0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

второ детенце
« -: Юли 30, 2006, 09:39:44 am »
Здравейте момичета!За първи път влизам във форума.Прочетох доста трогателни истории,които ме накараха да се замисля над много неща.Имам дъщеричка на 3г7м....боже....мисля,че майчиният инстинкт се пробужда отново.Какво мислите,...имам нужда да го споделя с вас.Моля,пишете
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: второ детенце
« Отговор #1 -: Юли 30, 2006, 09:46:45 am »
Тук всички искаме дете, така че всички ще те подкрепят.
*

    kareliya

  • ****
  • 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
Re: второ детенце
« Отговор #2 -: Юли 30, 2006, 11:47:12 am »
  Защо желанието за второ дете те притеснява?Или поне така разбирам от думите ти?
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: второ детенце
« Отговор #3 -: Юли 30, 2006, 12:36:15 pm »
Не се притеснявай от това чувство!!!!!!!Най прекрасно нещо е да дадеш живот на едно ново създание!!!Всички ние мечтаем за това!!!! :bighug:
*
Re: второ детенце
« Отговор #4 -: Юли 30, 2006, 15:44:23 pm »
Аz съЩо не раzбирам какво те притеснява. Мисля, че най-добре е да вzемете реШение zа второ дете цялото семейство. Първо обсъдете със съпруга си, а след това попитайте дъЩеричката, дали иска братче или сестриче.
А иначе тук, във форума, всички Ще те подкрепят, сигурна съм  8).
Re: второ детенце
« Отговор #5 -: Юли 30, 2006, 21:48:08 pm »
Благодаря на всички ви.Всъщност наистина имам притеснения.Ще се опитам на кратко да ви обясня.Когато решихме със съпруга ми да си имаме бебче мислех,че всичко ще бъде лесно(след месец-два опити и положителния резултат ще е на лице),да ама не....Измина година и аз започнах да мисля,че нещо не е наред.Съпруга ми си направи изседвания и за щастие всичко беше наред.Сега притесненията се обърнаха за мен.Диагнозата беше поликистозни яйчници и оттам идвало всичко(според лекарите).В същото време цикъла ми изключително променлив,а понякога и липсващ(нали знаете какво значи това-нервност,болки в корема,яйчниците,подуване,тежест в гърдите,проблеми с овул. и т.н.)Лекарят ми каза,че трудно ще забременея.Чувствата ми бяха смесени.И така докато един месец ми закъснява и аз изобщо не мислих,че съм бремена,а че е поредното закъснение.И тогава споделих със сестра ми и тя ме накара да си взема тест.И.......не можех да повярвам,че ....лентите са две.....веднага се обадих на бъдещия татко той също беше много щастлив.И така до сега......3години и половина....направих хормон. изседвания нещата не са много розови(доктора,който ги видя се учуди как съм забременяла,било чудо,каза ми че пациентки с такива изследвания мн трудно забременяват)И това е общо взето,това са моите притеснения мили момичета.Ще се радвам,ако пишете и ви благодаря за подкрепата.
*

    Nataly*

  • *****
  • 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: второ детенце
« Отговор #6 -: Юли 30, 2006, 22:43:56 pm »
Чудесата стават непрекъснато(много момичета тук го доказаха), само трябва много силно да ги желаеш. Късмет.
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: второ детенце
« Отговор #7 -: Юли 30, 2006, 22:50:14 pm »
Йована миличка послушай сърцето си!!!!!Господ си знае работа.......когато той е решил нищо неможе да го спре!
Успех мила!!! :bighug:
Re: второ детенце
« Отговор #8 -: Юли 31, 2006, 10:21:47 am »
Благодаря мила Ади за хубавите и обнадеждаващи думи.Желая на всички момичета(независимо какъв е проблема им) да изпитат неземната радост от раждането на бебче.Не се предавайте,смело напред!
*
Re: второ детенце
« Отговор #9 -: Юли 31, 2006, 16:39:35 pm »
Това че си с ПКЯ не означава, че не можеш да забременееш, ти самата си живо доказателство за това. Аз също съм с поликистоза и съм забременявала няколко пъти. Явно някой някъде има определен план за нас и просто трябва да чакаме той да се изпълни.
Re: второ детенце
« Отговор #10 -: Юли 31, 2006, 20:15:51 pm »
Успех мила! Не се предавай. Пожелавам ти скоро да ни зарадваш с хубава новина :bighug:

