0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: За сънищата...
« Отговор #100 -: Март 26, 2007, 11:51:07 am »
Момичета,
май съм изкукала напълно!Снощи сънувах д-р Владимиров/виждала съм го само на снимка  в сайта/.Показвах му моите медицински документи,а той ми каза, че всичко му се вижда наред ,но май ще се наложи коремна операция заради апандисит?!
Явно мозъка ми не спира да мисли за бебо дори и на сън.
Re: За сънищата...
« Отговор #101 -: Март 26, 2007, 14:23:47 pm »
Това е нещо странно: Миналата седмица сънувах доста реален сън. От забременяването до след раждането. Самото раждане ми се губи. Беше момиченце, но не го видях.
След 2 дни (вече на живо)  :bfp:
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: За сънищата...
« Отговор #102 -: Март 26, 2007, 17:10:29 pm »
Явно мозъка ми не спира да мисли за бебо дори и на сън.

   и при мен е така от извесно време.Преди няколко дни сънувах ,че съм бременна с момиченце и съм в девети месец и ми започнаха болките.Звъня на една съседка да и кажа,а тя ми вика-къде ще раждаш бе,виж ,че нямаш корем -или не си бременна или отдавна е спряло да се развива....
  Снощи пък сънувам,че една приятелка ми казва,че ще ми помогне да имам бебе-щяла да разлепи обяви по стълбовете и т.н.  Ей такива глупости.
<br />
*

    didoni

  • ***
  • 335
  • Животът е прекрасен
Re: За сънищата...
« Отговор #103 -: Март 27, 2007, 17:12:29 pm »
Явно мозъка ми не спира да мисли за бебо дори и на сън.

   От две седмици и моите сънища са пълни с бебета, пелени и т.н.но за съжаление като се събудя  стаята е празна.А сънищата, те стават все по реални.Преди сънувах подобни неща, но без образи, а сега май изкуквам, усещам дори миризмата и топлината на бебето.Явно ме гони някаква параноя.Понякога дори не ми се иска да заспивам, защото ме е страх, че на сън съм толкова щастлива, а на яве не съвсем. Луда работа!!!!!!!!!!
« Последна редакция: Март 27, 2007, 22:57:58 pm от didoni »

*
Re: За сънищата...
« Отговор #104 -: Март 28, 2007, 00:55:44 am »
И аз съм так. Преди няколко дни сънувах, че една от приятелките ми е отишла да ражда и в последствие се оказват 3 момиченца, а тя вече има две близначки. След два дни сънувах, че затварят клиниката, в която ходя и всички лекари (непознати за мен) се изнесоха най-безцеремонно, а ние чакаме в чакалнята ок. 10 момичета и само лекарят,при който ходя сега каза "Няма да си тръгна от тук докато не забременеете всички, хайде приготвайте се за преглед!"
Май наистина започваме да се сдухваме, а?


Re: За сънищата...
« Отговор #105 -: Април 01, 2007, 10:55:22 am »
Сънувам и аз какво ли не...Преди 4 години сънувах щъркел на спалнята беше и ме чукна с клюна си по главата. Аз го погледнах и бях много учудена как тази огромна птица се е озовала в спалнята. помислих си, че трябва да го изгоня, а щъркелът стана и тръгна към прозореца и аз се събудих.
Други сънища с деца имам колкото искаш. Сънувам момченца, момиченца...и уж са мои.
Сънищата са отражение на желанията ни, съмненията ни и предчувствията ни. Те отразяват проблемите в ежедневния ни съзнателен живот. нищо чудно, че сънуваме бебета. Аз сънувам често, че ми идва цикъла също-това е свързано с желанието да не ми идва.
Често отварям съновника, за да видя какво означава съня ми. Изчела съм Фройд и какви ли още не книги за сънищата...Още чакам да се сбъдне съня с щъркела...
*
Re: За сънищата...
« Отговор #106 -: Април 02, 2007, 12:26:21 pm »
Колко сънища съм имала и аз с бебета,или че ще раждам...не са се сбъднали досега. :(
Снощи обаче сънувах,че ми идва М - направо такъв ужас 8O - да сънуваш подобно нещо 2 дни преди датата на теста! 8O Като се събудих тази сутрин изпитах голямо облекчение,че е било само сън(е,засега поне.. :?) Силно се надявам този точно сън да не се сбъдне...


