0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
2 години
« -: Август 26, 2006, 18:33:10 pm »
Станаха вече 2 години напразни опити да заченем наше детенце. Знам че има момичета, които са чакали много по дълго и това време ще им се стори малко, но на мен ми се струва ужасно дълго... Особено като гледам как край мен познати забременяват, коремчетата им растат, раждат и малките слънчица растат, прохождат, носят щастие на родителите си. И всички ме успокояват, че и при нас ще стане... КОГА??? Колко години още? Като си помисля, че ако бях забременяла до сега, нашето детенце вече щеше да ходи край нас и да му се радваме. Чувствам се ужасно безпомощна. Само ако знаех какво да направя за да стане. Но нищо не е достатъчно и се започват нови изследвания и търсене на причина. Толкова искам всичко това вече да е минало и да се радвам на нормална бременност. Всеки път вярвам, че чудото е станало, че нося едно мъничко слънчице под сърцето си, взело най-доброто от мен и от любимия ми мъж. И всеки път тестът е отрицателен. Колко още ще се надяваме и ще се молим за това така желано бебче?


Re: 2 години
« Отговор #1 -: Август 26, 2006, 18:39:37 pm »
миличка, и ние се борим от точно 2 години. вярвам, че "когато му дойде времето" ще ни се случи това щастие. от все сърце пожелавам същото и на теб!
@ целува всички във форума и им желае щастие



http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: 2 години
« Отговор #2 -: Август 26, 2006, 19:25:02 pm »
Eх мила, аз вече престанах да си задавам този въпрос. Но ноември 2005г. , когато чукнах заветните две годинки на напразни опити, се чувствах точно така, както и ти в момента.
Горе главата, всички тук ще станем майки , дори започнах да вярвам в чудеса напоследък.
*
Re: 2 години
« Отговор #3 -: Август 26, 2006, 22:52:53 pm »
... КОГА??? Колко години още?

Бебе 2006, наистина ли искаш да знаеш отговора на този въпрос? Ами ако отговорът не е "след точно 6 месеца и 3 дни ще забременееш", а "след 12 години"? Тогава какво? Няма да правиш опити 11 години и половина и после ще стане? По-добре да не го знаеш този отговор. По-добре да не си го задаваш този въпрос изобщо. Прави каквото трябва-направи изследвания, търси причина, намери добър лекар, погрижете се за общото си здравословно състояние, обичайте се, работете, грижете се един за друг, радвайте се на слънчевите дни и на хубавите неща около себе си, пък то каквото има да става, ще си стане. Независимо в кой ден и коя година. Горе главата! Бъди гъвкава и не се предавай на тъжните мисли!
Мари
Alexandra
*
Re: 2 години
« Отговор #4 -: Август 26, 2006, 23:57:57 pm »
бебе така е, но все още си млада, горе главата малко. аз пък днес срещнах една съученичка с дъщеря си, която е на 14 г , а моето така дълго чакано бебе няма и 2 г. след като се разделихме, пак си представих бъдещето когато моето дете ще кара пубертет, а мене ще ме тресе критическа.Дано в най скоро време се похвалите с хубави новини.Разбирам те бебе как се чувстваш - била съм в същото положение и аз дълго време.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: 2 години
« Отговор #5 -: Август 27, 2006, 08:43:01 am »
bebe_2006миличка недей така да падаш духом!Зная че много ти е трудно ,повярвай ми !!!!!Цели 6 години правим опити и много пъти и аз съм се отчайвала ,но пак ставам събирам сили и продължавам напред!!!!
Почини малко и после се мобилизирай и давай смело напред!!!!
Почваш едно по едно да правиш изследвания и едно по едно да изключваш причини за стерилитет!!!
Аз тази година имам 2 неуспешни инсета .....след които бях буквално съсипана.....направих малко по-голяма почивка ,сега 2 месеца правя фоликулометрия,после генетични и имунологични и после продължавам!!Имам си план ...и точно той ми помага да се съвземам и продължавам!
Успех мила! :bighug: :balk_21:
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #6 -: Август 27, 2006, 08:58:58 am »
:bighug: и :balk_21: благодаря ви момичета за подкрепата!
Уж се справям с напрежението, но понякога изпадам в такива емоционални дупки и съвсем се отчайвам. Уморявам се да се правя на силна и смела, да приемам с усмивка бременните познати край мен, които "само са помирисали чорапите на мъжа си" и са забременели. Дори сега като ходим за имунологичните ще се видим с едни приятели - започнаха бебеправене миналата година по-това време и бебчето им вече е на един месец. Радвам се за тях, защото са добри хора и за това, че не им се налага да минават през нашите проблеми, но ми е много тъжно и отново изниква въпросът - ЗАЩО при нас не стана така? Като знам с колко нежност милото ми ще гушне тяхното детенце и ще си мечтае за наше ... Не знам. Сигурно тази предстояща среща и фактът, че скоро пак ми дойде са ме отчаяли толкова. Знам само, че тук ме разбирате и се радвам, че ви има :) Дай Боже скоро всички ние да оставим тази болка в миналото и да гушкаме нашите бебчета!


*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #7 -: Август 27, 2006, 09:09:41 am »
Ния72, аз също си го мисля това понякога. За разликата в годините. И това е още една причина да нямам търпение малкото човече да се появи в живота ни ;) Знам, че ме разбираш  :balk_21:


*
Re: 2 години
« Отговор #8 -: Август 27, 2006, 11:24:16 am »
bebe_2006, момичета,
не губете надежда! Един ден всички ние Ще гуШкаме сладки пухкави бебета и Ще бъдем Щастливи родители. Кога точно никой не може да каже, но дано е по-скоро! Нека бъдем силни и се борим мечтите ни да станат реалност!
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: 2 години
« Отговор #9 -: Август 27, 2006, 13:49:56 pm »
Бебе, не бива така! Не си мисли такива неща. Както Мари ти е казала - ами ако стане след много дълго време, какво - пак ли няма да опитваш? Такива сме хората, борим се, падаме, ставаме... Знам колко ти е трудно, знам как се чувстваш - всички сме падали в тези дупки. Но ти имаш късмета, че имаш мъж, който те обича и подкрепя. С общи усилия ще успеете. Трябва да го вярваш!!! Трябва да си силна и да се надяваш, да не се отчайваш. Виждаш, толкова много момичета докато чакаха процедури забременяха, значи и при теб ще стане. Млада си още, имаш време. И аз съм си мислила, че ще съм вече много стара, когато детето ми е в пуберитета, но какво пък - важното е да го има. Така аз ще се чувствам млада :D Трябва силно да вярваш. Място за отчаяние няма. Щом имаш план за действие - вървиш уверено по него! И няма как да не стане :) :bighug: :babyflips:
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: 2 години
« Отговор #10 -: Август 27, 2006, 14:12:03 pm »
Бебчо, :balk_21:!Така е,но все ще стане един ден!Действай по плана и ще успеете! stork-girlЩе бъдеш чудесна мами! :balk_16:
Re: 2 години
« Отговор #11 -: Август 27, 2006, 15:41:04 pm »
bebe_2006 , много добре те разбирам и аз.....и ние сме на прага на 2-те години. Още по тъпото е, че датата съвпада с датата на годишнината от сватбата ни  :lol: Хич няма да ми е до празнуване...защото като отброявам годините на брака си....ще си спомням от колко време са опитите. Но какво да се прави....такъв е живота.....ще си празнувам годишнината и ще се опитам да не мисля за второто значение, което има тази дата за нас....пък каквото сабя покаже :) И да го мисля и да не го мисля все тая...то ако ставаше с мислене до сега да съм ви пратила всичките в подфорума "Дългоочаквана"  :lol: За момента не ми се получават опитите.....но не се отказвам с мислене да ви запратя там ;)Горе главата, миличка. Виж ми аватара и подписа ;) ...заедно ще се справим.

*
Re: 2 години
« Отговор #12 -: Август 28, 2006, 00:32:49 am »
Бебе, всички минаваме през такива дупки. Я ме погледни аз от кога се боря и не се отказвам. Падам от време на време, но се сремя да се изправя бързо и да продължа. А що се отнася до това, да пресмятам на колко би трябвало да бъде нероденото ми бебе - еми първото би трябвало да е в трети клас. Жалко е и жестоко, но това е действителността и само надеждата ни крепи. Успех ти желая.
Re: 2 години
« Отговор #13 -: Август 28, 2006, 11:01:17 am »
Бебе миличка, прекрасно те разбирам! И аз всеки път изпадам в ужас, когато лелката се появи, все си мисля защо и какво толкова съм направила, че не става. Но място за отчаяние няма. Нямаме право да се предаваме. Аз вече 5 години се боря и да уморена съм, но продължавам да се надявам. Всеки ден се моля за всички нас чудото да стане по-скоро и вярвам, че и този ден ще дойде.
Пожелавам ти и при теб да е по-скоро, горе главата миличка  :bighug:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

    naiema

  • ****
  • 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Re: 2 години
« Отговор #14 -: Август 28, 2006, 12:13:24 pm »
Бебе,прочетох темата ти,когато изпаднах в поредната си черна дупка.Ами ние вървим към 5-тата неуспешна по отношение на бебенцето година. :(Дълъг и болезнен за мен период.Винаги съм си мислила като дете,че ще забременея към 22 год,ще имам 3 дечица :D.Израснала съм с млади родители и аз също исках млада да зачена първото си дете.Но май в живота не всичко става както го искаш.Моя съпруг е дете на възрастни родители.Майка му е преживяла много аборти докато успее да износи него и сестра му.И сега те са достатъчно възрастни дори за правнучета,а ние дори с внуче не можем да ги дарим :(Толкова е тъжно да гледам в очите им колко желая да имат внуче,да могат да му се порадват.И въпреки всичко ми дават надежда ,че и при нас ще се получи.Мъжа ми е на 37 години,аз на 28.По моя план график вече трябваше да дундуркаме третото си дете! :D :D :DНо живота ни предостави препядствия,който трябва да изминем.Опитвам се да се боря,но нерядко ме завладяват черните мисли,че годинките вървят,ние остаряваме,а детенцето не идва.И си мисля,поне ако знаех 100%,че ще имам някога дете щях да се успокоя и да го чакам.Но няма гаранции.Така ,че послушай Мари,Ганка,Ади,Розичка и въобще всички момичета отговорили ти на постинга.Знай,че разбираме какво чустваш,но е по-добре да успееш да се отърсиш от черните мисли и да гледаш само с надежда напред.Трудно е,да!Аз все още не мога да го постигна,но работя по въпроса.  :bighug:
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #15 -: Август 28, 2006, 13:45:22 pm »
Ама така искам да ви :bighug: всичките! Страхотни сте и съм много благодарна за подкрепата ви, момичета. Благодарение на вас успявам по-бързо да изляза от "черните дупки", колкото и да ме дърпат надолу :youwoman:
Розичке, и при нас 2-те опити съвпаднаха с 2годишнината от сватбата. На самия празник бях щастлива, защото някак си бях почти сигурна, че нося най-прекрасния подарък за милото ми. Ама на другия ден лелката дойде :evil: Предполагам, че много от нас са искали "всичко да е както трябва" - сватба и после бебе. Като в поговорката за булката и люлката  :P Но, за съжаление, не винаги нещата стават по план. Толкова години се пазехме до сватбата, а то какво се получи. Можем само да се надяваме, че за следващата годишнина вече ще си имаме по един мъничък нов член на семействата  :babydust:
 :balk_21: ви всички и ви пожелавам в най-скоро време  :bfp1: и  preggo
А на теб, Гане, благодаря че оставаш до нас да ни подкрепяш. Цунки на малкия Алекс :)


Re: 2 години
« Отговор #16 -: Август 28, 2006, 14:52:11 pm »
Уф, при нас станаха 3.5 години.
Питам се, още колко по-зле може да бъде  :lol: :lol:
Иначе ще стане, де, къде ще ходи :D
Благодаря ти, Бени!







