0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За алоето и ...
« Отговор #20 -: Април 27, 2006, 13:35:14 pm »
Цитат на: Rommi
Бях се замислила и за инжекции алое.... но знам че подкожните са болезнени...


Аз се боцках 3-и поредни цикъла за 10 дни и чесно да ти кажа хич не боли - все едно комарче те е захапало  :wink:
За протокола: Боцках се подкожно в корема  :wink:  :lol:
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
За алоето и ...
« Отговор #21 -: Април 28, 2006, 21:41:37 pm »
Еееей,Миси ,не ме научи да си ги бия и аз в корема...какъв човек значи -пазиш си патента за тебе само:D  :wink: Остави ме да се мъча,трийсе бройки отнесох в ръчичките. Горкичките.  :(
  Та значи,относно това какво е усещането ,като си биеш Алоето - наистина не се усеща нещо кой знае какво .При мен например имаше леки бодежи в яйчниците,имах чувството ,че леееко ми се покачваше температурата на тялото /в смисъл,че краката и ръцете не ми бяха ледени,както обикновено/,а и кожата ми стана много хубава и свежа ! С това си и останах ,де...ама,че подкожните инжекций болят-вярно е!
Ама Алоето си е много хубаво нещо. Мисля пак да си взема ,обаче тоя път за пиене. :) Инъче от витамините си пия Мулти табс и се чуствам добре. Определно има разлика ,като ги пия - чувствам се по-бодра и по-не се изморявам някакси. Незнам,може и да е от внушение. :roll:
*
За алоето и ...
« Отговор #22 -: Април 29, 2006, 11:19:41 am »
Цитат на: Eli_
Еееей,Миси ,не ме научи да си ги бия и аз в корема...какъв човек значи -пазиш си патента за тебе само:D  :wink: Остави ме да се мъча,трийсе бройки отнесох в ръчичките. Горкичките.  :(


Обещавам лично да те науча :)  стига да имаш нужда отново де, но дано да не се налага. Иначе считай, че пристигам във Варна с иглата и те уча  :lol:  :lol:  :lol:
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
За алоето и ...
« Отговор #23 -: Април 29, 2006, 14:22:47 pm »
Ох,камък ми падна от сърцето... :lol: Миси,надявам се да не ми се налага,но все пак ,благодаря  !  :youwoman:
*

    Иван

Re: За алоето и ...
« Отговор #24 -: Януари 01, 2007, 13:36:32 pm »
АЛОЕ (сух екстракт)- дневна доза - колкото грахово зърно.Преглъща се с течност без да се дъвче.10 дни се взема, 10 дни се почива.
Това е прословутият сабур за който пише П.Димков. Много полезна билка. Ако имате подозрения за бременност, веднага го спрете. В големи дози има абортивен ефект.
При липса на сух екстракт:
150 г прясно алое (3- 5 годишно растение се държи на тъмно и хладно място без да се полива ), почиства се от бодлите и се смила (счуква), смесва се с 250 г мед, 350 мл домашно червено вино и 50 мл етилов спирт - 90 - 95 %. Сместа се съхранява на хладно и тъмно място и се прецежда след 7 дни. Взема се 3 Х дневно по 1 чаена лъжица на гладно.

Имайте предвид, че американското алое е много кожодерска история. Малко материал, десетки левове, големи обещания.