0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, след почти година ходене по мъките и 2 операции за премахване на тръбите и на миома най посше стигнах до Икси. Неуспешна....Вчера правих Бета и резултата е отрицтелен! Бях толкова разстроена когато ми се обади доктора да ми съобщи, че почти не чувах какво ми говори само, че ако искам можем да опитаме със 2та замразени ембриона които ми останаха след стимулацията. Каза да спра прогестерона и след няколко дни като ми дойде цикъла да му се обадя. Спрях прогестерона още вчера на обяд и след няколко часа ми дойде МЦ и в Петък вечер нито до Понеделник мога да се свържа с доктора. Надявам се да не е късно защото Понеделник ще е 3-4 ден от цикъла. Моля ако някой има опит да сподели дали има прием на някакави лекарства и дали е фатално, че не  мога да се свържа на деня с лекаря? Също така ще се радвам ако има някой с успех след връщане на замразени ембриони от 3 ден да сподели опита си.
Благодаря
Здравей, Aga7!
Много съжалявам за неуспешния ти опит.  :(
В ето тази тема може повече хора да видят въпроса ти и да ти отговорят:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51186.0
Не мисля, че ще е късно в понеделник да звъннеш и да попиташ за твоя случай, тъй като при ЗЕТ няма стимулация, която да трябва да стартира толкова рано от МЦ.
*
Благодаря ти Smiles,

Изпратих темата във линк, който ми изпрати. Видях,че последният отговор е преди време...дано някой ми отговори! В ужаснадупкасъм Благодаря ти още веднъж за бързият отговор!