Здрасти Lid_80,
На първия ти въпрос - престани да слушаш хора, дето ти казват, че щото много го мислиш, затова не става, а трябва да се отпуснеш - всички мислим и това е нормално! То ако беше от притеснение, първите месеци опити да не би да си била притеснена - едва ли. Казват, че мисленето ще стане ли бебе или не не може сериозно да повлияе на процеса (е, изключвам депресиите и неврозите).
И аз с моя мъж не съм имала никога проблеми със спермограмите. Що касае здравни въпроси, няма неудобни изследвания! Пък и всеки мъж маструбира или го е правил като младеж - какво толкова. Техното изследване си е направо приятно, ако питаш мен!! Сигурно знаеш, че трябва да спазва 5 дни (не повече) въздържание преди сп-мата, да не е пил алкохол и лекарства, да се е наспал и тн. Сигурна съм, че в Торакт-Пловдив ще му предоставят необходимите списания и тн, дето се вика ако трябва може и да си носи някакви, които му допадат.
Мели е страхотна, ще останете доволни, сигурна съм. А и какво има да се страхува, ако има някакъв проблем при него - ще намерите и решението! Това ще ви приближи до така желаната цел!
Успех!