0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #220 -: Януари 09, 2019, 10:11:11 am »
Мен знаете ли какво ме учудва през всичките месеци: как аз не се сдобих с цистит. Моята бактерия е от този щам, от който пикаеш кръв (Пу да чукам на дърво, въпреки че ако може да се изнесе колите в пикочните пътища, бих предпочела.)
Иначе, Слънчице, и  аз като теб знам, че не е хубаво християнин да ходи при ходжа. Но гледах интервюта с него и ми хареса, защото той казва, каквото аз мисля, че всички се молил на един и същ господ. Иначе знам, че всяка седмица в църквата четяли някакв Кипрянова молитва, която е нещо подобно (това за по-окултно насочените :D)

И така, както описа Маги, и аз съм в поредица. Току що видях в тоалетната с Макмирора да изтича и парче кръв от мен (13 ден от цикъл на Естрофем). Ако пак се случи, отивам при докторката. Никога не съм имала по това време на цикъла подобно нещо.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #221 -: Януари 09, 2019, 10:31:09 am »
Тери, странно е на 13 ден кръв! Дано не се повтаря. Може да си се одраскала при поставянето.
Относно ходжата, според мен, той може да развали магия, ако някой изповядващ неговата вяра я е направил, като случая с бабата на бившия. Аз също вярвам във всичко изброено от вас  :D
Мише, и аз съм обиколила, де що има църкви с чудотворни икони и места и язмо и каквото се сетите. Ходих в дома на Преподобна Стойна, люляхме се ня люлката, Руската църква, Св. Мина (доста често, а може и да сме се видяли там с някоя от вас 😁), Църквата до Пловдив "Златната ябълка" и още и още 😁 Аз пък мисля да ходя при един мъж, който лее куршум и по този начин изчиства всичко. Хахахахаха Осъзнавам, че звуча абсурдно  :lol: :lol: :lol:
Павла, трябва да обърнеш внимание на крака, защото като нищо може да забременееш сега от раз ❤ Вече си имаш един разбойник и психиката ти е на други вибрации 😊. А иначе док ми каза, че ще се опитаме да предизвикаме овулация само с противозачатъчни, ако не се получи, стимулацията ще бъде с хапчета. Аз за тях научих съвсем скоро. Мислех, че всички са с инжекции. Дори не знам какви са и как се процедира. Иначе още не съм го коментирала с нея. Само ми каза, че евентуална инсеминация ще бъде в клиника Афродита. Порових, почетох и за нея. Има и добри и лоши мнения. Ще видим 😊
И да се похваля, вечв си купихме СЕДЯЩИ места за концерта на Меноар, защото планувам юни да съм бременна  8) :lol: 8)
« Последна редакция: Януари 09, 2019, 10:35:05 am от Lady01 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #222 -: Януари 09, 2019, 10:35:25 am »
Тери, аз бях 10 дена на Ципрофлоксацин, лекарят обясни, че за по-кратък курс бактерията няма да се унищожи цялата, само ще я намаля и после всичко наново. Доверих му се и резултатът е на лице, изчистих се и спряха циститите. Когато съм била буквално в криза от цистита, пиех топла бира, нагрявах си дупето с електрическа възглавница, продават и едни грейки, пълнят се с гореща вода и спях с тях. Мен ме караше до лудост този цистит. Маги, дано бързо ти мине.
Успех на всички!
Слънцемое, как си, липсваш?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #223 -: Януари 09, 2019, 10:47:31 am »
Lady01, не съм по хард музиката, нооооо за Меноар се побърквам. Като тийнейджърка подскачаш много на Hail and kill. Сега ще си я пусна заради теб.
Мен ме стимулираха за инсеминация с хапчета: Клостилбегит (или Фемара). Тогава се цели да направиш 1-2 хубави фоликула, а не 10, за да не стане многоплодна бременност.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #224 -: Януари 09, 2019, 11:29:53 am »
Значи, няма жена дето не е ловила цистит.Да взема да си удължа хаповете за 10 дни, ще помисля  :?

