Ин витро АГ център
Публикувано на: 29.09.2015г.
Сдружение "Зачатие" беше гост на празничното тържество по случай 20-тия рожден ден на Инвитро АГ Център "Димитров". Председателят на сдружението Стефка Сарафова-Захариева връчи на д-р Йосиф Димитров специалния приз "Приятел на Зачатие" и пожела на екипа да празнува всеки ден раждането на новия живот.

 

По случай своя юбилей, клиниката прави подарък. Две семейства ще получат инвитро процедури от А до Я. Те ще бъдат избрани на томболен принцип с помощта на двете партньорски организации „Искам бебе” и „Зачатие”. Началото на кампанията е обявено в деня на празника 27 септември, а подаването на декларации от желаещите започна на 1 октомври 2015 г. Те трябва да отговарят на няколко критерии, които са публикувани в сайта на клиниката. Крайният срок за подаване на документи е 7 декември 2015 г. Печелившите двойки ще бъдат изтеглени в предаването „Здравето от близо” по БНТ на 9 декември.

---------------------------------------

На един от най-светлите празници - Зачатие на Света Анна, в предаването "Здравето от близо" по БНТ, бяха изтеглени печелившите двойки в благотворителната кампания на Ин витро АГ център Димитров. Малките помощници на Сдружение "Зачатие" и Фондация "Искам бебе" изтеглиха имената на Ивона Пандова и Станимира Минева. Те получават безплатни инвитро процедури по случай 20 години от създаването на центъра. Желаем успех!