0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ot koi apteki v Sofia moga da kupia lekarstva za stimulacia
« -: Март 07, 2005, 01:34:08 am »
Zdraveite,

Niakoi moje li da mi kaje koi apteki v Sofia prodavat lekarstva za stimulacia. Znam ce vaprosat mi e mnogo obst i neporedelen no ako niakoi ot vas si e kupuval ot apteki v Sofia ili vnositel (9oste po-dobre
) ne ot IVF klinikite, molia da mi dade addressa na saotvetnata apteka/vnositel. Izviniavam se ce pisha na latinica, kirilicata mi ne raboti nesto.

Predvaritelno blagodaria na tezi koito ste mi otgovoriat s konkretna informacia.

Uspex na vsicki!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Март 07, 2005, 08:35:51 am »
Аз съм чувала, че близо до Тина Киркова имало аптека и там били по евтини. Успех.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
Re: Ot koi apteki v Sofia moga da kupia lekarstva za stimul
« Отговор #2 -: Март 08, 2005, 12:38:25 pm »
Не знам къде продават точно такива лекарства, но ще ти дам един общ съвет за това, как се търсят лекарства.
Във всяка свястна аптека имат  пълен лекарствен справочник, в който е посочен вносителят на всяко лекарство.
Отиваш в аптеката, задаваш въпроса - Бихте ли ми намерили вносителя на това лекарство, те отварят справочника и ти го намират - с име, адрес и телефон.
Така съм постъпвала по повод други лекарства.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Март 08, 2005, 12:48:04 pm »
Вносителят може да го видиш в интернет в Гугъла. Успех.