Публикувано на: 15.11.2012г.
troyan.jpg На 14.11.2012 г с Решение №193/27.09.2012 г. Общинският съвет на община Троян реши да бъде създаден общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания. Фондът ще подпомага финансово изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодието на семейства и лица с репродуктивни проблеми, живеещи на семейни начала, с постоянен и настоящ адрес на територията на община Троян. Средствата във фонда се осигуряват от бюджета на община Троян. Те могат да се набират и чрез публични финансови програми и проекти, дарителски и благотворителни кампании. 

Комисията при Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания започва да приема заявления от 1 ноември 2012 година. Молим заинтересованите лица да изпращат или подават своите заявления в запечатан плик на адрес: 5600 Троян, пл.”Възраждане”1, с надпис „За Комисията при Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания”.

Заявленията се  подават до последния работен ден на всеки месец. Комисията се събира до 10-то число на следващия месец, за да разгледа постъпилите заявления и да вземе решение, съгласно Правилника за организация и реда на работа на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в община Троян.

Вашите уточняващи въпроси можете да задавате на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тук можете да изтеглите правилник за организация и реда на работа на  Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания  на семейства и лица, живеещи на семейни начала в Община Троян и заявления и декларации >>