Здравейте,момичета с ПКЯ.Темата е доста позабравена,но срещнах въпрос "Дали и кога има забременели момичета с този проблем и какво е било лечението".Аз от няколко години съм с установена ПК на двата яйчника ,имам много кисти и по двата яйчника,но само една,която трябва да се следи,че е по-голяма.Цикълът ми е абсолюто нередовен,почти нямам овулация,пих противозачатъчни "Хлое" 1г и половина,пила съм дуфастон,оргаметрил.Не съм пускала кой знае какви изследвания,с мъжа ми не се пазехме около 2 години,но не се вглъбяхме по проблема ми,та забременях след 2 години опити.Без медикаменти.Без да се реши проблема.Някак си стана.Последните месеци в опити нищо не съм взимала,нито съм ходила по доктори.Износих си бебчето,нямаше проблеми,родих си нормално,всичко беше наред.1 година след раждането отидох на преглед и се оказа,че бременността по никакъв начин не е помогнала на проблема ми.Абсолютно същата картинка и същата тази киста,с по-големите размери,която не е мръднала от години.Сега правим опити за 2ро бебче,та ще видим,но вероятно този път няма да оставя всичко на случайността.Пожелавам ви успех и искам да знаете,че дори и да казват "Почти невъзможно" винаги има шанс!