0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #220 -: Октомври 06, 2011, 08:51:10 am »
Тук съм Роузи-Анна,влизам и ви следя,но няма какво да напиша.Вчера и аз бях на преглед,доктора ми каза,че от толкова много момичета за мен и още няколко е бил  сигурен,че ще стане от първия път,но за съжаление...не стана.Всички изследвания са ми супер само яйцеклетките,които съм отделила са спрели да се делят.надявах се да са ми останали  и да са замразили,но за съжаление всички са спрели да се развиват.Сега просто ще изчакм и следващият месец ще видим какво ще направим с доктора.надявам се в най-скоро време да мога да се похваля с нещо хубаво.Ти се пази много,наслаждавай се на бременноста си,късмет ти желая и лека и успешна бременност. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #221 -: Октомври 06, 2011, 10:34:09 am »
rouzi-anna,  :goodluck: :bighug:
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #222 -: Октомври 06, 2011, 11:48:19 am »
slievg,живота си има своята страна ,,така е било писано.и не е случайно сигурна съм.Може пък за да бъдеш от онези щастливки на които чудесатат се случавт по коледа.
Или,ти къде си мила?Как си?Имаш броени дни до прегледа и срещата с твоите съкровища.
Хубав ден на всички.И многооооооооо стиснати палци на всички силни жени.
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #223 -: Октомври 06, 2011, 11:55:38 am »
Къде сте всички?Рядко пишете напоследък.
iiivanova ,slievg ,успех момичета ,вие скоро започвате ,радвам се и знам как се вълнувате и вие.Ние сме тук и ще ви подкрепяме.
Морско момиче,прави ли тест?
Или,а ти как си?
Аз бях на преглед вчера ,видяхме сакче,едничко :).След 2 седмици надявам се да видим и сърчице.


Розичке здравей мила,да правих  два поредни дни и двата са категорично отрицателни,чувствителността в гърдите ми рязко изчезна от тази сутрин(което е малко странно),а на пук на всичко БТ се покачи отново.Очаквам да ми дойде утре и  ще започваме битката отначало...малко съм отчаяна-не е честно.Защо ние които сме готови на всичко трябва да страдаме толкова много?....както и да е,Ти как си?
Николай е на 2г.4м.5д.
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #224 -: Октомври 06, 2011, 16:09:15 pm »
 Привет момичета!
Аз съм си добре,наистина чакам 10.10 и дано има за хвалене.При два уринарни + не знам. :)
Симптомите много ,много не ме ловят,различно е.Редуват се.Поддържам БТ 37,нали това беше добре?
 Трябва да вярваме...Моите снежинки,дано станат снежни човечета :D
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #225 -: Октомври 06, 2011, 20:50:49 pm »
Здравейте момичета, аз повече ви чета отколкото да пиша  :oops:. Приемате ли нови попълнения. :wink:
Ние си чакаме заповедта от фонда, което ще е около март догодина. Спрели сме на клиника Селена, при Д-р Матев. Сега ми предстои цветна снимка в понеделник, и ми е малко притеснено, а и ще е без упойка. Надявам се резултатите да са добри, стискайте палци.
На успелите пожелавам спокойна и безпроблемна бременност, на останалите пожелавам много успех и късмет, и в най-скоро време да се похвалят с положителни резултати.  :balk_602:
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #226 -: Октомври 07, 2011, 09:55:30 am »
 :welcome:здравей Джули....и аз съм при д-р Матев....много си го харесвам-вдъхва ми спокоиствие,а за снимката не се притеснявай
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #227 -: Октомври 07, 2011, 14:19:07 pm »
Джули,добре дошла сред нас :wink:

Да се от4ета и аз,днес ми е 9-ти ден от стимолацията,според доки,върви добре,но малко по-бавно отговарям ..и утре ще се боцкаме,най-вероятно преглед в неделя и ако нещата са добре май пункцията ще е вторник/това по мой сметки разбира се/.Не питах колко фоликула са до момента,но знам,4е бройката няма да е голяма,надявам се, да са ка4ествени и поне едно от тях бъде моето беб4е след 9 мес.
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #228 -: Октомври 07, 2011, 18:22:44 pm »
aramiz, не се притеснявай - важно е качеството, не само количеството. Късмет!
Джули, здравей и добре дошла.
Общо взето "нашата" клиника доста набира скорост - вчера само докато си взема едни резултати дойдоха 2 момичета за трансфер (при Ставрев), а дочух че той има 5 трансфера само до обяд. Отделно и Минев беше там. Само като се замисля колко хора сме с подобни проблеми и ми става лошо. Но няма как - трябва да се борим.
Успех на всички osi_9 osi_9 osi_9
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #229 -: Октомври 07, 2011, 20:14:18 pm »
Благодаря ви момичета за топлото посрещане
морско момиче приятно ми е да чуя, че има още някой при доктора, който съм избрала.
aramiz пожелавам ти това да е твоя опит, да си имаш една, две или дори три оплодени (колкото си си пожелала  :wink:), и да си ги пазиш на топличко 9 месеца.  osi_9 Важно е качеството, не бройката -успех  osi_9
andji7000 и аз много се радвам, че клиниката ни набира скорост и успехи.

