Месец на мъжкото репродуктивно здраве - ин витро клиника София
Публикувано на: 04.04.2016г.
 

Болница по репродуктивна медицина „София” стартира новата си кампания, озаглавена „Месец на мъжкото репродуктивно здраве”. Кампанията има основна цел да повиши осведомеността на обществото ни за репродуктивното здраве у мъжа, да разшири информираността за диагностиката, превенцията и лечението на мъжкия стерилитет. Лице на кампанията е легендарният олимпийски шампион Йордан Йовчев. 

От 4 до 30 април 2016 г., клиниката отваря широко своите врати за всички мъже, които желаят да направят диагностика на своето репродуктивно здраве напълно безплатно. В рамките на този период, всеки вторник и четвъртък от 08:00 до 14:30 ч. (след предварително записване на час) можете да си направите напълно безплатно спермограма. Необходимо е да спазите изискванията за извършване на изследването (http://ivf.bg/bezplodie-spermograma).

 В рамките на „Месеца на мъжкото репродуктивно здраве”, безплатни консултации в Ин витро клиника „София” ще дава и известният уролог-андролог д-р Милен Кацаров. Тези консултации ще се провеждат всеки вторник от 16:00 до 18:00 ч. след предварително записан час. Консултациите са предназначени само за пациенти със значими отклонения от нормата при направена спермограма по време на кампанията на ин витро клиника „София”.

http://ivf.bg/images/stories/News_Yovchev.jpg