0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #40 -: Декември 20, 2018, 22:52:05 pm »
Мише,знам колко е неприятно да правиш,мислиш,надяваш се на нещо,хвърляш си цялата енергия и накрая пак се връщаш в изходна позиция,но ...няма да е това камъка ,който ще те препъне🤗.
WideD,само ще те допълня,нека това е последната Коледа ,на всички ни ,в която чакаме бебетата.Искам догодина да си пишем други неща,аз за моето момиче,Тери за нейните близначки,всички останали за каквото е дошло.Леле,колко ще е готино,Мише и ти ще пишеш там,ще видиш!
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #41 -: Декември 20, 2018, 22:52:56 pm »
Мише, много съжалявам за това през което преминаваш, много стискам палци скоро да се получат нещата при вас и да се подтисне ендометриозата. Живота е изключително несправедлив, но трябва да вярваме. Знам, че всички ще успеем.

WideD много стиснати палци 🤞

 

Хелиантус ,успех и на теб.

 Благодаря, Слънчице!

За периода от Игнажден до Нова година: "Това е периодът, през който младите и нераждали жени, наричани "мъченици" не работят, за да забременяват и раждат по-леко своите деца." Да се знае, мъченици

Това ми хареса, Тери, никаква работа момичета  :D
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #42 -: Декември 21, 2018, 08:52:10 am »
WideD ,стискам палци за Чхг,дано имаш Коледни чудо.

Момичета,проблем ли е ако съм пила дуфастона един ден повече от схемата,че този месец се оплетох в началната дата?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #43 -: Декември 21, 2018, 11:38:47 am »
Не е проблем, Вени.
WideD, много успех днес. Въпреки, че сигурно знаеш резултата вече. То спи ли се нощта преди теста
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #44 -: Декември 21, 2018, 12:27:18 pm »
Мише, много те прегръщам мила, много!Ще ти стискам палци и ще съм до теб!Знаеш, когато искаш да кажеш нещо, да извикаш, да поплачеш тук сме! :bighug:

Вени, не е проблем!

WideD, още стискам палци и чакам прекрасен резултат!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #45 -: Декември 21, 2018, 13:14:31 pm »
Михаела, аз бях писала в предишната тема за обществената дискусия, която се повдига тук за ендометриозата. Оказва се, че това е бичът на съвремието, особено късната ѝ диагностика, също и късно откритите инфекции и резистентни щамове, поради неадекватно антибиотично лечение.
Говориха, че е на път да бъде открито дефинитивно лечение на ендометриозата. Пожелавам ти да забременееш скоро, да си родиш живо и здраво дете и да не се налага да преминаваш към драстични мерки, а да можеш дефинитивно да се отървеш от тази гадост.
Всички сме насреща, ако не можем да помогнем, да знаеш, много добре можем да слушаме и ако се налага, да си поплачем заедно, да се посмеем заедно...


Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #46 -: Декември 21, 2018, 14:58:09 pm »
Момичета, видях, че коментирате ЕМ...Аз имам съмнения, че се сдобих с ЕМ преди 2г след кюретажа, защото имах спазъм на шийката на матката... От тогава Ц е различен - обилен само първия ден, втрия по-слаб и останалите три по-скоро зацапване и то кафеникаво... Sad Иначе Ц ми е супер безболезнен.. Аз си мислех за консултация с Русев и изследване на ембриотоксини, макар че репр. док. Калчев нищо не е споменавал за това изследване. А и ми е странно, че сами в Малинов има такова изследване. Вие изследвали ли сте ги?
Вече се чудя и аз как да изкарам под вола теле, но нали ми предстои инсе след месец, два и ми се иска да съм проверила абсолютно всичко изчетено в интернет...

На всички ви пожелавам вълшебна Коледа и най-специалната и щастлива Нова гидина, която да ни донесе мечтаното щастие! 
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #47 -: Декември 21, 2018, 15:34:08 pm »
Оф,момичета,днес на 12ти ден от цикъла получих кървене.Много леко,2-3 капки ,ама го има,миналия месец пак имаше,доктора не видя нищо обезпокоително като полип напр.,пишеше в листовката на хапчето ,че е възможно от него да е.Този месец,не го пия пак има.Не знам вече ...
WideD,дано имаш едно хубаво ЧХГ!
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #48 -: Декември 21, 2018, 15:53:41 pm »
Слънчице,възможно ли е да е от овулация,нали побякога може да има леко зацапване. Така съм чувала и чела.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #49 -: Декември 21, 2018, 15:57:34 pm »
Слънце и луна, освен ако нямаш ретроградна менструация или някаква аномалия на матката не можеш да се сдобиеш с ендометриоза от кюретаж.

