0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*


Скъпи приятели, за 14-та поредна година Сдружение "Зачатие" организира най-мащабното събитие за двойките с репродуктивни проблеми в България - Ден на репродуктивното здраве. То ще се проведе в Пловдив на 8 юни 2019 г. от 11:00 ч. в зала "Проф. арх. Йолов" на хотел "Рамада".

Мото на събитието тази година е "Поглед към теб", а основна тема на информационната сесия е "Пациентът в центъра на репродуктивната медицина - профилактика, превенция, безопасност".


Презентациите от информационната сесия ще коментират необходимостта от навременна профилактика и превенция на репродуктивните заболявания, ще поставят в центъра на вниманието грижата за здравето на пациентите по време на лечението на стерилитет, ще представят авангардните методи и постижения в асистираната репродукция.



Програмата на Деня на репродуктивното здраве 2019 включва информационна сесия с презентации, дискусия с пациенти и традиционната през последните години Експо алея на репродуктивните клиники в България.

За четвърта поредна година ние даваме на посетителите възможност да разгледат информационните щандове на клиники по репродуктивна медицина от цялата страна, да разговарят директно с представители на медицинските екипи, да получат безплатни консултации по медицински въпроси.



Програма за Деня на репродуктивното здраве


8 юни 2019 г.
Зала "Проф. арх. Йолов"
хотел "Рамада" Пловдив

 
10:30 – 11:00 - Регистрация на посетители;

11:00 - 11:45 - Официално откриване на Деня на Репродуктивното здраве 2019 "С поглед към теб";

11:45 - 15:00 - Информационна сесия  „Пациентът в центъра на репродуктивната медицина - профилактика, превенция, безопасност”;

15:10 –16:30 - Откриване на Експо-алея "С поглед към теб" на ин витро клиниките в България  и безплатни консултации със специалистите по репродуктивна медицина в Деня на репродуктивното здраве;

16:30 - Закриване на Деня на репродуктивното здраве;

20:00 - Официална вечеря.

 
 
В настоящата публикация ще допълваме подробности за събитието, информация за лекторите и медицинските консултанти, които ще присъстват....
 
Петима от посетителите в Деня на репродуктивното здраве ще получат ваучер от сдружение Зачатие на стойност 500 лева за диагностика и лечение на стерилитет. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени с жребий.

 

За участниците и гостите, които желаят да използват резервирани от сдружение „Зачатие“ нощувки, сме предвидили резервации в хотел "Рамада".  Стаи единично настаняване / двойно настаняване в двойна стая съответно - 90 лв. / 120 лв.

За резервации и въпроси пишете на drz2019.zachatie@gmail.com
Повече информация за Деня на репродуктивното здраве  http://www.zachatie.org/drz

*


[url=http://www.zachatie.org/drz2019][img]http://www.zachatie.org/drz2019/t1.png[/img][/url]



[url=http://www.zachatie.org/drz2019][img]http://www.zachatie.org/drz2019/t2.png[/img][/url]



[url=http://www.zachatie.org/drz2019][img]http://www.zachatie.org/drz2019/t3.png[/img][/url]
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Ден на репродуктивното здраве - това е линк към събитието. Можете да помогнете на някого, ако го споделите в социалните мрежи и в групите за взаимопомощ, в които участвате, а също и да кажете на приятели, колеги и съседи. :)

Ако имате идея коя фирма има социално отговорна политика и би искала да помогне на сдружение "Зачатие", не се колебайте да споделите.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу