10 години zachatie.org
Публикувано на: 03.09.2013г.
 http://www.zachatie.org/drz2013/zachatieorg_10years.jpg

Скъпи приятели, съмишленици и потребители на сайта zachatie.org. Наближава десетгодишния юбилей на нашия любим сайт. На 2 октомври 2003 година стартирахме за първи път в интернет с желанието да създадем информационен портал, справочник и свое местенце в мрежата, в което да се споделяме опит и да се подкрепяме емоционално в трудния път на борбата със стерилитета. Тогава информация

на български по въпросите на безплодието почти нямаше. С течение на годините се опознахме, създадохме стотици приятелства помежду си. Тук се роди и първата пациентска организация на хората с репродуктивни проблеми Сдружение "Зачатие. То бе учредено от група жени с репродуктивни проблеми броени месеци след създаването на сайта.

През тези десет години изминахме дълъг път и постигнахме немалко. Непрекъснато превеждахме и събирахме актуални материали с медицинска информация по въпросите на репродуктивното здраве. Създадохме форумите към сайта, които се превърнаха в общност за емоционална подкрепа между потребителите.

Така изглеждаше сайтът zachatie.org в края на 2003 г.

http://www.zachatie.org/drz2013/oldsite.jpg

Само година след старта си в интернет порталът zachatie.org спечели 3 престижни награди за български уеб сайт, а година след това стартира и овулационният календар на сайта, който се използва от десетки хиляди жени. Поглеждайки назад, изпитваме удовлетворение от изграденото байт по байт доброволен труд, безсънни нощи, ентусиазъм и желание.

Награди и отличия на zachatie.org

http://www.zachatie.org/drz2013/02news.jpg

Десетия си рожден ден сайтът на Сдружение "Зачатие" ще посрещне с нова съвременна визия, подобрена организация и функционалност и възможности за мобилна версия.

Ние от Сдружение "Зачатие" най-сърдечно ви каним да отбележим заедно 10-тата годишнина от основаването на сайта zachatie.org - първият и единствен информационен портал за репродуктивно здраве и стерилитет на български език. По случай юбилея сме подготвили малко тържество за най-близките и дейните ни партньори и приятели.

Събитието ще се състои на 14 септември от 13:00 часа в парти център Trinity Kids, София (ул. "Султан Тепе 1-А").

В съботния следобед ще отпразнуваме рождения ден с торта, с много настроение и със специалното участие на дечицата на „Зачатие“!