0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!
Майка ми е на 70 г и наскоро са й казали, че трябва да се оперира заради смъкната матка. Доколкото разбрах става въпрос за гинекологична операция с пълна упойка, при която се отстранява матката. Тя обаче е със заболяване, заради което много се притеснява от операцията. Отсега говори все едно е на умиране...
Бих искала да я заведа за второ мнение при препоръчан лекар и съответно ако се налага операция, да не е при случаен екип.
Моля за препоръки - Пловдив или София ме устройват като локация.
Благодаря предварително!
  09.11.2007
*
Преди няколко години на майка ми й махаха марка и яйчници. В стаята й имаше жена на около 65 години със смъкната матка и операция свързана с това. Те лежаха във втора градска в Кичука в Пловдив. Помня, че жената беше много притеснена преди операцията, но се възстанови много бързо. Така че давайте кураж на майка си. Съжалявам, че не бях полезна с точен екип.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
За Пловдив бих препоръчала д-р Видев,има частен прием ,а държавно посещение и евентуални операции в Пазарджик.Той ми направи конизацията,премахна матката на баба ми(беше на 71 тогава),оперирал е леля ми.От старата школа,много внимателен и обяснява.
Проблемът е, че е с разширени вени и тромбофлебит и една кървава операция може да раздвижи някой тромб фатално... Има ли по-щадящ начин за тази интервенция?
  09.11.2007