17. Забранява се продажбата на лекарства във форума и чрез форума.
Аз бих искала да попитам това забранява ли подаряването?
и
16. Забранено е публикуването на лични данни, лична кореспонденция в това число лични съобщения или поща без съгласието и на двете страни, участвали в кореспонденцията.
Само личните бележки тук във форума ли се има предвид или всяка кореспонденция и как се доказва съгласието на другата страна.
Например
1. Ако попитам шеф на застрахователна компания дали медицинските им застраховки покриват спешните действия при извънматочна бременност в чужбина. Той ми отговори, че не се покрива, за да се избегне замаскирането на аборт в чужбина като извънматочна бременност или друга подобна дивотия. Мога ли да сложа тук отговорът му, който е адресиран до мен или не.
2. Ако модератор в качеството си на модератор ми изпрати бележка, с която не съм съгласна, мога ли да я публикувам. Не става въпрос за бележка от beast, а само ако той изрично е казал, че е модератор и като такъв ми казва нещо си. Или ако въпрос е зададен към него в качеството му на модератор и това е подчертано...
И накрая мога ли да сложа тук препратка към страница, на която има лични данни - например страница с ЕГН на лекари дерматолози.