0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте на всички! :) Нов потребител съм ! Сполетя ме нещо което ме безпокой и имам нужда от вашето мнение,този месец МЦ ми закъсня с 14 дни!Трябваше МЦ да е тук на 03/11/ но чак днес пристигна 17/11.Цикъла ми е редовен случва се да закъснее с 1,2 дни но последно време беше като по часовник!Правих тест за бременност на 8-я ден от закъснението и беше отрицателен! Имах ужасно подуване на корема,леко гадене, болки в корема и в дясно,както и ужасно много газове,едната ми гърда щеше да се пръсне от напрежение и болка при допир :oops: Възможна ли е бременност в този случай  или проблема е друг! Ще се радвам да споделите дали някой от вас е изпадал в токова положение! :balk_81:
*
Много е вероятно да сте имали задържан фоликул - киста.При него се получават описаните от вас неразположения.Но за да сте сигурна, е хубаво да посетите гинеколог.

Благодаря!  :) Със сигурност ще има посещение при АГ!
*
При мен имаше същите симптоми подути, болезнени гърди, глад закъснение на цикъла. На третия месец отидох на лекар. Оказа се липса на овулация. За съжаление симптомите на бременност много се припокриват със симптоми на хормонално разстройство и човек само се обнадеждава
Бъди промяната, която искаш да видиш в света