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Re: За сънищата...
« Отговор #107 -: Април 03, 2007, 11:29:37 am »
Казват, че като споделиш съня си до обяд - се сбъдва :)

Ами и аз ще разкажа бързо моя.  :)

Та ето какво сънувам. Имам си бебе, момченце, но не иска нито да суче, нито да се храни с биберон, притесних се много, че ще умре ...
След това изведнъж имам още едно бебе, по-малко, момиченце, а момченцето вече се храни, спокойна съм и щастлива... и се замислям, как така изведнъж всичко се нареди толкова добре за мен...

Какво ли означава това, а може би са двете бебета, които загубих миналата година...
Re: За сънищата...
« Отговор #108 -: Април 04, 2007, 10:15:36 am »
 Две вечери подред спя и сънувам ужасни неща.Уж ми се струва,че съм спокойна за момента и държа емоциите под контрол ,но явно не е така.  :? .Снощи сънувам,че две от най-близките ми приятелки,които не мислят за бебета и даже нямат сериозни връзки, ми звънят една през друга за да ми кажат ,че са бременни и искат да се видим.Накрая ги събрах и двете и започнаха да ми обясняват колко са щастливи,в коя седмица са и т.н.Аз седях и само се усмихвах и нищо не можех да кажа.Събудих се цялята обляна в пот.Дори косата ми беше мокра.
 След като заспивам отново,започва другия филм.Сънувам,че съм в приятелката ми, която роди преди 3 седмици и взимам в ръце детето й.Започнах да се държа с него така сякаш е мое.Целувах го ,дундурках го,говорих му.В момента в който щях да го повивам се сетих,че това дете не е мое.Погледнах приятелката си и на лицто й беше изписана една мила усмивка примесена с израз на съжаление.
  А предната вечер сънувам,че мъжът ми спи и при нас в стаята има бебе.Нашето бебе!И аз му викам да се събуди,защото бебето е вече е тука ,да го види, а той в просъница ми вика да го оставя да спи и да не го занимавам с глупости.
  Май на това му се вика тиха лудост ,а ?А си мисля,че съм добре и че съм споко!  :lol:
Re: За сънищата...
« Отговор #109 -: Януари 02, 2016, 05:20:32 am »
И почти 10 години по-късно влизам и чета тук какво съм сънувала тогава... Всичко се сбъдна, дори родих в понеделник, както предсказа на шега едно момиче. А дъщеря ми (първата) е онова дете от сънищата ми - руса и къдрава :) Мечтите се сбъдват, при мен даже двойно... А явно и сънищата.... Благодаря Зачатие!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.


Re: За сънищата...
« Отговор #110 -: Октомври 02, 2016, 16:48:10 pm »
Сънят, за който ще разкажа е от много отдавна. Бяхме вписани в регистрите за осинавяване, но още нямахме предложение. Сънувам майка ми /почина малко преди да подадем документи за осиновяване, но беше вече покосена от инсулта и качествен разговор по темата осиновяване наяве не сме имали/, която ме пита какво става, кога ще ни дават детето и някакви такива въпроси. Аз й казвам, че зависи от съдията на делото /което на практика не е така/, а тя ми отговаря, че ще иде и ще разговаря със съдийката. После се събудих. Не отдадох внимание на този сън, но понеже изключително рядко сънувам родителите си и понеже беше сън с разговор съм го запомнила. Няколко месеца по-късно ни предложиха нашия Марти и в интерес на истината съдията беше жена, тя просто се раздаде и ни дръпна такава реч за семейството, родителството и т.н. , аз обаче почти нищо не помня от думите й защото бях в тотален шок.
Вчера срещнах приятелка на майка ми и се разговорихме, тя ме пита сънувам ли мама и тате и аз й разказах за този сън. Тя е малко странна птица, гледа на карти, на кафе, но не е нещо сериозно, по скоро е такава по-витална натура. Тя след като й разказах този сън, и казах че не съм отдала значение, тя ми каза: "Да знаеш майка ти пред Богородица е ходила да ти ходатайства - тя е съдийката" Тези думи нещо ме преследват цял ден.
« Последна редакция: Октомври 02, 2016, 17:28:12 pm от cofee lungo »
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
Re: За сънищата...
« Отговор #111 -: Септември 13, 2019, 15:23:58 pm »
Пробвали ли сте да тълкувате сънищата по трудовете на Фройд ?
Re: За сънищата...
« Отговор #112 -: Септември 23, 2019, 10:10:10 am »
Мария, ако въпросът е към мен, като последно писала :)
Съня ми е от преди 9 години, все още ми е много скъп, защото това е единствения сън с майка ми в който тя ми говори. Разказах го на терапевт, който е специализирал Юнгианската школа. Тълкуването беше разтърсващо...
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!