Коледно желание 2017 подари усмивки на единадесет семейства
Публикувано на: 17.12.2017г.

За десета поредна година доброволците от сдружение "Зачатие" организират своята дарителска инициатива "Коледно желание" в помощ на двойките с репродуктивни проблеми. В последните години във фокуса на нашата подкрепа основно са онези семейства, които не могат да се възползват от държавно или общинско финансиране. 

На 16.12.2017 по време на традиционното коледно тържество за приятелите на Зачатие, от ръцете на децата бяха изтеглени имената на онези кандидати, които ще получат помощ в рамките на нашата коледна кампания за 2017 година. Допуснати до участие в жребия бяха 29 кандидати, които отговаряха на условията. От тях, 11 двойки получиха помощ, осигурена от "Зачатие".

Една ин витро процедура със замразяване и бластоцист трансфер с включени лекарства, дарена от Ин витро клиника "София" получава:
magi_st

Четири ваучера на стойност 2000 лв. всеки, дарени от сдружение "Зачатие" получиха следните кандидати:
nadejdata
danimarinova
pepitta.84
moon69

Пакет диагностични изследвания за мъжа и жената, дарен от Ин витро АГ център "Димитров" получава:
edii

Комплекти хранителни добавки за подобряване на фертилността, дарение от фирма Биоконсепт
Kомбиниран пакет FH Pro за мъже и жени. Тези продукти са подходящи за двойки, преминаващи през АРТ процедура:
кнс55

Комбиниран пакет за мъже и жени от гамата Fertilaid:
ssakova
emmel

Два пакета за диагностика на репродуктивни проблеми при мъжа и жената на стойност 500 лв всеки, дарени от АСМПАГИП "д-р Даскалов" гр. Пловдив:
кнс55
teri_90

Със спечелилите участници ще се свържем чрез предоставените от тях данни за контакт.

Сдружение "Зачатие" благодари на дарителите за щедрата и постоянна подкрепа, на децата на Зачатие, чиито ръчички изтеглиха имената на печелившите кандидати, на всички, които ни подкрепят през 14-те години доброволчество в полза на хората с репродуктивни проблеми!

Желаем успех на всички участници и нека вашето Коледно желание се сбъдне!