0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

донорска инсеминация
« -: Ноември 17, 2006, 12:09:37 pm »
Здравейте на всички борещи се за бебоци.Искам да получа информация, знае ли някой до колко години евентуално се съхранява донорска сперма.Със съпруга ми имаме едно 5 год. слънчице от донорска инсеминация, но искаме още едно дете евентуално от същия донор.Ако някой може да ми даде информация,каквато и да е много много благодаря !!!! УСПЕХ на всички!
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: донорска инсеминация
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2006, 12:12:01 pm »
Здравей!
Да можеш да имаш от същия донор, но ще ви бъде трудно да го намерите. Не е невъзможно, просто трябва да се свържеш с хората където са ти я правили.
*
Re: донорска инсеминация
« Отговор #2 -: Ноември 17, 2006, 21:53:06 pm »
Ягодке,да ви е живо и здраво 5-годишното слънчице! :sunshine:Колко умилително ми стана,че искате да му направите братче,или сестриче на слънчицето!Но! Не се изкушавай да търсиш онзи човек!Няма да е добре за семейството ви,повярвай ми!А то другото ви детенце пак ще си му е братче,независимо от...другото.Късмет,слънчево семейство! :beach1:
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: донорска инсеминация
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2006, 22:54:06 pm »
 :sunshine:Айде,не си усложнявайте живота!Чак пък от същият донор?!?Като се замислиш,Ягодке какво значение има?!?Късмет! stork-girl
*
Re: донорска инсеминация
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2006, 10:57:16 am »
:sunshine:Айде,не си усложнявайте живота!Чак пък от същият донор?!?Като се замислиш,Ягодке какво значение има?!?Късмет! stork-girl
И аз това казвам.А и недей да показваш пред мъжа ти,че държиш чак толкова на биологичния материал(особено мъжкия),дори идеята да е дошла от него!Много щастие!!!
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: донорска инсеминация
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2006, 16:25:22 pm »
Това не винаги е възможно, защото при определен брой бременности от даден донор той се изключва от листата.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Re: донорска инсеминация
« Отговор #6 -: Ноември 18, 2006, 18:39:30 pm »
Здравей iiana Понеже и на мен ми предстои същата процедура, би ли споделила, къде прави инсето, след кой опит успяхте и т.н. Благодаря ти


Re: донорска инсеминация
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2006, 09:20:15 am »
Здравей Зиназ процедурата я правих преди 6 год. при Стаменов и Димитров , тогава те работеха заедно.Успяхме от втори опит.Винаги бих се доверила и на двамата,като се има впредвид,че и Стаменов изроди детето ни ,и операция за премахване на полип ми е правил.Най важното е да си спокойна и да имаш подкрепата на човека до теб.Пожелавам ви успех от първия опит, стискам палци бъди спокойна  успеваемостта при този вид инсеминация е доста голяма.