0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #40 -: Юли 15, 2006, 22:28:01 pm »
Браво ELi_  готино е това!                                                      Мъжете много се плашат от това да станат бащи...изпитват изключителен страх..а никой не пита жените....дето първо трябва да им се молят да направят едно бебече, да го износят да го родят....кое от двете си е по страшно?За мен (поне съдейки от моя марзеливец или по точно страхливец, защото изключвам друга жена или жегите) мъжетеизпитват ПАНИЧЕСКИ страх от това да имат дете....защото до момента в който неможех да забременеиа защото се пазехме сексуални ни живот беше наред, от как решихме да имаме бебе..КРАЙ....за мен това си е чиста доза страх..и това с връзването за леглото стршно ми харесава:)...    Аз точно сега сам си в овулация и се надаявам да успея да го излажа моя тази вечер(но му казах че ми е минала овулацията, дано да имам касмет)Мразя лъжите но явно така трябва ....да се играе нечесно:(ПОне тогава му идва желанието:(...защото разговорите и мадехерцането по прашки не дава ефект.....
*

    eganeva

  • *****
  • 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #41 -: Юли 15, 2006, 23:02:28 pm »
3 седмици........... Този мъж от желязо ли е??????????
tite, съчувствам ти. Аз нямам подобен проблем и затова не мога да кажа нищо по-вече. Обикновенно жените са тези, които отказват по-често. Мъжете са -
ВИНАГИ ГОТОВ. Но всяко нещо си има изключения. Надявам се в в най-скоро време всичко да се оправи.  :bighug:
Цитат
[/quote
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #42 -: Юли 16, 2006, 09:07:35 am »
Момичета, а възможно ли е да ги е страх не от това да станат бащи, а от вашето разочарование, когато ви дойде цикъла. Така си мислят: "Не сме правили секс - няма начин за бебе, значи жена ми няма да се съсъпе този месец!".
Adi, моят мъж беше много затворен в себе си. Това, което на всички прозвуча като шега, аз съм го пробвала и беше с блестящ резултат :D(но не гарантирам, че така действа на всички мъже, все пак си е екстремно). Налагало ми се е да използвам какви ли не методи, за да свикне той с мисълта, че хем е по-лесно, но и по-мъчително и за двете страни да не се споделя. Накрая се разбрахме, че каквото и да стане, каквото и да чувства, не можем да вървим напред без да сме "изгладили" стари неща. Сега споделя, макар и много мъчно, (пък за мен е още по-мъчно да изслушвам, защото когато човек цял живот не е споделял е много трудно да бъде разбран) и все по-рядко ми се налага да играя театър...По-точно сега играя само за удоволствие!
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #43 -: Юли 16, 2006, 09:31:06 am »
3 седмици с по веднъж в седмицата секс за мен е крайно малко :DИли да го сметна-веднъж на десет дена-нещо такова... :?
Миналата година, когато бяхме много скарани-2-3 месеца без грам.Тогава ми каза, че секса си бил на друго ниво и е трябвало да му "пускам".Без значение дали сме скарани-секса си се секс.Значи психически секса си се прави и в неприятна ситуация.
Лан, не го е страх от рев при цикъла-аз не рева, като ми дойде.Ревала съм си тайно в банята, или присто когато го няма-той се прибира много късно в повечето случаи.Аз си мислех, че той се разочарова от това,че ми идва и не смее да прави повече секс, за да не се окаже че пак няма да стане. :?нещо такова.НО, вчера си поговорихме.Малко.Нещата в работата му се нареждат като че ли и веднага ми намекна за сексуални подвизи за през ноща.Значи-излиза от това състояние. :lol:Пък аз може би много се вторачих сега, именно заради правенето на бебе.Надявам се да се стегнем и двамата :)
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #44 -: Юли 16, 2006, 10:40:48 am »
Тите, искрено ти желая успех в начинанието.
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #45 -: Юли 16, 2006, 11:55:15 am »
Знаеш ли какво - промених си мнението - вързваш го и направо го набиваш! Ама ха - когато сте скарани, ти си длъжна да му "пускаш", защото "сексът бил на друго ниво", а той когато има проблеми в работата те оставя да се чудиш и да се маеш каква е работата и даже не смята за нужно да ти обясни?! Пък той през това време си излиза с компания и оставя грижата са семейните ви отношения да я имаш само ти. Ами че то така много лесно! Това е разглезен мъж и трябва превъзпитание!
