0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета!След Нова година започвам  ИКСИ при доц.Маркова.През октомври ходих при нея и тя ми каза януари да отида при нея,за да ми изпише лекарства преди сондажа и от следващия месец започваме стимулациите.Само,че аз толкова се развълнувах,като разбрах,че всичко ще се случи толкова бързо,че забравих кога трябва да отида- първият ден от цикъла или когато ми свърши.Опитах да се свържа с нея,но не успях.Дали някоя от вас,която е минала по този път не си спомня как е било при нея.Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите,наистина ми е много притеснено да не объркам нещо и да не си пропусна реда.
« Последна редакция: Декември 29, 2006, 18:38:36 pm от Мели »
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
Re: Един въпрос към вас
« Отговор #1 -: Декември 29, 2006, 17:25:15 pm »
Мен специално ме беше извикала след като ми свърши цикъла, тогава ще ти каже кога и какви лекарства да пиеш и кога ще е сондажа,той  се прави някъде към или след 19-и ден от цикъла. Дано все пак се включат и други момичета. Успех! :D
« Последна редакция: Декември 29, 2006, 17:27:58 pm от peta »
*
Re: Един въпрос към вас
« Отговор #2 -: Декември 29, 2006, 17:32:49 pm »
Добре дошла Руми32.Обади се на док и се разберете,подробностите са от голямо значение.Спецялно с сондажа не съм запозната.Стискам ти палци и пожелавам новата година да ти донесе нова радост  stork-girl
*
Благодаря ви момичета за отзивчивостта!Сигурно ще направя така,както ме съветва Пета,ще отида след като ми свърши.Да се свържа с Маркова е голям проблем-толкова е заета.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
Мен ме викаше преди да ми започне цикъла (за да направи сондаж), обаче точно преди това вечерта ми дойде цикъла, отидох при нея и отложихме сондажа, а ми поставиха диферелин депо. Според мен се опитай да се свържеш с нея пак на телефона, който е в Майчин дом, тя е там следобяд предимно. Обикновено при всеки пациент е индивидуално, какво, кога и как ще се прави.
Пожелавам ти късмет!!!
На какво точно се казва сондаж? На мен ми се предстои инвитро (при Маркова), но малко по нататък.

Руми успех!
*
Dindin,не съм много запозната какво точно преставлява сондажа,но доколкото ми е известно се прави с цел да се измери дълбочината на влагалището,за да знаят какви инструменти да използват при пункцията и трансфера.Дано се включат момичета,които са по-запознати и да ти отговорят по-подробно.
 Благодаря за пожеланията,успех и на теб.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
При сондажа се проверява мястото на зоната за имплантация, състоянието на маточната шийка, преценя се как да протече трансфера  и с какви инструменти, прави се същевременно разширение на шийката на матката. Прави се с кратка анестезия.
Благодаря за разясненията. Принципно знам как протича процедурата инвитро, но този момент ми липсваше. Кога се прави сондажа? Предварително или в месеца на трансфера?

Лично мен ме притеснява малко фактът, че се изисква още една анестезия.
*
Руми32 спомням си, че на мен тя ми каза да я търся към 8 часа сутринта по телефона, че иначе е неоткриваема. И аз скоро ще стартирам при нея! На мен ми каза януари да си направя изследвания, че февруари ще ми направи сондажа, а процедурата ще е март.
« Последна редакция: Януари 03, 2007, 13:37:45 pm от Violet / _tq_/ »
*
Dindin, обикновено го правят предния цикъл момичетата. На мен понеже ме изнената М около 2 дни по-рано се наложи да отложим и ми го направиха непосредствено преди началото на стимулацията.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
На мен сондажа Док ми го направи около 10 дни преди пункцията, без упойка и без предупреждение, и слава богу! Прави се в кабинета за преглед и трае 5 минути.


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Така като гледам се оформи варненската групичка. Мен още не са ме записали официално. Ще отида до края на седмицата да им кажа да ме имат в предвид :lol:. Някакви документи трябва ли да нося?