0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, :)  Цикълът ми закъснява вече 20 дена... направих тест за бременност за жалост беше отрицателен  :( 
Възможно ли е теста да сгреши?  :ask: .. нямам други симптоми освен дискомфорт в долната част на корема..
(Взимах си вече час при гинеколог... чак след месец) 
Възможно ли е да е бременност или киста ?
« Последна редакция: Май 27, 2018, 05:22:14 am от Ани 👑 »
Make love with love ❤
Според мен е задържан фоликул/киста или нисък прогестерон.... Няма как да гадаем... трябва ти преглед от АГ... евентуално може да кажеш че те боли корема много и да ти дадат по-ранен час... поне така процедират повечето момичета в чужбина.
Благодяря ти Хрис :bighug:
Днес ще отида и ще помоля за по - ранен час 
Make love with love ❤
Пиши като те прегледат..

някакъв щанс за късна овулация? Може и да има бременност, ако ти е била по-късно ову.. и теста да не засича.. знам ли?

За овулация не знам ама знам, че бях в края на менструация като имахме полов контакт... 

Не ми смениха термина..  :( 
Make love with love ❤
В края на кървенето или в края на самия цикъл сте имали полов контакт?
Ами имах си го кървенето, но не беше така обилно .. , :oops:  а слид това леко ми цапаше около ден-два и финиш на МЦ...
Make love with love ❤
Здравейте,искам да споделя и аз какво ме притеснява.Последния ми цикъл беше на 03.06.На 17 ден от цикъла имах 24 мм.фоликул,който Доктора каза най вероятно е задържан и може би ще ми закъснее този месец.Между другото пропуснах да кажа ,че правя опити за забременяване.Преди това приемах дуфастон 3 месеца и на 01.06 ми беше последната таблетка и на на 03.06 ми дойде.Към днешна дата все още нямам цикъл,закъснява ми 10 дена,правих два теста за бременост,но за съжаление отрицателни.Възможно ли е да съм имала късна овулация всъщност и да съм бременна,но теста да не отчита.Разбирасе ще ходя на лекар но исках да чуя и вашето мнение.И ако почна да приемам пак дуфастон за колко време ще ми дойде цикъла.Забравих да кажа ,че цикъла ми по принцип е 26 дневен.Възможно ли е веднага след спиране на дуфастон да направя кисти.Базалната ми температура от 29.06 е 37.2 или 37.00.Тази сутрин единствено отчетох 36.9,това означава ли ,че ще ми дойде.Много въпроси зададох за което се извинявам,но ми е много притеснено.Ще се радвам ако някоя от вас е имала подобен проблем да сподели какво е станало.Силно се надявам и много ми се иска вече да съм бременна,но след тези два отрицателни теста надеждите лека полека си отиват. :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146:
Re: Закъснение на МЦ & отрицателен тест за бременност
« Отговор #8 -: Ноември 27, 2019, 23:06:49 pm »
Здравейте, искам да споделя с вас ситуацията, в която се намирам и да прочета какво е мнението ви.
Последната ми менструация беше на 24.10, дължина на менструацията е средно между 29-30 дни. В овулация съм била на 08.11, като на 06.11, 07.11 и 08.11 сме се потрудили доста, така да се каже. На 22.11 очаквах менструация, която все още не се е появила - вече 6 дни закъснение. Менструацията ми е редовна винаги. На 17.11 сутринта, или 4 дни преди да ми дойде ме заболя десния яйчник и това продължи през целия ден - усещах нещо като придърпване. След това болката отшумя и се прехвърли от ляво. 1 седмица след овулацията ми се появи някакво бяло течение, почти прозрачно, няма мирис и определено не ми е некомфортно, което изключва инфекция, продължава и до днес. Тази сутрин направих тест - отрицателен. Няколко дни ми ставаше лошо, особено след цигара. Гърдите ми определено са по-чувствителни и като че ли "зърнести", зърната ми са постоянно настръхнали, апетитът ми се повиши... Дали е възможно да съм бременна, а тестът да не отчита? След два дни имам записан час при гинеколога ми, но просто не спирам да мисля за това... Моля, споделете ми какво мислите вие. :wink:
Re: Закъснение на МЦ & отрицателен тест за бременност
« Отговор #9 -: Ноември 27, 2019, 23:18:17 pm »
Ако овулацията не е била доказана може да е била по- късно и затова уринарният тест да е отрицателен, а може и да в друга причината за закъснието. Можеш да си направиш кръвен тест. Желая ти да е това, което искаш.
*
Re: Закъснение на МЦ & отрицателен тест за бременност
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2019, 00:04:22 am »
Щом се съмняваш че си бременна,не пуши.Ама изобщо.
По темата-не се вглеждай в симптоми,аз нямам никакви,че и много други жени също,причините за описаното от теб може да е от какво ли не.Както ти каза Хелиантус,кръвен тест ще отговори на въпроса,той поне е на 100% верен.Успех!