Много се извинявам ако темата не е както трябва или не е за тук, просто се надявам някой да ми помогне с мнение и съвет, защото вече се побърквам... на 23 години съм, преди 8 месеца преживях спонтанен аборт... изживях го много тежко.. изчаках да минат 6 месеца и започнах отново с опитите... пия фолиева киселина редовно.. но първите 2 месеца пропусках датите на 0, защото ми се налагаше да пътувам, този месец обаче си взех и тестове, определиха ми 0, и 12те дни около 0, постоянно опитвахме, като след това поне 30 минутки си полежавах с вдигнати крака... (не) чакам след 6 дни... но наистина имах чувството, че стана... имам много симптоми.. като придърпване от яйчниците, глад, едно гъделичкане в корема и тн... Наистина се надявам Коледното ми чудо да стане... от 2 дни обаче имам хрема.. носът ми се запушва и тече...снощи вдигнах и температура, която варира между 36,9 и 37 и 2.... и съм много много притеснена.. не смея да пия хапчета и не знам какво да правя... искам да избегна случилото се от преди 8 месеца, ако евентуално сме успели с опитите... Вредно би било да пия хапчета, вредно ще е и да стоя така.....