Момичета всеки изпада в дупка, но не се отчайвайте и да стигате до там да ходите по баячки и врачки.Наши близки изгубиха около 8 години така.А беше ясно, че са за ин витро.

Лейди, това с психиката никак не е вярно.Е ма на спонтанно забременяла с Моника, не ще да забременява с второ, а не сме спирали да опитваме!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #225 -: Януари 09, 2019, 11:34:16 am »
Маги, ти говориш за твоята психика, а тази на Мерал :D Трябва да ги водим на СПА, да им готвим, да им се подобрявала сперматогенезата (казва моята докторка) :D :D :D Ама моя съпруг не е улучил на жена.
П*С* Удължи си антибиотика. Аз съм ви жив пример, от месеци съм на половин курс антибиотици все и до никъде не я докарах.
И само да кажа: има жена, която не е ловила цистит - аз чудото на медицината
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #226 -: Януари 09, 2019, 11:43:26 am »
Никво СПА за тях, ще им измрат и без това малкото плувци от топлата вода.  :lol:

И моя не е улучил, не обичам да готвя, не съм голяма чистница и обичам да излизам по заведения.Той е точно обратното, но се допълваме, си мисля аз :) Но пък съм добра и сговорчива, мисля как да подобрим живота си като цяло и мечтая за почивки и разходки и го влача де успешно, де не толкова из страната :) Но да ми е жив и здрав голяма упора ми е.(И понеже всеки път като го похваля се караме, довечера да знаете ще сме скарани с него  :lol: )

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #227 -: Януари 09, 2019, 11:48:46 am »
Мен депресията ме победи явно. Дойде ми цикъла, на 13ти ден. Казвам, че е депресията, защото преди години като ме заряза гаджето ми след 7 години връзка и планове за общ живот ревах един ден и цикъла ми дойде много рано. И така започнаха 50 дена, откоито имах 35 дена цикъл и през 3-4 дена. Накрая отидох на лекар и ми изписаха лекарства. Мисля, че сега е същото, просто вчера се предадох и си изревах душата.
Отивам на докторката, сигурно не й е вече до мен, но май това не търпи отлагане
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #228 -: Януари 09, 2019, 11:49:59 am »
Да се включа и аз,никога не съм хващала цистит (да чукна на дърво),но по повод бактериите на Тери и аз съм на мнение че 5 дни антибиотик са малко. Минимум 7 дни,според мен е нормално за антибиотик. Аз ще записвам час за моя док да види резултатите,да видим ще има ли лечение,няма ли да има. Дано да няма за да не се отложи хистероскопията. Аз имам чувството че тази година ще е много бебеносна (дано 🤞🤞🍀🍀),още от нова година ме заля една позитивна енергия,може би заради късметчето,не знам. Знам само че до края на годината всички ще сме с тумбаци ! Прегръщам ви всички,имайте вяра !🤗🤗🤗
Маги все едно аз това съм го писала хаха ние с Ицо сме същите,аз не съм по готвенето и чистенето,дай ми живот,а той милия някой път е на ръба на нервна криза заради това хаха
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #229 -: Януари 09, 2019, 12:27:47 pm »
Тери, щом не приемаш алкалоиди или желязо няма проблем.
Не обичам по интернет да се лекуват хора, но и аз не бих се доверила на пореден 5 дневен курс, много кратко ми се струва. Хубавото на цикъла е, че ще махне малко от бактериите така или иначе.
Другите истории с врачки, ходжи и подобни- няма да коментирам. Както казах- всеки решава за какво да си дава парите, стига да не се залага много на това и да не се отклонява време от медицината.

Лейди, психиката ми е една и съща. Преди Симеон знаех, че ще имам дете, сега пак знам, че имам. Какво ще ми коства- не знам, но ще дам всичко, което зависи от мен.

Маги, като се заредят всички гадости и като си мислиш, че по- гадно няма на къде- пак се случва нещо. От живота искам само да сме здрави.

