Лейди, а ти след биохимичната имаше само болки ли, сега си спомних, че много те боля, пък защо не ти дойде. Ще подаваш ли документи?
Грейси, гледайте го това задъхване, че по принцип говори, че може да е стигнало до дробовете. Поне при наш близък беше така, уж само температура имаше и се задъхваше. Накрая викнаха линейка, че продължаваше да се задъхва и му бяха казали, че по-рано е трябвало да мине скенер.
Благодаря за палците, момичета. Мъжът ми пърха от щастие, само се върти около мен. А аз съм в отвратително настроение. От 3 вечери се будя нощем и не мога да заспя. Седя като кукувица в 3-4 през нощта и се надявам да заспя. Будя се по сто пъти на нощ, изобщо нямам дълбок сън, ей сега едва заспах и след 7 минути пак будна. И от ненаспиването главата ме цепи, всичко ме дразни, нищо не ми се яде и едновременно всичко ми се яде през два часа. И преди съм пикала често, но това сега е
Но засега се радвам, означава, че бебето расте.
Ще остана на 2 Кринона засега, утре съм на вливка и ще мина и през докторката. Ще я попитам да пускам ли пак ЧХГ или да ходя на преглед другата седмица, ако не е дошъл цикъла. Не ми се пускат повече тестове, нямам психиката за това след предишната бременност, която Реално беше доста скоро. Три години не можех да забременея, а тук в една тема вече два пъти.
Остана ми едно незавършено дело. В събота сутринта бях решила да пия кафе с Бейлис, но реших след теста, е за щастие не успях.
Маги, и аз за теб се сетих и ти си друсала Моника във фитнеса, тя затова е такава дива.
Аз даже се сетих, че през тези седмици и по стълбите падах, свалях си кожата с горещи душове. Но отново се потвърди това, което все повтарям: "Здравите круши вятър не ги брули", само сме супер изненадани, че нашето бебе е от секс, с мъжа ми
Да знаете колко беше смешен Мишо, кара със 100 през дупките сутринта в събота и аз подскачам в колата, в момента, в който му казах, че съм бременна, оп скоростта рязко се намали и спирачките дори на инерция 😀