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #46 -: Юли 16, 2006, 13:51:24 pm »
Права си :lol:Той самият си признава, че много не го юркам :)
Да-за мен това беше сравнението, когато някой по-нагоре ми каза, че мъжа да не се чувствал притиснат и да се щади и да не му се казва едва ли не кога са важните дне-сакън да не се стресира.Ми пред развод като бяхме-малко ли му беше стреса-ама секс си искаше-значи-можелоооооо :xЗа това погледнах в друга посока.Е, вчера не го вързах, не че не ми се искаше, ама му наговорих много неща и му казах, че бебе скоро да не чака, а отивам в близкия секс-шоп!Да си избера достоен заместител :lol:Ама тогава-грам да не ме търси.Да, оставя ме да се мая къде е проблема и отива да разпуска по друг начин.Нямаше да е лошо това разпускане, ако и мен ме беше посветил в проблема.Е, заставих го най-накрая да си признае нещата, въпреки, че аз и сама достигнах до тях-ама защо трябва да ме поставя в такава ситуация?Ми характер-той е такъв по принцип.Сега май нещата се регулират-ще видим до кога.Надявам се да се е отпушило положението и до есен ако бебето не стане-нови сили за борба ще ми трябват-този път да го убедя да започнем серия изследвания... :?
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #47 -: Юли 16, 2006, 14:41:15 pm »
Абе мацки, аз ли само нищо не му спестявам на любимият? Всичко му споделям, даже последно време по доктори го мъкна с мен! Никога не е мрънкал, когато трябва той да изследва нещо. Единствено хромозомните не сме правили, защото припада от капка кръв. Наистина пребледнява, вие му се свят и губи равновесие. Това от капчица като се порежа. Така или иначе К.Тодорова каза, че на този етап те са излишни предвид другите изследвания, но идеята ми беше - защо толкова ги позите и им спестявате болката си? Нали за това сме семейства, за да споделяме и хубавите, и лошите моменти заедно. Това не е само нашата борба (на жените), тази борба би следвало да е обща - на двойката като цяло! Защо носите "товара" сами, споделете отговорността.
Аз поне виждам така нещата, направо ме потресохте с това, че съпреживявате всичко вътре в себе си. Дайте му външен израз иначе ще полудеете от лоши мисли!
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #48 -: Юли 16, 2006, 15:19:00 pm »
Ми Бубе-хората са различни-едни се поддават, други- не.Аз това сега няма как да променя.Не се потрисай от това, моля те :lol:Моят просто е такъв-винаги е бил, а ако го настъпя да се промени-то това няма да е той и скоро ще стане проблем, произлизащ от това.Човек се формира и моделира като характер от много събития в живота му.Няма да обяснявам какъв е бил животът на мъжа ми.А аз споделям.Много даже.Не тая в себе си.Моят проблем беше, че не правим често секс, за да имаме шанса да стане бебето.Депресирах се, че ловя овулация, но без секс-кел файда че го правя, разбираш ли.Беше ме страх сега да го настъпя, при все,че виждах, че има проблеми.И както очаквах, макар и по-късно-разяснихме си позициите, обяснихме си приоритетите.Просто бях с него и в лошото, но по неговия начин-мълчаливия.Когато отмина бурята-сам ми каза и показа.
Е, момичета-това беше-смятам, че нещата се оправят и проблемът се стопява.Благодаря на всички за подкрепата и съветите. :balk_602: :bighug:
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #49 -: Юли 17, 2006, 12:23:55 pm »
Дълго мислих, дали да се включа в темата. Не се сдържам обаче.
Тите, ти от липсата на секс ли се притесняваш или от изпуснатата овулация?
Аз на твое място сериозно бих се замислила за първото. НЕ Е нормално мъж да не иска да прави секс 3 седмици. Проблем има и той НЕ Е в работата.
Каквото и да ти обяснява, има нещо премълчано между вас.
Преди години имах такъв случай с приятеля си. Нямахме никакви намерения за деца, но той често пропускаше секса. Обяснението беше, че е уморен и натоварен в работата.
Години по-късно като се разделихме, спомена, че по това време е бил влюбен в друга жена. Не съм питала за подробности, но съм убедена, че са имали връзка за кратко.
Ако се страхуваш от липсата на секс само по време на овулация, напълно ще го разбера този мъж. Той да не е бик за разплод? Защо по време на овулация ще ти липсва секса, а в другото време- не? Ако можеш да си представиш, колко огромни въпроси възникват в главата на един мъж в подобна ситуация, ще се изплашиш до смърт. Опитай се първо да нормализираш половия си живот и после да се заглеждаш в подходящите дни.
Все пак рано или късно бебето ще е налице и тогава отново ще станете мъж и жена. Ще правите отново секс само заради самия секс. Тогава ще ти трябва желанието само заради удоволствието да си с любимия човек.
Помисли си, какво точно ти липсва и какво те притеснява. Мисля, че имаш неизяснени за себе си неща.
Желая ти от сърце да сбъднеш мечтите си с човека, с който ги споделяш.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #50 -: Юли 17, 2006, 13:05:09 pm »
Ами аз си казах-притеснява ме пропуснатата овулация.Защото ние секс правим, само че е малко, крайно недостатъчно за да не целя овулацията.И да-имали сме и друг път такива периоди-на по веднъж в седмицата.Не търся под вола теле и не търся друга жена-това е смешно :lol:Не,че не е възможно, но дори и да има друга-няма да е намален секса.Винаги, когато това се е случвало/ намаляването на секса/ винаги е било във връзка с някакви промени при него-дали работа или нещо друго-няма значение.Има и такива мъже, на които това им влияе.Странно, че проблем от друго естетсво при него влияе обратно-т.е. ако сме скарани например-повече му се иска :?На опаки е малко.
А аз уточних, че за 3 седмици сме правили 2-3 пъти секс-по веднъж на седмица грубо да го кажем, което не е никак, но за мен е малко.
И не е бик за разплод-очевидно си пропуснала обясненията ми, когато съм описвала неговата реакция спрямо правенето на бебе, положителният тест и т.н.Ние в момента не правим секс за бебе, а за нас двамата.А на мен ми се иска паралелно да е повече, за да не мисля за овулацията.Защото ми се иска и да го зарадвам вече./Коя от нас не го иска/Така е било винаги.Само че , както вече нееднократно обяснявах-нещата се забавиха.Аз започнах да навлизам в едни неприятни и за мен самата състояния-да дебна овулация, защото това съвпадна и с нередовния секс вече.И ме беше страх-от една страна да не го притисна прекалено, от друга-да не се вманияча.Пак казвам-нещата са комплексни.Огледах се, ослушах се и взех поука.Аз под вола теле повече няма да търся, а и нещата се пооправиха-несексуалният период на мъжа ми свърши, в момента в който нещата в работата му се наредиха.Съвпадение-не мисля.Просто има такива хора.Както вече писах-говорихме и изяснихме нещата.Проблемът е бил именно в работата а и в недоспиването./Да се прибираш редовно в 3 от работа и липсата на сън да се натрупва-понякога на 30 и кусур години се отразява на сексуалността/
Нещата са били много простички, но моят мъж по дефолт малко говори-такъв е бил винаги-такъв и ще си остане.А аз се притеснявам и мисля и оглеждам ситуацията от всички страни и търся причините.Понякога измислям всякакви чудни варианти-толкова далеч от действителността, че роман може да стане.Ами това е-проблемът е решен.отново благодаря за мненията, които ми помогнаха да си избистря нещата в главата. :D
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #51 -: Юли 17, 2006, 13:57:22 pm »
Не съм искала да звуча грубо. Просто гледам нещата отстрани и търся всички възможни причини, не само удобните. Много ще се радвам да сте прескочили критичния период и да се радвате на щастливи мигове заедно.
Аз също съм минала през периоди на следене и нацелване на ову, но при открития мъжки фактор и невъзможността за естествено забременяване, сега се наслаждаваме на секс за удоволствие.
Жалкото е, че трябва понакога да минем през много препятствия, за да започнем да оценяваме малките неща в живота.
Желая ти скоро да имаш повод за темичка в Дългоочаквана бременност.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #52 -: Юли 17, 2006, 17:23:46 pm »
Ами, не си прозвучала грубо, просто това е най-лесния вариант -да кажеш че има друга жена, щом не му се иска секс.А причини освен тази има толкова, колкото са хората по Света.За мен най-удобната позиция беше да започна да подозирам за друга.Но предпочетох да задълбоча малко нещата.Защото ако беше друга жена -щеше да е лесно и очевидно.Но на психологическа основа нещата са малко по-различни, особено при човек, който не споделя.Да, проблемът дойде от там,че той говори, но постфактум-когато бурята е отминала.А до тогава аз гадая, налучквам.
