Публикувано на: 01.12.2010г. Безплатни консултации и профилактични прегледи през месец декември на жени в репродуктивна възраст и особено на такива с репродуктивни проблеми предоставят специалистите от центъра на д-р Павлета Табакова. Освен това пациентките ще имат възможността да участват в томбола, която ще се проведе на 23.12.2010 г. Една от тях ще спечели безплатна ин витро процедура през 2011 г.

"Във връзка с демографските проблеми на Нацията, както и с ‘подмладяването’ на редица заболявания в т. ч. и онкологични, имащи пагубен ефект вурху репродуктивното здраве на  жените у нас, Медицински център „РепроБиоМед” реши през месец декември, до настъпване на Коледните празници,  да отвори вратите си за безплатни консулатции и профилактични прегледи на жени в репродуктивна възраст и особено на такива с репродуктивни проблеми. Целта е да изострим вниманието набългарката към проблемите на репродуктивното й  здраве, както и да спомогнем  профилактичните гинекологичните прегледи да се превърнат в част от life style-а на младото поколение жени.
________________________________________

Записвания ще се извършват всеки работен ден
от 8:00 до 15:00 часа
на телефон 02/855 01 02.

Прегледите и консултациите ще се осъществяват
вторник, сряда и четвъртък  от 10 до 19 часа
на адрес: МЦ „РепроБиоМед”,
София, кв. „Овча купел”,  ул. „Бойчо Огнянов” 28;
(след  предварително записване!)

________________________________________

"Жените с репродуктивни проблеми на възраст до 35 г., ако желаят, могат да попълнят специален талон за участие* в нашата томбола, която ще се проведе на 23 декември 2010 г. от 10:00 ч. във фоайето на Центъра. Ще се теглят три награди:

1. Една семейна двойка ще получи правото на напълно безплатна ин витро процедура в МЦ „РепроБиоМед” през 2011 г.;
2. Една участничка ще получи абонамент за безплатно профилактично обслужване през  2011 г. в МЦ „РепроБиоМед”, включващо до четири цялостни прегледа (вкл. гинекологичен, ехографски, микробиологична посявка, цитонамазка, пълна кръвна картина с биохимия и стандартно изследване на урина);
3. Една участничка ще получи правото на един цялостен безплатен преглед в Центъра (вкл. гинекологичен, ехографски, микробиологична посявка, цитонамазка, пълна кръвна картина с биохимия и стандартно изследване на урина).

След томболата нашите гости ще бъдат поканени на неформална почерпка, която предвид характера на мероприятието ще е без алкохол и цигарен дим!"


От ръководството на МЦ "Репробиомед"

* Талон за участие в томболата трябва да попълните на място в МЦ "Репробиомед"