два месеца ми проследи овулацията на видеозон.имаше системност в действията и.Но една нощ колабирах с лек кръвоизлив, бях сама в къщи и на сутринта исках да отида на преглед, но тя беше болна и в болнични и така попаднах при др Минев и всъщнос продължих с него.Сега съм бременна и дано всичко е наред.Всъщнос Атмаджова не е лоша при мен просто така се случи, но моя приятелка се оперира при нея (киста на яйчника)и е много доволна.Всъщност има много лъчезарно и добро излъчване.Дано съм ти била полезна.
*
Re: Мнение за Д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив
« Отговор #2 -: Март 22, 2007, 10:15:24 am »
И аз ще изкажа мнение за Атмаджова, но не положително.

Ужким следеше бременността на сестра ми.
Имаше проблем с някакви гъби през първи-втори месец. Посетихме д-р Атмаджова и сестра ми беше много очарована от вниманието и. Изписа някакви глобули. По съвет на втори лекар (този от касата, който между другото също работи и в частна клиника) сестра ми не ги пи. На следващ преглед при Атмаджова, някъде към 4-ти месец, тя и казала, че ако води такъв полов живот скоро няма да успее да забременее .......... Някакви съвсем несвързани неща ...... Първо сестра ми си има съпруг и определено не води разхайтен полов живот (което ми е интересно как д-рката е установила) и второ тя сляпа ли е че сестра ми е била бременна в този момент. Пълна лудница.

Повече не я посетихме 
И днес аз имам най-прекрасната племенница на света



"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Re: Мнение за Д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив
« Отговор #3 -: Март 22, 2007, 22:09:47 pm »
Благодаря ви момичета, мненията са коренно различни, но все пак добих бегла представа. С мен също е много мила и лъчезарна, но забелязвам, че ако не й кажа предистория за лечението ми леко се обърква и говори различни неща. Ще продължа да следя мненията ви и ще си направя окончателни заключения дали да продължа посещенията си при нея.
*
Re: Мнение за Д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив
« Отговор #4 -: Март 23, 2007, 08:58:25 am »
Аз ще попитам за какво ходиш при нея? За проблеми със забременяване ли? Ако е така колко плащаш за преглед? От кога ходиш и какво сте направили?

Изивнявай за полицейските въпроси ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Re: Мнение за Д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив
« Отговор #5 -: Март 24, 2007, 20:30:01 pm »
Таня, ходя при нея защото от 8 месеца със  съпруга ми се опитваме да имаме дете и не се получава. За сега още нищо не е правела с мен, пусна ми изследвания за хламидии, микробиологично изследване на цервикалната слуз и директна микроскопия. В резултат на изследванията ми назначи лечение на гъбички и влагалищно възпаление, хламидията беше отрицателен. След като приключа с приема на хопчетата които ми изписа каза че ще правим спермограма на съпруга ми и необходимите за мен изследвания. Докато се лекувам ми препоръча да меря БТ за да види как се движи температурата. Работи със направление, пари за преглед не ми е взимала. Препоръчаха ми е от БАСП /българската асоциация по семейно планилане/ във ВМИ Пловдив. Ако имаш още въпроси с удоволствие ще ти отговоря.
Re: Мнение за Д-р Атмаджова от ВМИ Пловдив
« Отговор #6 -: Март 24, 2007, 20:33:24 pm »
При нея съм ходила само 3 пъти тоест от скоро, защото реших, че не е редно за 8 месеца да не мога да забременея. Затова все още обмислям дали да остана при нея или да се насоча при друг лекар.