Слънце, еднократно зацапване ли е. Да не е от О?
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #50 -: Декември 21, 2018, 16:00:50 pm »
Маги, Павла  :bighug: благодаря ви момичета, знаете, че сте огромна подкрепа. Свърших с прегледа, изписа ми регулон за две седмици и след това някакви инжекции подобни на золадекса, докато ми дойде МЦ и ако ми е достатъчно нисък естрадиола си започваме стимулацията.
WideD, чакам със затаен дъх и стиснати палци да пишеш.
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #51 -: Декември 21, 2018, 16:04:48 pm »
Павла, съмняеам се, защото първите два цикъла шийката реално ми беше залепнала и е възможно част от менструалната кръв да се е изляла в коремната кухина, имах и странни болки тогава, една тежест в коремя. След дилатацията, не съм имала проблеми с Ц. Иначе матката и тръбите са ок - при цветната снимка тази година... Благодаря ти, че винаги се отзоваваш на въпросите ми...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #52 -: Декември 21, 2018, 16:25:26 pm »
Мише, смело напред. Щом докторът е съгласен да пробвате със собствени Я, стискай зъби, а ние ще стискаме всички палци. На Митко подобри ли му се морфологията след последния спад? Вие с него сте малко по-резервирани от нас с Мишо. За нас децата ни няма значение с какъв генетичен материал са. И вероятно ако бяхме във вашата ситуация, щяхме да обмислим да се оплодят половината яйцеклетки със собствен и другата половина с донорски материал. Крайна мярка, но вашето положение е доста криво и общо взето се състезавате с времето.
New life правят една коледна кампания. Дават две безплатни инвитро процедури. На 25 декември приключва гласуването. Гласува се, чрез коментар под снимка. Мисля, че около 300 коментара имат някои снимки. Едната процедура ще спечели двойката с най-много коментари, а другата ще бъде избрана от екипа като ще изберат весела снимка, която поражда емоции (повечето хора качват снимки от интернет, според мен те не пораждат особена емоция). Ако искате може да пробвате да кандидатствате и там. Има още 3 дена. Пожелавам ти да не се стига до там никога, но в клиниката имат и донорска програма и мисля, че инвитрото, което даряват включва и тази програма. Пожелавам ти да забременееш с две бебчета още другия месец, но е хубаво да има спасителен пояс. Повечето момичета като им предстои инвитро не кандидтастват в такива кампании, но според мен те са за това. Да имаме още един шанс. Вие сте такова прекрасно семейство, знам, че ще имате своите дечица.
« Последна редакция: Декември 21, 2018, 18:04:51 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #53 -: Декември 21, 2018, 17:31:23 pm »
Мише,не знам какво да ти кажа,освен да бъдеш силна и много кураж,ще дойде и вашето бебче ! WideD чакаме тлъсто ЧХГ ! Аз днес пуснах вирусология,и на другия цикъл който ще е края на януари ще правим хистероскопия. Късмет на всички !
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #54 -: Декември 21, 2018, 18:06:58 pm »
Не е едно а трикратно за днешния ден.Януари отивам в първите чисти дни на лекар.
Мише,дано се наредят нещата.Много,много стискам палци!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #55 -: Декември 21, 2018, 18:25:17 pm »
Слънчице, а раничка някаква не са ли ти казвали да имаш?
« Последна редакция: Декември 21, 2018, 18:26:49 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #56 -: Декември 21, 2018, 20:35:30 pm »
Здравейте момичета дано има вече коледно настроение при вас .
Wided стискам силно палци да получиш най хубавия коледен подарък !! ❤️❤️❤️🎁🎁🎁
Аз днес ходих да искам да ми пускам за уреаплазма тест и познайте .... здравната каса тук в УК не правят такива изследвания ... отговора на докторката каза че това не би трябвало да е причина да не става бебето както и ,че тук не го правят защотото виждаш ли това само източно европейците го имали 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Направо край аз приключих с тази здравна каса тук Тия са лудииии . Сега понеже не мога да се прибера до Бг си поръчах online пакет който струва £86 пращят ми го в нас аз си взимам там каквото трябва  и им пращам пробата обратно . След това до 36ч излизат online резултатите . Поне тази от болницата днес ни даде антибиотик за мъжът ми след като той със сигурност го имаш поне това да не чакаме да ни пращат .
Та така няма думи ,да не ви казвам днес чаках 4ч само за да ми кажат това ,че не траят такива тестове  🤬. Нямам търпение тази 2018 да свърши дано новата година на всички ни донесе  :bfp: :goodluck:
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #57 -: Декември 21, 2018, 21:14:21 pm »
Тери, не знам за показателите, не е пускал нова спермограма. Иначе до последно ще се боря за моя яйцеклетка. Правя последен опит тук, ако нищо не стане ще пробвам в Турция. Естествено, че варианта за донорска винаги ще го има, но ще е в най-краен случай. Права си, че нас времето ни притиска, но за сега така съм го решила, пък то ще си покаже.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #58 -: Декември 21, 2018, 21:21:01 pm »
Ти пак направи готина снимка за New life, може да спечелите безплатно инвитро със собствена. Вярвай, Мише, и ще стане. Щом докторите не отписват опита, значи си има реален шанс нещата да се случат. Просто ми е много мъка, че преминаваш през това. Ти си толкова нежно и чувствително момиче и си представям как се чувстваш. Но из инвитро клиниката чувам за такива чудеса. За момент си казваш: "Ех, защо не и на мен", но всеки по реда си.
 Сега по дълъг протокол ли ще си? Може Митко сега да вземе на Фертил Ейд онези добавки, които ни рекламираха на ДРЗ, които се пият точно преди инвитро, за да подсили максимално бойците и да ти направи бебета.
Чочолинка, наистина не е проблем за забременяване, но води до спонтанни аборти и преждевременно раждане. Учудена съм, че така го неглежират.
« Последна редакция: Декември 21, 2018, 21:27:03 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 19
« Отговор #59 -: Декември 21, 2018, 22:27:35 pm »
Teri и на мен ми стана супер странно ,че не го отразяват .
То явно при мен може и да не е такъв  проблем за самото забременяване  ,но на мъжът ми урологът му е казал ,че от там идва  проблема с морфологията и ,че най-вероятно за това не става ,също така му е казал докато не се излекува/ме да не започваме инвитро :( .