Десетгодишнината от създаването на сайта zachatie.org бе отбелязана с тържество от сдружение
Публикувано на: 15.09.2013г.
 

На 14 септември 2013 в парти клуб парти център Trinity Kids в София членове и симпатизанти на сдружение "Зачатие" отбелязаха тържествено десетата годишнина от създаването на най-големия портал за репродуктивно здраве в България - zachatie.org. Тържеството бе озарено от слънчевите усмивки на децата на Сдружение "Зачатие", които с радост посрещнаха празничната и вкусна торта, подготвена от организаторите на тържеството.



Тортата



Официално приветствие към гостите от Стефка Сарафова - председател на сдружение "Зачатие"



На 2 октомври 2003 година стартирахмес желанието си да създадем портал, справочник и свое местенце в мрежата, в което да се споделяме опит и информация, да се подкрепяме емоционално в трудния път на борбата с безплодието. Информация на български език по тези теми тогава почти нямаше.

Така изглеждаше сайтът zachatie.org в края на 2003 г.
http://www.zachatie.org/drz2013/oldsite.jpg

Награди и отличия на zachatie.org

http://www.zachatie.org/drz2013/02news.jpg

С течение на времето се сближихме, създадохме приятелства помежду си. Тук се роди първата пациентска организация на двойките с репродуктивни проблеми - Сдружение "Зачатие. През тези десет години изминахме дълъг път и постигнахме много. Превеждахме актуални материалипо въпросите на репродуктивното здраве. Създадохме форуми към сайта, които се превърнаха в своеборазна общност за емоционална подкрепа. Година след създаването си zachatie.org спечели 3 престижни награди за български уеб сайт, а овулационният календар на сайта се използва от десетки хиляди жени. Всички ние изпитваме удовлетворение от изграденото байт по байт доброволен труд, безсънни нощи, ентусиазъм и желание.