Re: второ детенце
« Отговор #11 -: Юли 31, 2006, 21:50:53 pm »
Мери и Клаудия благодаря ви,че приемате и отговаряте на проблемите ми.Най-много ме мъчи мисълта,че трябва да започна сериозно лечение,защото тези хормони ще ме побъркат.Гинеколога ми ми предложи две алтернативи,(ако искам да се излекувам и да си имам бебче):едната-да се подложа на клиновидна резекция(т.е.обелване на яйчниците),което дава гаранция 8-9г без никакви проблеми;втората-медикаментозно лечение,което ще поддържа стойностите на хорм. в норма.А пък аз лично имам трета-билколечение(което веднъж вече ми помогна,но за съжаление за кратко).Ако някоя от вас има подобни мисли нека сподели.Аз честно казано вече три месеца не мога дареша кое е най-доброто решение на всичко това.На кръстопът съм,дайте съвет мили момичета.
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: второ детенце
« Отговор #12 -: Юли 31, 2006, 22:11:26 pm »
Мила Йована ....решението е твое и на лекари!!!!!!!!

(аз лично бих опитала с билките!!!! те поне немогат да навредят!!!
ако ли пак недайбоже да непомогнат ...бих се оставила в ръцете на добри специалисти по стерилитет -ТЕ ДА РЕШАТ  кое е най-доброто!!!!)
каквото и да решиш мила желая ти много много скоро лечението да се овенчае с успех!!!!!!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:
Re: второ детенце
« Отговор #13 -: Юли 31, 2006, 22:18:18 pm »
Ади,а при теб как стоят нещата?Нали съм нова тук и не съм в течение.
Re: второ детенце
« Отговор #14 -: Юли 31, 2006, 22:28:34 pm »
миличка и аз първо бих опитала с билките пак дано да помогнат ама маи с тях лечението става по бавно

*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: второ детенце
« Отговор #15 -: Юли 31, 2006, 22:38:22 pm »
Ади,а при теб как стоят нещата?Нали съм нова тук и не съм в течение.
писах ти на лични! :D
*
Re: второ детенце
« Отговор #16 -: Август 03, 2006, 21:59:18 pm »
Когато и  мен ме поставиха през избора - операция или хормони, аз категорично отказах операцията. След това ако знаеш колко пъти съм се питала ами ако................... и така което и да избереш, винаги ще се съмняваш, че другото е правилното решение. Но все пак ти самата си знаеш полужението най - добре. А гаранция няма което и да избереш, че след няколко месеца нещата няма пак да се объркат. Успех каквото и да избереш.
П.С. В момента и аз съм на билки, та се надявам той да даде резултат.
Re: второ детенце
« Отговор #17 -: Август 04, 2006, 10:28:05 am »
Mary,наистина е така,че каквото и да избера ще имам съмнения дали е правилно......И аз съм на мнение,че операцията е нещо,което изключвам(даже не искам и да си помислям).Мисля,че ще се спра на билките,защото както писах вече веднъж ми помогнагаха и смятам,че и сега ще помогнат.Най ме тормози това,че започнаха да се оптягат нервите ми(и разбира се го "обират" дъщеря ми и съпруга ми).С течение на времето все повече се изнервям от дребни неща,а бях толкова уравновесена,спокойна,а сега съм сприхава,заядлива и т.н. :?Mdry,а при теб как е?На какъв етап си ?Какво се е случило? :dontknow:Момичета кажете добър специалист-гинеколог в Пловдив!Благодаря предварително.
*
Re: второ детенце
« Отговор #18 -: Август 04, 2006, 12:17:19 pm »
Аз съм на етап - почивка. След като се знае за ПКЯ, след като се откриха ДНК мутациите, откри се и двурога матка - а това са по-сериозните фактори, се проведе превантивно лечение, което не даде очаквания резултат. Въпреки всички усилия пак направих аборт - трети пореден. След като обсъдихме полужението с лекарите, всички бяха на мнение, че е най-добре да направя почивка и през това време да пия билки.