Аз желая на всички ви дългоочакваната вест!Все пак всички мнения много ми помогнаха, наистина!
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #53 -: Юли 17, 2006, 17:29:23 pm »
Тите, не съм казала, че непременно има друга жена. Просто обяснението с работата хич не ми звучи логично, а щом не намирам логика, обикновено се оказва, че съм била права. Възможно е причината да е съвсем друга, но е малко вероятно да е само проблеми в работата. То проблеми, проблеми, ама нагона не пита.
Надявам се в този случай ти да си правата :D.
Въпреки всичко, трябва да се опиташ да намериш пътечка към по-свободни разговори с мъжа ти. Те като цяло не си падат по говоренето, но трябва да разберат значението на думите за нас. Иначе как може да разберем, какво се случва в главите им?
Късмет и кекс ти желая.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #54 -: Юли 18, 2006, 11:24:55 am »
Тите, не съм казала, че непременно има друга жена. Просто обяснението с работата хич не ми звучи логично, а щом не намирам логика, обикновено се оказва, че съм била права. Възможно е причината да е съвсем друга, но е малко вероятно да е само проблеми в работата. То проблеми, проблеми, ама нагона не пита.
Аз пък от собствен опит съм се убедила, че проблемите в работата могат да повлияят. Явно не всички мъже са еднакви в това отношение, но и моят е такъв като на tite   :? Не че не споделя, но когато е преуморен, ляга и заспива. То много зависи и каква му е работата, но когато му се съберат по три 24-часови дежурства на седмица и няколко дневни смени помежду за разнообразие, май никой мъж не би бил в състояние да мисли за секс  :wink:
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #55 -: Юли 18, 2006, 15:05:19 pm »
Охх, Копринкова, защо ли положението при теб ми звучи безкрайно познато... Моят мъж през вечер е нощна смяна, отделно другата му работа, която си му е всеки ден от понеделник до петък... Как целим "дните" просто и аз не мога да си го обясня, но някак си инстинктивно го правим.... Иначе и мойто мъж е като труп  :? Само събота и неделя маалко понадига "глава"  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #56 -: Юли 18, 2006, 15:26:24 pm »
Охх, Копринкова, защо ли положението при теб ми звучи безкрайно познато... Моят мъж през вечер е нощна смяна, отделно другата му работа, която си му е всеки ден от понеделник до петък... Как целим "дните" просто и аз не мога да си го обясня, но някак си инстинктивно го правим.... Иначе и мойто мъж е като труп  :? Само събота и неделя маалко понадига "глава"  :lol:
Мила Рали, май сме в една и съща ситуация  :bighug:
Ами ние доста често въобще не уцелваме дните  :(. Не че ако кажа "сега е момента, давай" се дърпа, даже напротив. Ама като го гледам такъв синьо-зелен от умора ме е страх да не му стане нещо и гледам да си трая с мисълта, че следващия месец може би графикът ще се промени или ще имаме късмет овуто ми да е през почивните му дни  :?
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #57 -: Юли 18, 2006, 15:47:04 pm »
Копринкова, миличка .... напълно еднаква ситуация... не мога и не мога да го тормозя, само като го гледам с тези ми ти огромни кръгове под очите и как едва се държи на краката си....
Много голяяяяма  :bighug: и вярвам, че при вас, както и при нас ще се наредят нещата  :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #58 -: Юли 18, 2006, 16:26:11 pm »
Благодаря Рали  :balk_21:  :bighug:
Много си мила. Дано скоро и двете да имаме късмет  :crossfingers: yahoo_17
*
Re: Когато мъжът спре да участва...
« Отговор #59 -: Юли 18, 2006, 17:16:03 pm »
Момичета, направете им почивка/ дори за уикенд!/Ужасно е, наистина.Имало е случаи, когато ми се обажда рано сутринта след работа....тогава е приключил,схванат от студ от климатиците в сървърното.Аз наистина знам,че има такива периоди-ужасно натоварени.Недоспиването си казва думата-кой каквото ще да ми говори за нагон...Дано имате късмет, а на мъжете ни пожелавам по-спокойни дни!Успех! :bighug: