0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    VeryMe

  • ***
  • 198
  • Любовта можеш да задържиш в длани, а не в юмруци
Здравейте!
Да попитам,тези продукти имат ли вече резултат при някоя от вас? Мерси предварително


*
Здравейте момичета! Март приключи първото ми неуспешно икси. С почти ИЯР съм и реших освен климонорма, който ми е изписан от док да пробвам да подобря качеството на малкото ми яйчица с пчелно млечице, Q10 и essential woman на Barleans. От всички тези добавки изпитвам страхотен апетит и съответно .... + 6 кг.  :( :( А от климонорма и пъпчасах... :( :( :( Чувствам се задръстена, бавно подвижна, абе направо дебела... :( :( :( Дайте съвет...започвам нова процедура в средата на май и не знам дали е добре да се подлагам на диета...
*

    VeryMe

  • ***
  • 198
  • Любовта можеш да задържиш в длани, а не в юмруци
*Ella*, по повод на компресите с рициново масло, колко време трябва да се престои с него? Предполагам една нощ? Колко "процедури" е необходимо да се направят при съмнение за запушени тръби? Благодаря за отговора


Здравей,Veronap! Компреса се прави за 30 мин. Най-добре е да се съчетае с масаж, но ако нямаш време може и само компрес.
Относно билките- в месеца в който ги пих се чуствах добре, но цикъла ми си остана болезнен. Не се чуствам изморена, както се чуствах след второто ICSI,но не мога да кажа че билките са някакво чудо, но пък и действат различно на всеки.
В момента не взимам никакви добавки, а от следващия месец ще започна с Q10, фолиева киселина, пчелно млечице и омега3.
От компреса и масажа съм много доволна.
*

    VeryMe

  • ***
  • 198
  • Любовта можеш да задържиш в длани, а не в юмруци
Благодаря ти Ella! Предполагам, че този компрес и масажа трябва да се правят преди овулацията, а след нея не? Ако маслото улеснява проводимостта на тръбите, може би компреса ще е полезен и след евентуално зачеване, но не и масажа?
Аз направих миналия месец един курс с бабини зъби, като по същото време и мъжа ми го приемаше, с цел подобряване на хормоналното равновесие.
Все още ми е рано за менструация, която тайничко се надявам да не настъпи през идните 9 месеца, както и повечето от нас, които сме тук се надяват, предполагам..Ако все пак не се получи и този път, ще пробвам масажа.
Още веднъж благодаря и успех!


И масажа и компреса не се прилагат, ако мислите че може да сте бременни или сте, или по време на менстурация! Правят се в чисти дни и ако не бебеправите!
Успех