*

    naha

  • *****
  • 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: 2 години
« Отговор #17 -: Август 28, 2006, 15:20:56 pm »
 :balk_91: :balk_146: :balk_80: :cloud: :balk_21: :bighug: :balk_5: Много неща искам да ти кажа..... но ти вече ги знаеш. С теб съм и те подкрепям, и не е само защото и аз съм в това положение. Бъди силна. Аз вярвам че един ден ще ни се случи. :balk_21:
*
Re: 2 години
« Отговор #18 -: Август 28, 2006, 16:07:46 pm »
Уф, при нас станаха 3.5 години.
Питам се, още колко по-зле може да бъде  :lol: :lol:
Иначе ще стане, де, къде ще ходи :D
Колко по-зле ли? Ами 10.5 години. Познавам хора и с "по-добри" резултати. И пак не се отчайвам. Рано или късно всички ще гушкаме своите дечица. Всички ще бъдем майки по един или друг начин. И ще бъдем най-прекрасните родители на света. Аз между другото имам теория, че по-възрастните родители по-добре се грижат за децата си - с повече търпение и повече внимание. Пожелавам на всяка от вас по няколко дечица, за да споделите мнения от собствен опит по повод моята теория.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: 2 години
« Отговор #19 -: Август 28, 2006, 17:19:53 pm »
Бебе, няма универсална рецепта за щастие, за съжаление. В момента съм ужасно разстроена и знам, че никъде го няма това идеално щастие. Винаги има кой да ти го развали. Радвай се, че има с кой да споделяш и грижи, и тревоги, и радости. Важното е да сте заедно и тези проблеми независимо от всичко да ви сплотяват. Нашия подарък за 5тата годишнина от свадбата беше бебе. Значи и за вашата ще стане. Ние никога не сме се пазили, още от самото начало знаехме, че искаме бебе, ама нашите планове не съвпаднаха с плановете на оня отгоре. Явно има път, има и светлина по пътя. Важното е да не се отказваш от твоя път. А светлината ще изгрее. И след най-тъмната нощ идва ден!!!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Re: 2 години
« Отговор #20 -: Август 29, 2006, 13:21:03 pm »
Да  и моя дядо искаше да види нашето бебенце, това си пожелаваше за Нова година. Сега ходя на гроба му сама и толкова се надявам един ден там да му го заведа поне, и да му покажа нашето бебнце!
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #21 -: Август 31, 2006, 12:49:44 pm »
Гане, благодаря ти за благопожеланията, мила. И дано, каквото и да те тревожи сега, да премине и в дома ти да има само щастие и любов :balk_21:


*

    peti_pati

  • ****
  • 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Re: 2 години
« Отговор #22 -: Септември 01, 2006, 09:42:40 am »
Бебе, мила,

Ще успеете сигурна съм! :kiss: Неуспехите ви досега са били само мал шанс - щом няма непреодолима причина да не става като при нас - значи рано или късно, щастието ще кацне и на твоето рамо.
Намерихме нашето синче.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: 2 години
« Отговор #23 -: Септември 03, 2006, 08:11:14 am »
Гане, благодаря ти за благопожеланията, мила. И дано, каквото и да те тревожи сега, да премине и в дома ти да има само щастие и любов :balk_21:

Бебе, за съжаление няма никакви шансове да се оправи, това, което ме тревожи. Както и да е - желая ти от все сърце скоро да имаш цялото щастие на света! Пожелавам ти така мечтаното бебче, а защо не и две да дойдат при теб! Мисля че вече им е време :D ;)
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Re: 2 години
« Отговор #24 -: Септември 03, 2006, 11:37:38 am »
На 17.09 ще станат 3 години щастлив семеен живот, а бебче няма :(. От тогава спряхме да се пазим, мислих си, че бебето ще стане много скоро. Всеки месец чаках с нетърпение закъснението, а идваше голямото разочарование ( М ) и след това сълзите, после надеждата, че следващия цикъл ще се получи. След 10 месеца опити видях двете чертички, но за жалост радостта ми беше за кратко :(- в 8 г.с. прокървих  и всичко свърши. След това голямата ДЕПРЕСИЯ ме хвана в мрежата си и дълго не ме пусна. Обвинения, че не съм се пазила и внимавала-точно тогава правихме ремонт в къщи и аз участвах усилено, не само в чистенето.
Сега се навършват 2 години от спонтанния аборт и с всеки изминал месец все повече губя надежда, че ще видя отново така желаните  :bfp1: Ами, ЧЕСТИТИ МИ 2 ГОДИНИ ЧАКАНЕ И НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ ! :bad_idea:
« Последна редакция: Септември 03, 2006, 11:39:10 am от nadejdi4ka »

