0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #40 -: Февруари 08, 2007, 15:14:49 pm »
Това което искам да ви питам е дали някой е вече преживял ин витро процедурата и как се чувства психически и физически в последствие.
Аз съм правила един ин витро опит в АГ-болница Варна и един трансфер на замразени там и мога да кажа, че се чувствам прекрасно както психически така и физически, даже сле 1-2 месеца ще правя следващата ин витро процедура. Няма нищо страшно! Давай смело напред, каквото и да си решила да правиш.  :D
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #41 -: Февруари 08, 2007, 15:22:55 pm »
Цитат
Това което искам да ви питам е дали някой е вече преживял ин витро процедурата и как се чувства психически и физически в последствие.
Извинявам се, че се намесвам в темата, но това ми звучи все едно се отива на разстрел  :lol: :lol: :lol:
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #42 -: Февруари 08, 2007, 23:05:03 pm »
Ази благодаря за подробната информация. Мисля че много помагаш с разумните си съвети. Това което искам да ви питам е дали някой е вече преживял ин витро процедурата и как се чувства психически и физически в последствие.
   Преживявала съм  3 пъти-процедурата в АГ Варна.Чувствам се добре ,имам сили за следващ опит :).Всъшност доста голяма част от момичетата ,вече са извървяли този път,ако се поразровиш тук  ще откриеш доста мнения.Успех! :) yahoo_17
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #43 -: Февруари 09, 2007, 13:13:05 pm »
Аз също съм преживяла една неуспешно инвитро в отлична обстановка с отлично внимание но....,мисля че най-важно е до колко док. са специалисти,т.е.положителните резултати - какви и колко са.Не ме интересува също дали ще ми говорят мило и усмихнато или настървено със злобен поглед,всичко се забравя.Единствено,което ме интересува е крайния РЕЗУЛТАТ.
Обедила съм се,че когато имаш доверие в екипа който ще извършва процедурата се чустваш сигурна и спокойна-много важен фактор.Имали блуждаещи вапроси и отговори....търси следващия.
Пожелавам на всички девойки започнали процедури  :babyflips: :babyflips: :babyflips: 
 
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #44 -: Февруари 09, 2007, 15:53:14 pm »
   Момичета вие помагате ли си по този начин?!!Доволни и недоволни винаги ще има!
  Конкретно към ЗинаЗ имам питане-Какво общо има д-р Ковачев в момента? И изобщо как си позволяваш да говориш по този начин? По какъв начин помагаш?
"Да се надяваме, че ще успеем да предпазим още едно момиче от подобни лекари."
  От какво ги предпазваш?
Иавинявайте много Дивна, ама не разбрах какъв ми е начина на говорене? И по какъв начин съм помагала, ами момичето питаше за доц, Маркова и някой и каза, че при Чернева ставало по-бързо. Аз изразих моите впечатления, относно посещеието ми при тази докторка. Та мисълта вие какво искате да излагам само суперлативи за някой понеже вие ходите там и не ви правят впечатление неща, които мен ме дразнят. Да наистина бих желала да предпазя някой от това, което аз видях и от това да го обират най-безскрупулно. А пък на теб щом ти харесва това добре, аз нямам нищо напротив, живота си е твой, задравето си е твое. А това тук доколкото имам инфо е форум, а не рекламен уебсайт на някои лекари, за това всеки е свободен да сподели впечатленията си. А относно доктор Ковачев, аз мисля, че достатъчно ясно съм казала, че не познавам доктора, а съм чула от трета страна, че върви по стъпките на майка си (Чернева). Но вие Дивна, явно се явявате нещо като семеен адвокат.Аз не искам форума да се превръща в бойно поле, научете се да бъдете толерантни към мнението на хората и да го приемате, независимо дали ви харесва или не, аз не се опитвам да налагам моето мнение. Момичето пита-аз отговарям на база личен опит.Съжалям, че съм останала неразбрана Peace. Бъдете здрави!


*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #45 -: Февруари 09, 2007, 22:13:37 pm »
ДА, Ние ходим там и Аз лично съм много доволна от лекарите в АГ-Варна.Не смятам, че цена от 1800лв.за процедурата е обир, нито съм забелязала някакво нехайство от срана на екипа по време на стимулацията или при процедурите. Не ги рекламираме, просто сме възхитени от тях и го споделяме.Важен е резултата накрая, а при тях той е доста добър процент. Това е! Успех на всички!!! Дано екипа с който работите успееnewsm06 newsm05 newsm04
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #46 -: Февруари 10, 2007, 09:22:42 am »
   Зина,аз също се надявам форума да не се превръща в бойно поле и затова ще ти обясня някои неща и се надявам да ме разбереш правилно.
  Питането на момичетата беше за инвитро.Не може да се отрече ,че и д-р Чернева и доц Маркова са опитни и лекари в АРТ и са помогнали на много момичета ,като нас да си гушнат своите бебета.Аз съм пациентка на д-р Чернева,ползвам услугите и само когато правя ИКСИ ,сиреч тя ми води стимулациите.В останалото време ходя на прегледи и консултации при  друг лекар.Подробностите ще си ги запазя за себе си да не превръщам форума в рекламен уебсаит или махленски клюкарник :)Някои доктори са внимателни с тях може да се води диалог,други са по-груби,но пък добри специалисти,трети са небрежни,но си имат други качества.....и пак стигаме до извода,че в краина сметка е важен крайния резултат.Всеки сам търси и намира своята формула за успех.Не съм ничий адвокат ,а няма и да бъда-професията ми е друга.
  Желая  успех и късмет на теб и всички момичета! yahoo_17
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #47 -: Февруари 10, 2007, 10:32:31 am »
Интересно какво ли ще си кажат докторите ако прочетат тези форуми? Какво ли е за тях да се сблъскат с толкова човешки трагедии и да си отидат вкъщи при семейството. Хм не им е лесно, е не ги оправдавам за небрежността - просто и те са хора.
*

