Концерт
Публикувано на: 14.06.2010г.
 Maia Neshkova За първи път тази година в навечерието на Деня на репродуктвното здраве Сдружение "Зачатие" организира концерт за да привлече вниманието на хората от Пловдив за предстоящото събитие. Концертът се осъществи с любезната подкрепа на Община Пловдив. В иницативата взеха участие малките танцьори и певци от спортен клуб "Самодива" с художествен ръководител Даниела Трифонова, прекрасната, позната на всички певица Мая Нешкова и изключителните музиканти от рок група Хедстоун, които забиха един сериозен финал на събитието.


Водещ на събитието бе Димитър Павлов, който няколкократно обясни на публиката целта на утрешния ден и защо е важно всички семейства, които срещат трудности при забременяването, да посетят Деня на реподуктивното здраве.

 Maia Neshkova

Изказваме искрената си благодарност към Мая Нешкова, която посвети този ден безвъзмездно на всички нас, вдъхна ни кураж и вяра с личния си пример, че човек трябва да се бори за мечтите си. Тя изълни няколко песни от последния си албум "Обичам те" - "Слънце и сянка", "Корабът с бели платна", "Карнавал", "Пей сърце" и популярните си шлагери "Конче" и "Рожден ден". Хубаво българско хоро се изви посред площада при последната песен от участието й и много хора успяха да получат лично картички с автограф на певицата.
Благодарим и на Кирил Икономов - автор на музиката и аранжимента и съпруг на Мая.

Въпреки жегата площадът бе пълен с двойки и посетители. Много родители бяха довели дечицата си. Пъстри балони украсиха петъчния следобед на центъра на Пловдив.

Група HeadStone e нова група от Пловдив с рок и метъл звучене и изключително талантливи музиканти.

 
Samodiva
 Mitko Pavlov  Samodiva
 HS
HS
Те забиха на финала на концерта, изълнявайки парчета на легендарните Юрая Хийп, Айрън Мейдън, Ван Хален, Уайт Снейк, Юръп, Гънс енд роузес, Брус Дикинсън, Дийп Пърпъл и др.

Благодарим на всички участници за покрепата в оповестяването на събитието и прекрасното настроение и емоции в навечерието на най-важния за Сдружение "Зачатие" ден.

След концерта в градската градина на Пловдив видяхме рояци светулки - нещо, което дълго не се беше случвало на повечето от нас и си пожелахме за следващата година да се родят много много жадувани бебета.