Тази година ще е добра. Миналата започна плахо, премина в добра и завърши малко гадно, но тази ще е чудесна. За всички ни :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #230 -: Януари 09, 2019, 13:13:51 pm »
Момичета, до сега винаги ми е пишело -не се изолира, на микробиологиите и не мога много да я разбера сегашната, но май и аз съм се присъединила към вашата група и имам нещо този път? Качвам снимка
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #231 -: Януари 09, 2019, 13:19:16 pm »
Добре, кажете ми как се случва това. И при мен беше същото, никога не съм имала, започнах процедури и цъфнаха.
Мише, това са Стрептококи и ти са на изчезване лактобацилите и на теб. Мисля стрептококите по принцип си живеят във влагалището, което е добра новина. При повишаване на лактобацилите, ще се нормализират нещата. За процедури не пречи, пречи на трансфери. Не се панирай, а и имаш време до края на месеца да се излекува.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #232 -: Януари 09, 2019, 13:33:13 pm »
Мерси Тери, сигурно и аз ще трябва да пия антибиотик нали? И другото, дали ги има и Митко?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #233 -: Януари 09, 2019, 13:42:51 pm »
Стретокок от група Б е това. Лошото е, че е в значително количество и че нямаш почти лактобацили. Понякога предизвиква ендометрит. Опасни са група Б по време на бременност и раждане. Май няма да ти се размине АБ. Аз мисля, че на Мишо нищо му няма, но ако беше моямъж щях да го накарам да пусне МБ на еякулат.
Спокойно, ще ги избиеш.

Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #234 -: Януари 09, 2019, 13:45:09 pm »
Те така или иначе го изискват за ин витро като задължително изследване и при двамата, така че ще пусне.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #235 -: Януари 09, 2019, 13:55:56 pm »
Извинявам се за Мишо. Митко не беше пожелан от телефона  :oops:

А защо така се получава- защото се изследваме. Който търси намира.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #236 -: Януари 09, 2019, 13:58:44 pm »
и аз това си помислих. Колко ли пъти сме имали разни неща и не сме знаели.
Мише, моя Мишо не успя да хване нищо от мен, Правете секс само с презерватив. Пазете го сега, че той е с проблемна спермограма и антибиотик няма да е добро решение. Но да ти кажа явно те трудно хващат. С Мишо с месеци правихме секс с моите бактерии и нищо не е хванал.
Добре се обличайте момичета, един доктор ми каза, че от студа и ни се разхлабват частите. Особено за цистити не допускайте да ви изстиват краката. (Написа тя, докато едва мърдаше пръстите на краката заради двата чорапогащника и единия чифт чорапи в дебелите рошави кубинки)
« Последна редакция: Януари 09, 2019, 14:07:41 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #237 -: Януари 09, 2019, 14:12:00 pm »
Предположих Павла  :D Тери, дано не ги е развъдил и той, че си права за антибиотика при него. Довечера чакам да ми звънне докторката и да ми каже какво да правим, какво ще пия и така. Поне сега с дългия протокол имма малко повече време за действие.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #238 -: Януари 09, 2019, 14:44:06 pm »
Мамо Тери, вие сте в Пловдив и е топло, аз тука на север ако ти кажа как ходя  :) Едни чорапи и дънки, друго рядко слагам.Това два чорапогащника е само при -20 през деня и то без дънки, само два чорапогащника, щото с дънки вече умирам, ходя като робокоп.

Мише, мъжете са по-резистентни, стискам палци той да е чист.

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #239 -: Януари 09, 2019, 15:48:13 pm »
Ох, Тери, я си пий 10 дни АБ и да пукнат вече нея твойте бактерии.

Маги, ти само си мислиш, че е топло тук - ми не, не е. Питай мен, да ти кажа (не Николета, понеже на нея никога не ѝ е студено.)
То аз от тоя студ и из къщи, си докарах цистит - стискам, стискам, докато се прежаля да ида до тоалетна и ... Гадна работа си е.

Момичета аз съм абсолютен неверник и това врачки, ходжи, икони ... не признавам уж, но има в Асеновград една църква - Рибната ѝ викат. Та там има аязмо и една икона на св. Мина. За 3 неща съм се помолила и трите се случиха. Църквата е много хубава, там кръщавахме малката, внушава спокойствие и душевен мир. Като се запролети, който има желание да отиде - красиво място е.