0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Болки в яйчник след прием на тинктура
« -: Ноември 25, 2018, 16:41:20 pm »
Здравейте, и ние както и други двойки се борим с неустановен стерилитет. От известно време реших да се абстахирам от всички лекарства и процедури за известен период от време. Преди известно време, във връзка с една биохимична бременност (август тази година) от позната ми беше препоръчана една тинктура ( тинктура от невен, турта, котешка стъпка и бял равнец).
Тъй като известно време не успях да го намеря, последиците от тази биохимична бременност овладях с мед във влагалището( много добре действа, имах кървене и прокървяване между циклите , след един курс с мед всичко спря).  По-късно намерих прослувутата тинктура, но бях много несериозна в пиенето и. От края на предния цикъл се взех в ръце и отначало почнах да я пия стриктно, но последните дни пропускам един от трите пъти на ден да не я вземам.
Забелязах нещо странно, този месец от шести ден на цикъла започнаха леки бодежи в десния ячник. ( прилагам и снимки на графиката с температурата. На 12-стия ден имах една по-продължителна, туптяща болка в същия ячник.
Та на въпроса: чудя се , мога ли да се надявам на овулация този месец и дали тази тинктура спомага за такива проблеми?
 Допълнително от този цикъл започнах да приемам и хранителна добавка "Селен"




История на "борбата за бебе":
През 2015 бях оперирана от щитовидна (киста на жлезата). Беше ми отстранена 80%. От тогава до сега съм на терапия Еутирокс 100. Никога съм нямала повишаване или намаляване на хормона извън референтните. Като през последната година поддържам нива от около 2. Обяснявам толква за това, защото мисля, че от там идва проблема ни.
Доказано мъжки фактор нямаме, при мен се отхвърлиха инсулинова резистентност, полипи и др. ИЗследвания на женски хормони- в граница