Ох на мен днес цикъла ми се позасили и не знам дали до понеделник ще ми спре и дали няма да се наложи да отменя цветната снимка за друг ден. :? Освен да чакам да видя в понеделник какво е положението и като се чуя с доктора ще решим. Дано да ми е спряло, че да не отлагаме.
*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #230 -: Октомври 08, 2011, 11:08:31 am »
При мен нещата продължават с боденето и утре,преглед в понеделник и се надявам да спираме ве4е с тази стимолация,запо4нах да усещам болки в яйчниците,ту в единия ,ту в другия,снощи даже малко се стреснах понеже се събудих от пронизваща болка,която беше кратка..незнам колко е добре ,но си имам 8,9 големи фоликула и няколко малки,дано да се развият хубави ембрион4ета. :P

Желая успех на всички и само положителни резултати,завършващи с поне по едно сладко беб4е :wink:
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #231 -: Октомври 09, 2011, 13:21:49 pm »
здравейте да се включа и аз в темата аз съм пациентка на д-р Ставрев от 4години, горе-доле нещата ще се оправят миналата година бременост но спонтанен аборт в 8г.с. заради нк клетки,после извънматочна бременост,тази година май месец резултат от инвитро отрицателен пак лапароскопия защото почнах да наливъм кръв в корема имала съм ендометриоза но е била малка 5мм/5мм сега пия хапчета и я лекуваме,но д-р каза няма страшно дори и да ги спра няма да се появи отново защото я махна с операция,и аз чакам заповед от фонда догодина март-април дано този опит който ще ми е 4 да стане,но дори и да не стане няма да се отказвам продължавам наприд,на всички вас който им предстой процедура много успех и с положителни тестове,
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #232 -: Октомври 09, 2011, 17:57:22 pm »
Или,утре е твоят ден ,и аз се моля за теб .Знам че всичко ще е прекрасно като по учебник.
slievg,очакваме те следващия месец на старта.
Джулка,успех утре .Цикъла ти спря ли?
Арамиз,, успех утре ,дано вторник е пункцията и всичко да свършва  по скоро .И аз се чувствах като балон ,и ме наболяваха яйчниците от стимулацията.А след трансфера ходих с подут корем поне 6-7 дни .Ти си най близко до старта .И знам че ще си една от многото отличнички .
Трайкова,добре дошла .Аз те помня ...от един друг форум :).Знам през какви мъки мина,но всичко вярвам че е зад гърба ти .Пожелавам ти много късмет мила.

Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #233 -: Октомври 09, 2011, 18:46:18 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #234 -: Октомври 09, 2011, 19:43:35 pm »
благодаря ви много,ами да зад гърба ми е всичко и с нови сили очаквам да дойде догодина, и аз да почна пак инвитрото,а относно подуването  на корема и аз като правя стимулация се чуствам така на намене и сега ми е подут защото имам 4 лапароскопии затова е така,но при стимулация ми става бая голям ама карай менава,след като ги изкарат след 5-6 дена минава,на всички успех,желая ви го от все сърце и ви стискам палци,аз също съм в форума на бгмама пак в селена,
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #235 -: Октомври 09, 2011, 20:00:24 pm »
Трайкова добре дошла /и тук  :wink:/ Нека всичко, през което си премина да остане в миналото и сега само хубави неща да ти се случват.  yahoo_33
Или вярвам, че всичко ще е наред  osi_9
aramiz
дано да се развият хубави ембрион4ета. :P
пожелавам ти го от все сърце osi_9
slievg пожелавам ти следващия опит да е твоя - положителен
rouzi-anna да спря ми, за мое щастие и сега чакам утре да разбера в колко ще е снимката. Стискайте палци. И честито сакче.
морско момиче има и една друга приказка - хубавите работи стават бавно. Не се отчайвай и нашия ред ще дойде, и ние скоро ще се похвалим с положителен резултат, ще видиш. Сега горе главата и смело напред към успеха  osi_9
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #236 -: Октомври 09, 2011, 20:32:20 pm »
Здравейте момичета,
Трайкова - знам колко е трудно чакането, но ще си заслужава - Късмет!
Джули - стискам палци утре - всичко ще е наред osi_9
Успех на всички!
*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #237 -: Октомври 09, 2011, 22:50:21 pm »
Здравейте момичета!Аз съм пациентка на Д-р Ставрев.На 11.10 съм на  цветна снимка,но ми казаха,че ще ми я правят в Транспортна болница.И аз като Djuli-2011 съм решила да е без упойка.Тези от вас които са правили цветна снимка без упойка ,моля ви да споделите приемахте ли болкоуспокояващи преди самата процедура :ask:
Желая успех на всички!
*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #238 -: Октомври 09, 2011, 23:00:45 pm »
Здравей, roska.
Можеш да ползваш обезболяващи свещички Профенид по следната схема: вечерта преди ЦС слагаш една, на следващата сутрин още една, а третата свещичка я слагаш 1 час преди ЦС.

Успех!
*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #239 -: Октомври 10, 2011, 08:43:10 am »
Аз съм правила цветна снимка без упойка, но беше преди 4-5 години.Тогава нямах интернет и не знаех нищо по въпроса :D.И незнаех какво да очаквам.Никакви болкоуспокояващи не съм приемала нито преди това нито след това.Не е болка за умиране.Понеже моят цикъл е доста болезнен та и болката при цветната снимка беше като при цикъл.Но не се притеснявай тя не е постоянна.Мен постоянно ме питаха боли ли и като кажа,че боли спираха и продължаваха след малко.Не се притеснявай издържа се.Важен е резултата.Стискам палци всичко да е ок.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: