0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

заместител на меногон?
« -: Декември 05, 2006, 14:41:22 pm »
Диагнозата ми е липсваща овулация, клостилбегита не помага, предния цикъл ми биха меногон в резултат на което настъпи овулация, но не и бременност. За мой голям късмет лекарството изчезна от аптечната мрежа, днес ми е втори ден от цикъла, а не мога да свържа с моята лекарка, кажете ми какво лекарство да търся с характеристиките на меногона/разбира се няма да го вземам без консултация с лекар/, но просто трябва да го поръчам за да ми го доставят навреме. Май стана много объркано, дано сте ме разбрали!
Re: заместител на меногон?
« Отговор #1 -: Декември 05, 2006, 14:48:37 pm »
Vertoletka, за Меногона провери тук: http://www.fromvoulevs.com/frame.html

Обикновено го има и в аптека "Диана", точно до Т.Киркова, но винаги е на доста по-високи цени: 0888 527 630; 920 12 08.

Най-добре е твоята лекарка да ти препоръча заместител и тогава да поръчаваш.
Re: заместител на меногон?
« Отговор #2 -: Декември 05, 2006, 14:52:54 pm »
Знам, че е най-добре лекарят да предпише лекарството, но просто не искам да изтървам още един цикъл. Меногона със сигурност го няма, защото аптеката го поръчва от вносителя, а те казали че може би след нова година ще го внасят пак. Незнам какво да правя, направо ще се побъркам вече. А не съм от София и тези стимулиращи лекарства си ги набавям по поръчка само.
Re: заместител на меногон?
« Отговор #3 -: Декември 05, 2006, 15:08:26 pm »
Купувала съм го от Аптека "Диана" точно в период на дефицит и никъде не можех да го намеря. То затова и цената е една хубава.

Аз не виждам обаче логиката в питането ти - препоръчваме ти лекарство, поръчваш и после питаш. И ако се окаже, че лекарката иска друго, какво правиш? Пусни една тема в "Асистираните", че спешно търсиш Меногон. Може някое момиче да има запаси.
Re: заместител на меногон?
« Отговор #4 -: Декември 05, 2006, 16:26:26 pm »
Благодаря за мнението Котаранка, да ти кажа честно и аз не виждам логика вече даже в действията си, но съм на ръба, довечера трябва да разбера от док. какви лекарства да търся, но май този цикъл вече е обречен.