    georgeel

  • ****
  • 625
  • На мама разбойника
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #48 -: Февруари 10, 2007, 12:43:24 pm »
Здравейте.В момента ходя при Чернева-два пъти съм я виждала,само сме говорили.Не ме е преглеждала още и се чудя дали изобщо да ме преглежда.Но така или иначе голям избор нямам.Каквото и да става въпроса е крайния резултат да е положителен.
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #49 -: Февруари 23, 2007, 14:50:32 pm »
Вчера бях на преглед при Маркова - супер си е жената, такива доктори уважавам, не увъртат много много. Каза ми какви са проблемите и как може да се оправят и в какъв срок и дори каза че при не добър резултат да се пристъпи към ин витро и никаква инсеминация. Без драми, без чувста - право куме в очи. ама много се чака при нея бе хора. Се влизат с ред без ред... :cloud:голямо чакане падна...
*

    мира

Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #50 -: Март 01, 2007, 10:53:28 am »
Незнам какво да кажа за д-р Чернева аз при нея си правих икси миналата година по дългия портокол но да ви кажа честно беше неуспешно.Сега ми каза да пробвам пак по късия портокол на кого да вярвам незнам
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #51 -: Март 01, 2007, 11:03:13 am »
Здрвейте, вчера приключих с трансфера и бях при Чернева. Не зная какъм ще е резултата, но мога да кажа, че съм невероятно доволна от целия екип, който работи по инвитрото. Говоря, за отношение, разбиране, професионализъм от Чернева, Александров, сестрата - Анито. Ако се наложи да правя второ инвитро съм напълно убедена в себе си, че ще бъде отново при тях.
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #52 -: Март 05, 2007, 16:39:59 pm »
Gygri, желая ти успех,миличка!
Дано не се налага да правиш второ ин витро!
 

*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #53 -: Март 06, 2007, 22:08:07 pm »
Вчера бях на преглед при Маркова - супер си е жената, такива доктори уважавам, не увъртат много много. Каза ми какви са проблемите и как може да се оправят и в какъв срок и дори каза че при не добър резултат да се пристъпи към ин витро и никаква инсеминация. Без драми, без чувста - право куме в очи. ама много се чака при нея бе хора.
За това става въпрос! :good_post:
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #54 -: Март 11, 2007, 10:14:51 am »
Доц. Маркова ми предписа някаква терапия - биопулсатор и радар. Някой да знае нещо по въпроса? Минават ли през здравната каса и ако не колко струват?  :dontknow:
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #55 -: Март 12, 2007, 09:26:30 am »
Nadin4i вземи си направление от личната лекарка за физиотерапия и ще ти минат през касата :)
*
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #56 -: Март 12, 2007, 10:01:32 am »
Благодаря ти Angela. Ще опитам.
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #57 -: Март 12, 2007, 10:18:10 am »
В момента мисля , че физиотерапевтичен блок има в Окръжна болница. Ако искаш провери направо там  :) Те ще ти кажат по-точно какво направление ти трябва, както и ще се уговориш с тях по кое време ти е удобно да ходиш. Успех
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #58 -: Март 27, 2007, 09:27:09 am »
Според мен във Варна имат успеваемост,защото си подбират клиентите пиша клиенти защото за тях наистина сме такива,а не пациенти.И защо всички казвате че много добре се държи с нас,след като не е вярно,Колкото пъти съм ходила при нея в коридора всички казват че се държи отвратително но просто нямат избор.Аз си направих избора отказах се от посещения при нея и сега ходя в София.Незнам доколко ще бъде успешно Иксито/като за първи път всички знаем , че процента на успеваемост е малък/но поне лекарите са държат като равен с теб
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Доц. Маркова Варна
« Отговор #59 -: Март 27, 2007, 12:43:28 pm »
ТОВА ЗА ВАРНА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ.Никой нито ме питал,нито ме е подбирал.Просто казах,че искам да почна процедурата и толкоз.Лично мнение разбира се,аз съм при чернева.
Успех на всички Ви! :D


Д-р Стаменов,обичаме ви!