Коледното тържество на
Публикувано на: 03.01.2012г.
  В навечерието на най-светлия Християнски празник Коледа, на Kоледното парти на Сдружение "Зачатие" се събраха малки и големи. Това бе най-прекрасното събиране от години насам, на което присъстваха 35 очарователни малки създания. Те се забавляваха неимоверно. Дядо коледа и Джуджанка им раздадоха безброй подаръци и бяха възнаградени с уникални песни и стихотворения изпълнени от нашите прекрасни деца. Нямаше как да не си спомним за първото Коледно парти на сдружението, на което само се молехме и надявахме да се сбъднат мечтите ни, а сега бе вълшебно и озарено от щастливите усмивки на сбъднати мечти.


Благодарение на нашия страхотен фотограф Мария Стирянова успяхме да запечатаме всички тези вълшебни усмивки и греещи очички. Обявихме и печелившия от конкурса Бебе на Зачатие – бебе Георги на Милена.

На партито присъстваха и се забавляваха заедно с нас и лекарите които винаги са ни помагали и са били с нас в трудните начинания.

Сдружение "Зачатие" раздаде и 5 ваучера по 500 лв. на своите членове под формата на пакети за диагностика и изследвания, както и един ваучер от 3000 лв за подпомагане на ин витро или ИКСИ процедура на пациент, който не може да получи финансиране от Фонд Ин витро. Д-р Еврев от Медицински център "Технобиос" с ръководител доц. Илия Ватев обяви, че центърът също подарява една безплатна процедура ин витро без включение медикаменти.