0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    sami

  • *****
  • 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Благодаря "Зачатие"
« -: Септември 12, 2017, 22:20:48 pm »
На 10/9 моите момичета навършиха 11 годинки!!
Искам от цялото си сърце да благодаря на всички вас,на "Зачатие", защото искренно вярвам ,че точно благодарение на " Зачатие",аз съм щастлива майка!!Никога няма да забравя дните и вълнуващите моменти,преди толкова години,когато ми трепереше душицата,дали всичко ще бъде наред..и дали някога бих станала майка!!Успеха ми тръгна от "Зачатие"!! Обичам те мило сдружение,винаги бъди с момичетата като мен!!Толкова много прекрасни момичета се нуждаят от " Зачатие"!!Искам,и знам,че един ден всички,които жадуват детенце,ще го имат!!Благодарна съм че случайно попаднах тук,преди около 11 години!!


http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Благодаря "Зачатие"
« Отговор #1 -: Септември 13, 2017, 23:15:33 pm »
sami,

Това е страхотно мил постинг!
Честит рожден ден на твоите момичета! Бъдете здрави!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!