0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    piera

  • ****
  • 896
  • Keen on boots
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #20 -: Януари 11, 2007, 16:24:20 pm »

Мисля, че имат значение и килограмите, качени през бременността. 
Според мен и те не са критерий, защото аз съм качила 27 кила  8O досега и пак нямам стрии.Явно всичко си е до кожа, не само до мазане.
Майка ми е качила близо 30 кила, не се е мазала с нищо и няма 1 стрия.Хубаво е да се овлажнява кожата, но едва ли спасяват мазилата от стриите за съжаление...
*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #21 -: Януари 12, 2007, 21:35:32 pm »
аз също се мажа с Мамма донна на Чико и досега всичко е под контрол, ама все още имам време :) иначе преди това се мазах с Дева против стрии, хубав е, но адски трудно се размазва и изстисква от тубичката, та се отказах...
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #22 -: Януари 13, 2007, 06:16:43 am »
И аз не съм го чувала този FISSAN. Чувам много хубави неща за Мустела и мисля да си го взема. Иначе се мажа от края на 3 месец, но не всеки ден а през 3-4, само, че не си спомням името на крема.  Иначе коремчето е добре засега (да чукна на дърво), обаче за мое голямо учудване ми излязоха стрии на гръбчето 8O явно кожата се разтяга навсякъде  :?
И да ви излязат не се тревожете, почти винаги избледняват и след време не се забелязват лесно.
*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #23 -: Януари 17, 2007, 22:12:44 pm »
Серията за бъдещи майки на „Мустела” се казва „Мустела 9 месеца” и включва 4 продукта:

Двойно действие против стрии
Предпазва от появата на стрии. Коригира нови и скорошни стрии.
Това е богат крем, който улеснява масажа и придава на кожата мекота и деликатен аромат. Патентованата формула съчетава Elastoregulator, Lupeol и подхранващи и омекотяващи масла, помагащи на кожата да възстанови еластичността и тонуса си. С подобряване издържливостта на разтягане, рискът от появата на стрии се редуцира. Нещо повече, реструктуриращ комплекс на основата на олиго-елементи, със силикон и екстракт от японска акация, регенерира кожата за видимо коригиране на новопоявилите се стрии.
Препоръка за употреба: По време на бременност и един месец след раждане, нанасяйте върху всички чувствителни зони на тялото: корем, гърди, ханш и горната част на бедрата. Нанасяйте крема с двойно действие против стрии още от първия месец на бременността. Колкото по-редовно се използва продуктът, толкова повече се повишава неговия ефект. Продължете да нанасяте продукта против стрии и след раждането. Подобно на всеки белег, стриите не трябва да се излагат на слънце.

Гел-крем за незабавен комфорт на краката
Незабавно отморява и освежава. Дълготрайно хидратира и тонизира.
Оригинален гел-крем за крака, специално създаден да предотвратява и облекчава чувството на дискомфорт по време на бременност. С висока концентрация на натурални активни съставки, има синергично действие:
-   незабавно, от момента на нанасяне, краката са приятно освежени и отморени;
-   дълготрайно, комбинацията от Elastoregulator и две натурални активни съставки – есцин и Ximeninate, придава тонус за обекчаване чувството на умора. Усещате краката си по-леки. Хидратиращото действие на хиалуронова киселина и глицерин, възстановява и поддържа здравето на кожата.
Препоръка за употреба: нанасяйте сутрин и вечер, с лек масаж от глезена до коляното. Гел-кремът е с охлаждащ ефект, въпреки че не съдържа алкохол.

Крем за специфична защита на бюста
Предпазва от загуба на еластичност и стегнатост. Облекчава опънатостта.
Специална грижа за кожата на бюста по време на бременност, без алкохол, с лек аромат. Комбинираното действие на Elastoregulator и пшеничен протеин подсилва тонуса и еластичността на кожата, за да понесе по-добре изменението на обема на бюста и така да се предотврати отпускането и загубата на еластичност, които могат да настъпят след раждане. Обогатен със силикон за подсилена хидратация, регенерира и тонизира кожата. Успокояващите екстракти от есцин и невен, с облекчаващо и съдоукрепващо действие, намаляват усещането за опънатост и доставят приятно чувство за комфорт.
Препоръка за употреба: нанасяйте върху гърдите, деколтето и шията, с леки кръгови масажни движения, по време на бременността и кърменето.
Re: крем против
« Отговор #24 -: Октомври 23, 2007, 09:36:27 am »
privet na vsi4ki dami ,iskam samo da vi popitam znaete li za6o striite mogat da badat 4ervenikavi,na nqkoq poqvqvalili sa se takiva,i dali mogat da se premaxnat i s kakvo.za6oto na men mi se poqvixa nqkolko 4erveni4ki i nz za6o sa takiva?????? 8O 8O 8O
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/40759.gif[/img][/link]
Re: крем против
« Отговор #25 -: Октомври 23, 2007, 09:46:14 am »
privet na vsi4ki dami ,iskam samo da vi popitam znaete li za6o striite mogat da badat 4ervenikavi,na nqkoq poqvqvalili sa se takiva,i dali mogat da se premaxnat i s kakvo.za6oto na men mi se poqvixa nqkolko 4erveni4ki i nz za6o sa takiva?????? 8O 8O 8O