*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: 2 години
« Отговор #25 -: Септември 04, 2006, 07:28:59 am »
Надеждичка милата я стига с тази депресия!!!!!!!!Слънчице мило...стегни се и смело напред!!!!След като един път е станало ..значи пак ще стане!!!!!А с тази депресия никак непомагаш да се получат нещата!Сигурна съм , че господ няма да те остави без детенце,
....само че то ще дойде в момент когато няй-малко очакваш!Понякога нещата нестават когато ние искаме а когато си му дойде времето!Просто продължавай да се бориш!!!!!От все сърце ти желая много много скоро  тази тема с депресия да я превърнеш в най-прекрасната новина !!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_21:
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: 2 години
« Отговор #26 -: Септември 04, 2006, 18:55:51 pm »
Обвинения, че не съм се пазила и внимавала-точно тогава правихме ремонт в къщи и аз участвах усилено, не само в чистенето.
Сега се навършват 2 години от спонтанния аборт и с всеки изминал месец все повече губя надежда, че ще видя отново така желаните  :bfp1:
Надеждичка ,много е тежко това което си изживяла!Не губи надежда!И аз понякога се обвинявам с какво сме заслужили тази участ...Много е трудно непрестанно да се борим,но нямаме друг избор...Иначе нещата стават по-зле!И ти ще станеш майка,никога не преставай да вярваш в това! :hug2:Дано по-скоро те споходи чудото! :blowingdust2:
Re: 2 години
« Отговор #27 -: Септември 05, 2006, 17:47:41 pm »
а как лети времето.. не е истина...
кураж момичета!
 :bighug:
Re: 2 години
« Отговор #28 -: Септември 05, 2006, 21:50:03 pm »
Момичета, благодаря ви за подкрепата и милите думи! :balk_21: :bighug: :kiss:

Re: 2 години
« Отговор #29 -: Октомври 11, 2006, 08:12:45 am »
Бебе, няма универсална рецепта за щастие, за съжаление. В момента съм ужасно разстроена и знам, че никъде го няма това идеално щастие. Винаги има кой да ти го развали. Радвай се, че има с кой да споделяш и грижи, и тревоги, и радости. Важното е да сте заедно и тези проблеми независимо от всичко да ви сплотяват. Нашия подарък за 5тата годишнина от свадбата беше бебе. Значи и за вашата ще стане. Ние никога не сме се пазили, още от самото начало знаехме, че искаме бебе, ама нашите планове не съвпаднаха с плановете на оня отгоре. Явно има път, има и светлина по пътя. Важното е да не се отказваш от твоя път. А светлината ще изгрее. И след най-тъмната нощ идва ден!!!

здрасти и от мен бебе!!!не се от4аиваи!!!не губи надежда!!6те стане!!!като искам да ти кажа 4е моя брат и жена му нямаха 3 години дете.а при4ина няма6е.ходиха по доктори,но им казаха 4е няма никаква при4ина,и трябва да стане.и малко след това тя забременя,сега се радват на детето си и са 6тастливи!
не губи кураж,6те стане.надеждата не трябва да угасва!!
успех!!!!!
*
Re: 2 години
« Отговор #30 -: Октомври 16, 2006, 06:27:43 am »
Особено като гледам как край мен познати забременяват, коремчетата им растат, раждат и малките слънчица растат, прохождат, носят щастие на родителите си.
Мила това е нещото което ми беше спестено, но искрено ти съчувствам не ти е никак леко в такава среда. Когато ние започнахме да правиме опити за бебе почти всичките ни познати вече имаха деца - просто ние се забавихме и не са ми правели впечатление техните бременности - поне не бяха съпоставени с моята болка.
Бебе и nadejdi4ka от сърце ви желая преди годините да са станали три вие да сте станали мами или поне да сте в очакване на първото си бебе.
« Последна редакция: Октомври 16, 2006, 06:32:22 am от klia »
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #31 -: Октомври 17, 2006, 17:37:10 pm »
Момичета, благодаря ви за подкрепата и хубавите пожелания :balk_21: Вярвам, че ще успеем, но понякога (особено като за пореден път М. дойде) се отчайвам. Гадно е да се чувстваш безпомощен и да броиш месеците и годините на очакване. Дай Боже, скоро всяка от нас да се радва на своето малко бебче.
Клиа, стискам палци при теб всичко да е наред - леко раждане и здраво, сладко бебе :crossfingers:


