Благотворителна кампания
Публикувано на: 30.04.2010г.
http://www.zachatie.org/drz2010/MF_logo_3  Сдружение "Зачатие" организира отново благотворителна кампания за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми. По случай Деня на Репродуктивното Здраве тази година ще дарим средства за диагностичен пакет и тримесечен курс на лечение на мъже с намалена оплодителна способност. Тазгодишното ни събитие е фокусирано върху темата на мъжкия стерилитет. За съжаление създаденият миналата година Център "Фонд Асистирана репродукция" не подпомага изследванията и терапията на двойките, при които мъжа има нарушения в сперматогенезата.

Мечтата за дете е мечта за двама. За постигането й е нужно да се обърне необходимото внимание не само на партьнорката, но и на мъжа в двойката, която се бори за дете.

Именно заради това сдружение "Зачатие" реши да подпомогне 5 такива двойки с пакет за диагностика, включващ анализ на спермалните параметри, микробиологични, серологични, хормонални и генетични изследвания, както и консултации със съответните специалисти и тримесечен курс на лечение с препарата FERTILAID - всичко на обща стойност до 500 лв.


Формуляр за кандидатстване:

За подаване на формуляри за кандидатстване е необходимо да попълните следната форма и да изпратите на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема на съобщението "Мечта за двама"

1. Име, презиме и фамилия ........................... / на партньора
2. Възраст
3. Адрес за кореспонденция .............................
4. Телефон .............................................
5. e-mail ..............................................
6. Декларирам, че имам доказан мъжки фактор на стерилитет ..........
7. Прилагам спермограма от лицензиран център /разрешение от Министерството на Здравеопазването по чл. 131, ал. 1 от Закона за здравето за дейности по асистирана репродукция/
8. Изпратете ни кратък текст, в който да опишете от колко време се борите за дете и с какви проблеми сте се сблъскали по пътя към вашата мечта. Така ще помогнете на другите хора да са по-информирани и съпричастни. (Текстовете няма да се оценяват и ще запазим вашата анонимност)


Срокът за подаване на формулярите за кандидатстване е 6 юни 2010 г.

Петимата участници, които ще получат ваучъри, ще бъдат изтеглени по време на официалното откриване на Деня на Репродуктивното Здраве в Пловдив на 12 юни 2010 г. в Новотел Пловдив. Тези, които присъстват на събитието, ще могат да получат ваучърите си веднага.

Сдружение "Зачатие" работи изцяло в помощ на пациентите. Всички приходи от дарения, реклама и благотворителни кампании се използват за подпомагане на нуждаещи се семейства и за организиране на информационни събития като Деня на репродуктивното здраве. За последните две години успяхме да помогнем финансово на над 25 двойки. Част от тях вече гушкат своите деца, родени с помощта на тези кампании и това ни кара да се чувстваме много щастливи и ни дава сили и увереност да продължим да помагаме.

Успех!