Пиши на кирилица!
Нормално е да са червени. Ще избледнеят след раждането.

lb2f
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #26 -: Октомври 23, 2007, 10:03:34 am »
Мажа се с Мустела,но доста безотговорно (когато се сетя,в седм.по 1път),но нямам стрии,въпреки че кавам доста килограми.Но моята ендокриноложка ми обясни,че стриите не се виждат при всички по време на бременността,защото кожата е изпъната,но след раждането изведнъж се забелязвали,не знам до колко е права.
*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #27 -: Октомври 23, 2007, 13:12:43 pm »
И аз сега съм на вълна крем против стрии. Прави ми впечатление, че за различните марки има различни мнения - очевидно качеството на кожата също оказва вклияне на крайния резултат. От средата на 4 месец ползвам препарата за бременни на Clarins (86 лв - 200 мл), но сякаш забелязвам стрии на място, където не съм ги имала преди. Иначе стига за почти два месеца. Мнения във бг-мамма ме насочиха към крема на Lierac, купила съм си го и към края на седмицата го започвам. И той е доста скъп 38 лв за 100 мл, но се надявам да не се разочаровам. Lirac имат и ампули за вече съществуващи стрии 20 бр за 67 лв. ползва се по половин сутрин и вечер, но тъй като това е тежка артелерия ( и като цена и кате действие), мисля да експериментирам при наистина голям корем или след раждане, когато наистина е много вероятно да се появят стриите след свиването на кожата.
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #28 -: Октомври 23, 2007, 13:40:47 pm »
аз ползвам на Мустела двойното действие и на Икаров маслото.
 А това на Лирак дето е 38лв.,не е ли за целулит и стрии.Аз до колкото си спомням,само ампулите им са за стрии изцяло.
« Последна редакция: Октомври 23, 2007, 13:43:33 pm от z22 »
<br />
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #29 -: Октомври 23, 2007, 13:57:09 pm »
уф,сега се сещам,.че имаше и гел PHYTOLASTIL .
<br />
*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #30 -: Октомври 23, 2007, 14:28:50 pm »
Мда точно за него говоря. Има и против стрии и целулит-комбиниран, но освен кафето 3в1, не си падам по комбинираните работи :) Не ми се вярва, че могат да имат еднакво добър ефект и за двата проблема, пък знае ли човек...
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #31 -: Октомври 23, 2007, 14:33:41 pm »
да доста по-слаб е комбинираният,пък и антицелулитните са вредни за бременни.
<br />
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #32 -: Октомври 23, 2007, 14:46:53 pm »
Здравей те мили мами! и аз реших да се включа в темата,защото и аз сам на тази вална,мажа се с лосиона на мама дона с двойно действие против стрии,но само от седмица и незнам дали ще има ефект.появиха ми се 2,3 стрии на дупето и са червенички и ми бяха казали че може и да се махнат.Може ли някой да ми каже доволен ли е от този лосион или поне с какво да се мажа за да залеча тези новопоявили се стрии :oops: :oops: :oops:
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/40759.gif[/img][/link]
*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2007, 15:19:13 pm »
Аз се мазах и с Мама Донна и с Мустела и пак си имам стрии. А и стриите не са от прекалено напълняване, защото за цялата бременност качих 10 кг., които вече свалих. Сега ги мажа с крема на Мустела за интензивна грижа, ама няма никакъв ефект. Така че за себе си съм убедена, че е въпрос на кожа и че няма никакво значение дали се мажеш с крем от 50 или от 5 лв.
« Последна редакция: Октомври 23, 2007, 15:20:58 pm от sia »
*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #34 -: Октомври 23, 2007, 23:00:16 pm »
И аз ползвам на Мустела двойното действие, но все още немога да кажа дали има някакав ефект.

*
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #35 -: Октомври 24, 2007, 08:19:09 am »
А и стриите не са от прекалено напълняване, защото за цялата бременност качих 10 кг., които вече свалих.

Никой не е казал, че са от прекаленото напълняване. Аз преди 3-4 години бях качила около 2 кг, които после свалих и въпреки, че не е кой знае колко много, пак ми се образуваха стрии.
Re: крем против стрии FISSAN
« Отговор #36 -: Юни 20, 2010, 23:10:41 pm »
 аз се мажа със щраусово масло и съм мн доволна  стриите ми бяха лилаво червени всичко ми махна