0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

прегнил при мъжете
« -: Юни 01, 2005, 19:03:42 pm »
искам да попитам някой знаели доколко помага прегнила при мъжете?какъв е ефекта?до колко време се проявява?викат ни на контролна след един месец.Знам че при всеки е индивидуално но все пак..... :roll: Схемата е през три дни-прегнил,през три седмици-омнадрен.И забравих да питам преди лечението правихме на 6 ден та се чудя дали следващата пак да я направим на 6 ден.
*
прегнил при мъжете
« Отговор #1 -: Юни 02, 2005, 13:32:17 pm »
Аз доколкото разбрах има противоречиви мения за Прегнила. Едни лекари казават, че евентуално помага, а други че няма смисъл да се ползва.
За съжаление не мога да ти дам конкретен отговор.
На мъжа ми също го изписаха, но след консултация с други двама лекари той не мисли да го взима. Но имай предвид, че при него положението е много тежко и наистина няма смисъл. Така или иначе сме на ИКСИ
прегнил при мъжете
« Отговор #2 -: Юни 02, 2005, 15:02:55 pm »
gybka,моляте кажи при кого ходихте?Ние един път в окръжна ,там спермограмата е пълен "боклук"-извинявам се за израза,после при Александров в АГ,той каза икси,но ние имаме едно и сумата е непосилна за нас,каза че може да се опита с инсе,но по принцип положението е непоправимо,третата беше при проф.Нанов който ни даде надежда,че нещата може да се подобрят,понеже веднъж сме успели,без каквито и да е лекарства  :roll: Вече не знам какво да мисля .Проф.Нанов ни вика след месец да видим накъде вървим :?: Ако искаш пиши на лични при кого ходихте и кой какви впечатления ти е оставил?
*
прегнил при мъжете
« Отговор #3 -: Юни 02, 2005, 16:45:02 pm »
Писах ти на лични?