0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета,много съм притеснена!Днес си взех от лаборатория ''Надежда" изследването за влагалищен секрет и бях лошо изненадана.Изолирани са стафилококи и ешерихиа коли и съответно е предписано лечение на мен и на партньора ми Циклофлоксацин и още нещо,което не мога да разчета,предполагам вагинални глобули.Както вече писах в момента съм на Декапептил и не знам дали лечението с антибиотици е съвместимо със стумулацията.При Маркова ще можа да отида едва в другиден,за да я попитам какво да правя,а до тогава ще се пръсна от притеснение дали няма да се наложи да прекъсна  процедурата.Моля ви,помагайте!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Здравей, capris!!! Аз също по време на стимулацията, в първите дни бях на вагинални глобули, заради инфекция!!! Днес ми е 8-ми ден от трансфера и се надявам това да не е оказало влияние. Док. каза, че няма да окаже и аз му вярвам!!! Желая ти късмет!!!


*
Capris аз също съм при Маркова и съм с еширихея коли от влагалишна посявка,видях се с нея, но тя каза че няма проблем изписа ми само трихлобактер за промивки 10 дни преди да ми сложи декапептила.Без никакъв антибиотик-незнам малко ми е притеснено въпреки това все пак си е бактерия.Но и Александров каза че няма проблем.Пиши след срещата с нея.
*
Аз все пак се срещнах с Маркова вчера и тя ми каза същото като на Mimi(mtk),че няма нищо страшно,но все пак ми остави антибиотика,добави Полижинакс и Триклобактер.Каза също,че партньора ми няма нужда да пие нищо.Изпълних всичко,което ми предписа и сега съм по-спокойна.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722