*

    didi_788

  • **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
Re: 2 години
« Отговор #32 -: Ноември 24, 2006, 18:22:16 pm »
 :(Здравей;Бебе 2006!Видях ;че темичката ти е от август месец но..точно от 2г и ние със съпруга ми опитваме..Знам как се чувстваш..какво праживяваш!Опитай се да си силна..;знай че труда ни един ден ще се възнагрди и ;че ще гушнем нашите слънца!желая ти много здраве и късмет!Ако знаеш откъде сме тръгнали зада имаме бебе..първо гинеколог.операция;после химиотерапия 3 курса;започнах от нулата..бях без вежди;коса ..но както и да е!Следва-ХСГ-цветна снимка на лявата и едниствена ми тръба;хидротубация;хистероскпоия-по повод два маточни полипа;лапароскопия;хромопертубация;5неуспешни инсеминации и едно неуспешно ин-витро..И всичко това от 2002г.насам от операцията..до опитити ни ..от 03.10.2003г.Сега мипредстои второ ин-витро.вече съм на предел..но се опитвам да съм силна ..и искам много бебе!Силно го пожелавам на всички вас!Съпруга ми ме подкрепя и е до мен ;както и родителите ми..те ми дават нужните сили..Много искам и вярвам ;че ще бъда майка някой ден!Извинявай...не исках да те натоваравм с моята история но..искам да ти дам моята сила;вяра и кураж..Сигурна съм ;че ще успееш и скоро ще ни се похвалиш!Продължавай с борбата и не се отказавайте!Ситскам палци!
didi_788
*
Re: 2 години
« Отговор #33 -: Декември 02, 2006, 11:41:37 am »
здравей bebe_2006,
и ние тази година август направихме 2 г. от началото на опитите за бебе.и аз исках баща ми да види моето дете,но уви.отиде си от този свят без време,само на 53 г.никой не знае какво го чака и какви трудности ще се изпречат на пътя му.последната 1 година беше ужасна за мен.водих борба на два фронта -борба за бебе и борба с рака.
пожелавам успех на всички и скоро всички да си имаме ylinfant
Re: 2 години
« Отговор #34 -: Декември 04, 2006, 13:18:35 pm »
Момичета, няма място за отчаяние - научно доказано е, че от по-възрастни родители се раждат по-интелигентни деца. Та знае ли човек? Може ние да родим бъдещите гении на тая държава  :D
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #35 -: Декември 05, 2006, 09:49:48 am »
Диди788, наистина през много изпитания си преминала и дай Боже, скоро да имаш своето прекрасно бебче, а защо не и две щом ще правите инвитро ;) От сърце ти желая успех и :bfp1:
Клио, съжалявам за загубата ти. Дано, както ни пожелава Клиа, преди годините да станат три вече да гушкаме или поне да носим  preggo нашите бебчета :crossfingers:


Re: 2 години
« Отговор #36 -: Декември 05, 2006, 10:30:53 am »
Дааа, бебе, така като чета темата ти и толкова ясно изплува спомена в мен, как решихме, че сме готови да си имаме дете. А как бяхме сигурно, че щом сме решили, значи ще се случи веднага.... Да, ама не! А времето така се изтъркули. Вече 6 години в ходене по доктори, борба, сълзи...и пак, и пак, и пак...
Много силно се надявам, понякога даже си вярвам, че всичко е наред, щом сме заедно с мъжа ми и щом се подкрепяме за всичко. Щом това ни направи по-силни, накара ни да осъзнаем, какво е да сте семейство и да се борите заедно. Вярвам, понякога...., че може би ето сега е момента, в който щастието да имаме дете ще ни сполети.
Вярвам...... Вярвайте и вие, защото без вяра и надежда сме за никъде!
Прегръщам ви момичета, с вас съм!
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: 2 години
« Отговор #37 -: Декември 05, 2006, 10:52:22 am »
Мари :balk_21: Дано вече е дошъл моментът да видим нашите :bfp1: и надеждите ни, че този месец СМЕ УСПЕЛИ! се оправдаят :crossfingers:


Re: 2 години
« Отговор #38 -: Декември 05, 2006, 11:14:31 am »
Мари :balk_21: Дано вече е дошъл моментът да видим нашите :bfp1: и надеждите ни, че този месец СМЕ УСПЕЛИ! се оправдаят :crossfingers:
Бебе, пожелавам ти го от сърце :kiss: :bighug: