0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Резултати ТАТ и МАТ
« Отговор #20 -: Януари 26, 2007, 15:03:41 pm »
Благодаря ви за бързите отговори - малко ми се проясни ситуацията и си избистрям какво трябва да направя. На Конова ще звънна началото на м.март, понеже преди 1 седмица започнах еутирокса, селена и аспирина и д-р Тодорова каза да изчакам 40 дни, за да се повлияя от лекарствата и тогава да пускам имунологични и пак хормонални.
На мен FT3 ми е в норма, но аз сама реших да си го изследвам (понеже в Цибалаб има пекетни цени).
Аспирина го предписват за намаляване на кръвосъсирването доколкото разбрах, но за повече подробности е по-добре да изчетеш във форума, jul4e. По предписание на Тодорова пия по 1 Aspirin Protect 100mg на ден.
Re: Резултати ТАТ и МАТ
« Отговор #21 -: Януари 26, 2007, 15:38:22 pm »
За 150мг селен на Валмар ли?На Тодорова и казах че пия селен ама не и казах колко.  8O
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Резултати ТАТ и МАТ
« Отговор #22 -: Януари 26, 2007, 21:14:47 pm »
велина, обади се на тодорова и я питай отново за твоята доза след като имаш съмнения. не се притеснявай - тя чудесно помни всичките си пациенти - особено постоянните и скоро билите при нея. не слушай кременски - направи всички изследвания които ти е препоръчала тодорова - имала е причина да го направи а обикновено причините й са основателни. и ги направи където тя те е посъветвала да ги направиш. ако трябва говори отново с нея и й кажи че кременски ти е отказал.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!