0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: лечение на ентерококи при мъжа
« Отговор #20 -: Декември 27, 2006, 14:49:17 pm »
[
Цитат
в лабораторни се установява ин vitro а ин vivo е в организма когато приемаш лек.тогава се вижда дали е подействало.Т.е.в лабораторията ти казват че трябва да ти подейства дадено лек.а когато започнеш да го пиеш няма гаранция,че ще ти подейства
При теб как разбраха че антибиотика действа ин виво,контролна микробиология ли направи
*
Re: лечение на ентерококи при мъжа
« Отговор #21 -: Декември 27, 2006, 15:39:15 pm »
При нас правихме контролни изследвания. Аз се оправих веднага, а мъжа ми беше излекуван на третата контрола след инжекциите.
Освен всичко друго опитайте да му подсилите имунитета с Цинк и витамин Е. При нас имаха много добро влияние върху спермограмите на по-късен етап. Първо му давах едното,а след това другото. Прочети повече в нета!
*
Re: лечение на ентерококи при мъжа
« Отговор #22 -: Декември 27, 2006, 16:18:19 pm »
Да,той от доста време пие чай от магарешки бодил,витамините на допел херц и ликопен, при инсеминацията след обработка имаше 15милиона  85% подвижни,док каза ,че това е много добре,за съжаление инсеминацията не беше успешна,януари следващата година продължаваме,при мен не откриват никакви проблеми,все си мисля че при жената по-лесно се решават проблемите.При нас освен концентрацията има и занижена подвижност но не много втечняването и вискозитета са добре.Силно се надявам на скорошен успех,желая на всички да сте много здарви и много щастливи,онова състояние при което ти е трудно да свалиш усмивката от лицето!